• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haddini aşan kişiler

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Sinirim bozuk dertleşmek istedim
Galiba yüzüm çok yumuşakbana bi akil verin
Aynı işyerinde çalıştığım kardeşim dedigim bir insan artık sorun olmaya başladı
Bundan on gün önce bu kişi elinde içkiyle ben. Sizde iccem abla diye çıktı geldi ki ben kızımla yaşıyorum tekim hayatta içki nedir bilmem
Bisey diyemedim bayan arkadaşa. Gizliden msj attım kocani al bize gel diye öyle atlattım
Bugünde baba diye sevdiğim bir müşterigeldi aramız iyidir
Onun yanında ileri geri konuşuyor dua et koca bulsun ben onun için çok aradım bulamadım vb ...
O adam sanki benim sevgilim mis gibi saçma sapan hareketler defalarca dedim baba gibi görüyorum diye
Şimdi ben bu arkadaşa ne diyeyimde toplasin kendini
Konu uzun başınızı agirtmamak için kisalttim yazım hatalarım varsa affola

Merhaba arkadaşlar
Bundan on gün önce bu kişi elinde içkiyle ben. Sizde iccem abla diye çıktı geldi ki ben kızımla yaşıyorum tekim hayatta içki nedir bilmem
Bisey diyemedim bayan arkadaşa. Gizliden msj attım kocani al bize gel diye öyle atlattım
Onun yanında ileri geri konuşuyor dua et koca bulsun ben onun için çok aradım bulamadım vb ...
O adam sanki benim sevgilim mis gibi saçma sapan hareketler defalarca dedim baba gibi görüyorum diye
Biri çat kapı bana elinde içkiyle gelecek cesareti buluyorsa ve ben onu eve alıyorsam,İş ortamında koca bulma lafları edebiliyorsa önce bi döner kendi mesafemi ölçerim.Bu yüz yumuşaklığı filan değil,sınırları çizememek.

Ne diyeceksin höt de :) Şaka tabii ama rahatsız olduğunu açıkça söyle. Ben böyle durumlarda ayıp olmasın diye susmayı yanlış buluyorum. Söylesen ona ayıp olacak ama söylemeyince sana ayıp oluyor. O kendi ayıbını anlamıyorsa yüzüne söylemek kaçınılmaz oluyor. Ses çıkarmadıkça tepene çıkar, sınırı göstere göstere çizeceksin. Aha buradan öte geçmeyeceksin arkadaşım dersin.

Biri çat kapı bana elinde içkiyle gelecek cesareti buluyorsa ve ben onu eve alıyorsam,İş ortamında koca bulma lafları edebiliyorsa önce bi döner kendi mesafemi ölçerim.Bu yüz yumuşaklığı filan değil,sınırları çizememek.

Aynen öyle haklısınız
Dedim ya ben kardeş diye gördüm iş bu raddeye geldi

Sen boşandın ya seni gözüne kestirmiş pislik ben de öyle anladım valla

Dışarda tanıdığım kimse kardeşim babam annm olamaz bi daha ki ilişkilerde bu kadar samimi olmazsanız kimse koca aramaz elinde içkiyle gelemez

uzak dur bahane bul uzaklaş telefonlarını açma mesajlarına cevap verme. onun isteklerini ertele. bişey mi oldu bişey mi yaptım derse yok bir şey de ama eskisi kadar samimi olma. senin hayatında yeterince sorumluluk var. sorunlu insanların lunaparkı değil hayatın.bu son yaptıklarıyla seni çileden çıkartıp üstüne "ben seni abla bilirdim yazıklar olsun" gibi kir atıcı laflar edeceği yakın gibi.

Rahatsız olduğun bir davranışta bulunduğu zaman, tam o anda tepkini ortaya koymalısın.

Yapadım, diyemedim olmaz. Bu hareketleri benim kardeşim de bana yapamaz; kardeş gibi görmek bana rağmen, benim özel alanımı işgal edebilir, sınırlarımı geçip başkalarının yanında küçük düşürebilir demek değil.

Bir daha ki sefer yanlış bir hareketini görürseniz hem duruşunu beli edin. O utanmazken siz kırmayacağım diye bahaneler üretmeye çalışmayın

Merhaba arkadaşlar
taviz vermişsin birilerine fazlasıyla

Arkadaşlar ben hatamin farkındayım
Evet kardeşim dedigim kişiye taviz verdim bunu anlatıyorum baba gibi dediğim kişi zaten iş dışında muhabbetim yok sadece o şahsın yakıştırması yaş olarak büyük o baba dedim o yüzden

Merhaba arkadaşlar
Isyerinde mesafe candir.

Direkt uyar tabi ki. Ben bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam lütfen hareketlerine dikkat et o üslup ne biçim. Falan de o zaten senin bu tavrından sonra uzaklaşacaktır.

Anlayamadım kardeşin gibi gördüğün erkek mi, baban gibi gördüğün adam mı sana yakıştırdı. Evli mi ? Elin adamı sana elinde içkiyle mi geldi?

Back
X