Idare etmek demeyelimde herkes kendini idare ediyor zatenİşiniz zor kaynanayı çek, ergen kaynı çek kocayı üstüne idare et, bunlar insanın kafasının tepesini atırır ki sizinde atırmış
Ergen kayına yüz vermeyin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idare etmek demeyelimde herkes kendini idare ediyor zatenİşiniz zor kaynanayı çek, ergen kaynı çek kocayı üstüne idare et, bunlar insanın kafasının tepesini atırır ki sizinde atırmış
Ergen kayına yüz vermeyin![]()
Aramizda cok da bi yas farki yok guzellikle anlatayim diyorum ama anlamiyor.otorite kurma gibi derdim yok karsilikli saygi yeter.Bence de. Arada abisi olmadan da yengesini ciddiye almmayı öğrenmeli. Abi ile tehdit etmek, öğrencinin üzerinde otorite kuramayıp müdüre götürmeye benzemiş
Iyi yapiyorsunuz. Madem yapinca da yaranilmiyor, yapmayin bari yorulmayin.Kv
Kv genelde disarida olur bide haftada iki gun oruc tutuyor.kaynimda yenge yemek koyarmisin diyince geri cevirmiyordum ama artik kesinlikle netim kac gundur ac duruyor okuldan gelince yinede istemeye yuzu yok bende dedigim gibi yokmus gibi davraniyorum.
Boyle bir veledi takip haksız mıyım diye sormanız?
Gayette haklısınız.
Haksız oldugunuz tek konu, abisine söylememek.
Söyleyin gıtsın.
Annesıne ya da buyuklerıne duzgun davranmayan veletleri ergen dıyıp gecıstıremıyorum ben. Hepimiz ergen olduk, annemi uzecegım diye odum kopardı. Koca kadın oldum hala da öyleyim.
HADSIZ simarik bir velet.
Eşine de anlat bence.. kaynananda yüz vermesin o kadar koca liseye giden çocugun annesinden su istemesi nedir çakıvercen agzına agzınada olmuyor işteMerhaba hanimlar
Bu bir dert degil ama canımı sıkan bir durum.
Oncelikle genel hatlariyla bahsedeyim bir kac aydır kv ile yasiyoruz,gecici bir surec bu kp yok ve birde liseye giden kaynim var.
Gelelim konuya normalde kaynim huysuz biri bide ergenlikte, genelde annesine kotu davranir ağır konusur hic birşeyi begenmez suyunu bile annesinden ister vs vs hayatından da memnun degil,neyse gecen gun okuldan geldi her zamanki gibi yemekleri beğenmedi eleştirmeye başladı.normalde annesine hep soyledigi sözler fakat bu sefer banada saydırdı.elestiriden oteye hakaret etti resmen.beceriksizsiniz hiç düzgün yemek yapamazmısınız ne işe yariyorsunuz ki zaten üşendiginiz icin yapmiyorsunuz filan dedi.bende benimle boyle konusamazsin kendine gel haddini bil dedim.begenmiyorsan beğenmiyorum dersin o kadar ben sana ses çıkarmadikca sen iyice fazla oldun dedim.bide odadan cikarken abine (eşime)soylemiyorum diye rahat davranıyorsun sabrımı zorlama dedim,abisinden korkar ve çekinir.kv de yalandan kızdı ogluna çok samimi gelmedi bana.eşime anlatmadim vereceği tepkiyi biliyorum çünkü hic uğraşmak istemedim.
Sonuc olarak bir kac gündür konuşmuyorum kaynımla konuşmayı da düşünmüyorum.eskiden okuldan gelince hemen sofra kuruyordum artık hiç yokmuş gibi davraniyorum.sizce haksızmıyım.
Banada garip geliyor acliktan olse yemek alip yemiyor.annesini bekliyor ama annesi alistirmis boyle.Eşine de anlat bence.. kaynananda yüz vermesin o kadar koca liseye giden çocugun annesinden su istemesi nedir çakıvercen agzına agzınada olmuyor işte
Dogru soyluyorsunuz elle tutulur yani olmadigi icin ergenlige bagliyorum durumu.Altını çizdiğim kısmı okuyunca 9 yaşındaki kızım geldi aklıma. İnanır mısınız bazen sevmediği bir yemek olunca yahut yemek güzel olmayınca yavrum ben üzülmeyin diye beğenmeye beğenmeye yiyormuş. Bunu da bana sonradan söyledi. Terbiyesizlik ve şükürsüzlüğün adı ergenlik olmuş.
Dogru soyluyorsunuz elle tutulur yani olmadigi icin ergenlige bagliyorum durumu.
Ya sirf yetim diye bu toleransim kiyamiyordum ama bundan sonra netim.zaten cikicaz evden en fazla bir iki aya.Elin veletine sofra kurmam.kendine kursun yani kaç yaşında çocuk.eşine söyle aynısı olursa.o evdende çık bence huzur olmayan yerde yaşamak istemezdim.yağmurlu günde su bile verme artık ona.
Acıma yetime diye başlayan bir söz var işte belli ki annesi de kıyamamış aşırı şımarık yetişmiş.bir iki aya çıkacaksanız aynen böyle görmezden gelerek devam.Ya sirf yetim diye bu toleransim kiyamiyordum ama bundan sonra netim.zaten cikicaz evden en fazla bir iki aya.
Annesi simartmiyor aslinda degisik bi kafa yapisi var kv nin.hem cocuklara cok ters dvranir hic yuz vermez hemde cocuklarin eli ayagi yokmus gibi herseylerini yapar hatta gecen gun konusu gecti oldugum gune kadar herseylerini yaparim diyor ben oluncede naparlarsa yapsinlar diyor.Acıma yetime diye başlayan bir söz var işte belli ki annesi de kıyamamış aşırı şımarık yetişmiş.bir iki aya çıkacaksanız aynen böyle görmezden gelerek devam.
Saygısı yok işte o yuzden dedim. Mesafe iyidir herzaman aynı evin içinde de olsanız nerede duracağını bilmeli annesi öyle alıştırdı diye sizle öyle konusamamalıAramizda cok da bi yas farki yok guzellikle anlatayim diyorum ama anlamiyor.otorite kurma gibi derdim yok karsilikli saygi yeter.
Cok dogru ama bunu ailesinden baskalarida soylese belki biraz daha etkili olur.davranislari normalmis gibi davraniyor herkes.Saygısı yok işte o yuzden dedim. Mesafe iyidir herzaman aynı evin içinde de olsanız nerede duracağını bilmeli annesi öyle alıştırdı diye sizle öyle konusamamalı
Benimde bi kizim bi oglum var simdiden onlari alistrmaya calisiyorum.bi insan kiz erkek farketmez temel ihtiyaclarini karsilayabilmeli gecen bi misafirin yaninda konu buraya geldi kv diyorki öldügum gune kadar yaparm napiyim diyor misafirde o zaman cocuga ne ogretebilirizki herseyi biz yaparsak dedi kv bozuldu normalde ben diyince hemen aliniyor ben kac cocuk buyuttume geliyor konuda buyuttuklerinde malum ortada diycem olmuyor iste.Büyük konuşmayayım ama oğlum kalkıp yemek için bana saydırsa ( bu arada oğlum yok, iki kızım var elhamdülillah) kepçeyi kafasına geçirip zıkkımın kökünü ye derdim.
Ne demek anne binbir zahmetle yemek pişirecek de paşazade beğenmeyecek. Suç çocuğun değil annesinin. Kıymetli ogluslarini bu şekilde yetiştirip başımıza bela ediyorlar sonra![]()
Bi bardak suyunu bile annesinden istiyor kaldiki yemek yapacak ben zaten calisiyorum genelde kv yapar yemekleri elide lezzetlidir ama pasamizi bi turlu memnun edemiyoruz.verin eline sogani patatesi yemekleri 1 hafta o yapsin öğretsin sizede nasil işe yaranilir insan olunduğunu
ayni abim uniye gidince akli basina gelirBi bardak suyunu bile annesinden istiyor kaldiki yemek yapacak ben zaten calisiyorum genelde kv yapar yemekleri elide lezzetlidir ama pasamizi bi turlu memnun edemiyoruz.