• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hacker buldum..

Yaptığınız illegal.
Çok açıkçası yakalanıp ceza alsanız üzülmem.
Ayıp yani, insanlara bu kadar müdahale etmek, bu kadar her şeylerine el koymak en en en hafif tabiriyle ayıp.

Bu derece güvenmiyorsanız bitirin, bu ne yahu?

bu duruma düşürenler utansın ne hallere düştüm sitesi falan var konuştuk biraz güvendim ne bileyim ama zaman istedim

yok anlamaz bende çok heyecanlandım :KK48: ama hiç bulaşmasammı

Arkadasim sakin yapma. Bunlar suç. Kabak senin başına patlar. Guvenmiyorsan bitir.

Sevgilin hacklendigini anlarsa savciliga basvurursa kimin yaptigi lök diye ortaya cikacak.. Sonra tazminatlar davalar rezaletler. Hayirli isler

Yaptığınız illegal.
Çok açıkçası yakalanıp ceza alsanız üzülmem.
Ayıp yani, insanlara bu kadar müdahale etmek, bu kadar her şeylerine el koymak en en en hafif tabiriyle ayıp.

Bu derece güvenmiyorsanız bitirin, bu ne yahu?
çok haklısınız bayanlar zaman istedim zaten hackerdan ama şuan bana melek gibi davranan adamın gerçek yüzünü görmem lazım

bu duruma düşürenler utansın ne hallere düştüm sitesi falan var konuştuk biraz güvendim ne bileyim ama zaman istedim

yok anlamaz bende çok heyecanlandım :KK48: ama hiç bulaşmasammı

internetten birine güvenmeyin böyle bir şey yapacaksınız ..Profosyonel birileri varsa onlardan yardım isteyin ..Ben olsam sanal alemden kimseye güvenmem ...Dikkatli olun.

internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/

iyi de ya izleyeceği kişinin banka şifrelerini, kredi kartı bilgilerini de hacklerse? gerçekten güvenilir biri mi?
sonra çok büyük olaylar olur
ya sizin bilgisayarınızdan birilerini tehdit ederse? suçlu direkt siz olursunuz vb. vb. vb.

Bu duruma düşenin hiç bir ayıbı yok zaten, zayıf karakterlilerin suça meyilli olması desem saçma sapan genellemem yüzünden insanlar beni topa tutar, bu örneği göstersem evet, haklısın ama münferit olay sadece denir.

Gerçekleri daha önce öğrenebildin de adım atabildin ki sanki? Konuşmalarını takip ediyordun, küfür ettiğini duyunca ayrılabildin mi? Yok.. Başka insanlara mesaj yollamasını öğrendin de ayrılabildin mi? Yine yok. Madem ayrılmak istemiyorsun neden kurcalayıp duruyorsun?

Umarım sağlam paranı alır da belki para aklına başına getirir, karşılığında da ne vereceğini söyleyeyim, hiç bir şey. En fazla, daha fazla kuşkun olur. Paranla rezil olmaktan da daha kötü, enayi yerine konulmak. Kendini geliştirmek ve ayrılabilmek bedavadır, ne olur ne olmaz ben hatırlatayım.

Son düzenleme:
iyi de ya izleyeceği kişinin banka şifrelerini, kredi kartı bilgilerini de hacklerse? gerçekten güvenilir biri mi?
sonra çok büyük olaylar olur
ya sizin bilgisayarınızdan birilerini tehdit ederse? suçlu direkt siz olursunuz vb. vb. vb.
o izlemicek bana programı kurcak ben izlicem ama oda dogal olarak izlemiş olcam offf çok kafam karışık

internetten buldum ama baya güvenilir görünüyo sitesi falan var bana anlatıcak ben izlicem herşeyi bigün bunun için kendimden utanırmıyım yoksa iyiki yaptımmı derim bilmiyorum:/

yapmayın utanmasını geçtim internetten bulduğunuz birine güvenmeyin ve eevet gerçekten bu suçtur. siz ciddi ciddi ciddisiniz yahu. yapmayın. hem çok güzel bir söz var kıskanç kadın dedektiften daha sağlam araştırma yaparmış. ev sizin koca sizin. vaz geçin ama kocanızı gözlemleyin.

yapmayın utanmasını geçtim internetten bulduğunuz birine güvenmeyin ve eevet gerçekten bu suçtur. siz ciddi ciddi ciddisiniz yahu. yapmayın. hem çok güzel bir söz var kıskanç kadın dedektiften daha sağlam araştırma yaparmış. ev sizin koca sizin. vaz geçin ama kocanızı gözlemleyin.
koca adayı diyelim beni bihayli üzdü ama bayadır bişeyini görmedim,gerçekten yapmıyomu yoksa önlemini güzelmi alıyo onu ögrenmem lazım

onu o bilgisayarda yüklemem gerekmiyomu uzaktan izleme oluyomu acaba
Yapın Allah aşkına yapın, sevgiliniz de anlasın bir terslik olduğunu, başlatsın yasal süreci.
Şaka gibisiniz.
"Sevgilimin daha önce vukuatları oldu, ben hepsini affettim, şimdi uzun süredir yakalayamıyorum, o zaman bilgisayarına izinsiz girip her türlü şeyini takip edeyim."

Benim sevgilim sizin yaptığınızı yapsa ve fark etsem şikayetimi geri bile çekmezdim.

"MADDE 243. – (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir."
MADDE 132. - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.

MADDE 135. - (2) Kişilerin siyasi, felsefi veya dini görüşlerine, ırki kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlaki eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bu duruma düşenin hiç bir ayıbı yok zaten, zayıf karakterlilerin suça meyilli olması desem saçma sapan genellemem yüzünden insanlar beni topa tutar, bu örneği göstersem evet, haklısın ama münferit olay sadece denir.

Gerçekleri ne kadar öğrenebildin de adım atabildin ki sanki, konuşmalarını takip ediyordun, küfür ettiğini duyunca ayrılabildin mi yok, başka insanlara mesaj yollamasını öğrendin de ayrılabildin mi yine yok. Madem ayrılmak istemiyorsun neden kurcalayıp duruyorsun? Umarım sağlam paranı alır da belki para aklına başına getirir, karşılığında da ne vereceğini söyleyeyim, hiç bir şey. En fazla, daha fazla kuşkun olur. Paranla rezil olmaktan da daha kötü, enayi yerine konulmak, kendini geliştirmek ve ayrılabilmek bedavadır, ne olur ne olmaz ben hatırlatayım.
geçen gün trafikte küfür etmiş sonra bana bunu anlatıp özür dilerim dedi yaptıgım herşey çocukluktu hiçbişey yok artık diyo ve hiçbişeyini bulamıyorum tek çarem bu kaldı hiçbişey yapmayıp güveneyimmi

Öyle programları sizde bulup yükleyebilirsiniz ki. Benim bir arkadaşım yaptı erkek arkadaşınq nasıl yaptı bilmiyorum bir fotoğraf yolladı ona pc'den o fotoğrafta trojen vardı. Adam ne yapsa mail adresine geliyordu. Girdiği siteler msn konuşmaları (o zamanlar msn vardı) arama motorunda arattığı şeyler (bol bol gay videosu aratmış) sonuç olarak ayrıldı ama yaptığına pişman oldu keşke direk ayrılsaydım dedi. 2 yılımı bir sapıkla geçirdiğimi öğrenmemiş olurdum dedi. vs...

Yapın Allah aşkına yapın, sevgiliniz de anlasın bir terslik olduğunu, başlatsın yasal süreci.
Şaka gibisiniz.
"Sevgilimin daha önce vukuatları oldu, ben hepsini affettim, şimdi uzun süredir yakalayamıyorum, o zaman bilgisayarına izinsiz girip her türlü şeyini takip edeyim."

Benim sevgilim sizin yaptığınızı yapsa ve fark etsem şikayetimi geri bile çekmezdim.

"MADDE 243. – (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir."
MADDE 132. - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.

MADDE 135. - (2) Kişilerin siyasi, felsefi veya dini görüşlerine, ırki kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlaki eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
peki böyle bişeyden yakalanıp şikayetçi olmasa benden yinede cezalandırılırmıyım

Öyle programları sizde bulup yükleyebilirsiniz ki. Benim bir arkadaşım yaptı erkek arkadaşınq nasıl yaptı bilmiyorum bir fotoğraf yolladı ona pc'den o fotoğrafta trojen vardı. Adam ne yapsa mail adresine geliyordu. Girdiği siteler msn konuşmaları (o zamanlar msn vardı) arama motorunda arattığı şeyler (bol bol gay videosu aratmış) sonuç olarak ayrıldı ama yaptığına pişman oldu keşke direk ayrılsaydım dedi. 2 yılımı bir sapıkla geçirdiğimi öğrenmemiş olurdum dedi. vs...
nasıl yapmışki benim onu bilmem lazım yaptıgım şey suça girmeden bişeyler yapmam lazım

Back
X