- 31 Temmuz 2011
- 3.056
- 9.427
- 358
İlk çocuğumu 29 ikinci çocuğumu 30 yaşında doğurdum, o 1 sene bile o kadar farkediyor ki. Yaş ilerledikçe daha zor oluyor bazı şeyler. Erken evlenmek değil ama erken anne olmak isterdim. Yaş ilerledikçe tahammülümün azaldığını hissediyorum.
Zaten evleneli 2 yıl olmuş yaş itibariyle çokta erken sayılmaz bebek için. Ayrıca kadınların biyolojik saati işliyor, yaş ilerledikçe daha zor olabilir bebeğiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin, bırakın insanlar ne söylerse söylesin herkesin saçma da olsa bir fikri var işte
Zaten evleneli 2 yıl olmuş yaş itibariyle çokta erken sayılmaz bebek için. Ayrıca kadınların biyolojik saati işliyor, yaş ilerledikçe daha zor olabilir bebeğiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin, bırakın insanlar ne söylerse söylesin herkesin saçma da olsa bir fikri var işte
densiz gerçekten... Yaşınız gayet uygun çocuk düşünmek için üstelik 2 senelikte evliyim diyorsunuz neresi erken anlamadım. Ayrıca sırf gezeriz tozariz diye çocuk yapmak niye ertelensin ki benim bir arkadaşım geçen yaz 8 aylık bebeğiyle Karadeniz turuna çıktı baya keyifli geçmiş..
hadsizler