Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
kıyafetlerimizhihoyyyt
........... pijamalarımızhihoyyyt
............... çantalarımızhihoyyyt
............ ............ yeni aldıdıklarımızı paylaştıkk hihoyyyt
................................. sıra ayakkabılarımızı paylaşmaya geldiiyerimsenibena.s....................................................

Son düzenleme:
işte en sevdiğim bölümde açılmış :) ayakkabı hastasıyım ilk resmi ben ekleyim devamını bekleriz :)

bende daha bugun aldıgım ve hiç giymedigim yeni babetlerim:)makinam geldiginde hepsini çekip koycam..babet delisiyim:):):

Son düzenleyen: Moderatör:
bi kısmısı :) diğerlerini daha sonra yüklerim :)

pavlikiz cnm süper ayyabıcıkların var:)hepsine bayıldım..çizmen özellikle çok orjinal:)

sağol canım çizme sevgililer gününde hediye geldi :) daha çok yüklicem ama yarın :)

ayyyy cnmm bekliycem 4 gözle:)ayakkabı hastasıyım :):)

süper zevklisiniz kizlar
bende dün aldim kendime iki tane yeni :)
yarin vakit bulursam cekip koyayim ayakkabi delisiyim ve cok var sayisini bilmiyorum :)

Buna bayıldım .Çok güzel iyi günlerde giymeni dilerim.Neredn aldığını da söylersen sevinirim.:)

teşekkürler cnm.. malatyadan aldım..netten çınar ayakkabıcılık diye aratırsan bulursun cnm..batıda satılıyor 7-8 tlye imiş:)

dün aldim uzun zamandir bey<az ayakkabi istiyodum cünkü isvicre frangiyla yaziyorum normal fiyati 29.90fr. ama ben 10franka aldim
bizim burda bi mahaza var yenio sezon ayakkabilari geldimi dükkanlarin elinde kalanlar buraya geliyo ve cogu zaman 4de bir fiyatina satiliyo burdan cok ayakkabim var ama cogunuda burdan aliyorum ve uyguna denk geliyo

bunlarida dün aldim normal fiyati 29.90 ben bunu 5franka aldim
üstlerinde tas var kendiside kadifemsi ama net belli olmuyo sanirim

ruzname _27 begenmiyorsan girmessin bu sayfalara olur biter..
şuanda senin komikligin yanında bizimki hiç bişy emin olabilirsin:):)

incitanemtuana çok şık cicilerin..güle güle eskit cnm:)

ben de aldım iki tane çok ucuza hem de eklesem mi:)

lebii ekle cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):)

babetlerimi aldığım biryer vardır çok uyguna böylece bir iki tane babet yerine 6 7 babetim var farklı farklı giyiyorum bunlarda yaz gelmediğinden dolayı ucuz yazın bu fiyata imkanı yok bulunmuyor ben kıştan aldım giyeceklerimi:)

yamuk olmuş kusura bakmayın:S

cnmm bendeee bir tane kaliteli babet alacagıma 3-5 tane birden normal bşy alıyorum..zaten bi yaz giyince hevesim gidiyor:)gözümü yeni babetlere dikiyorum:)seninkilerde çok güzeller baya uygunda fiyatları:)güle güle eskit cnm:)

saol nem daha renk renk var da onlar ortada değil kırmızı sarı beyaz koyu kahve...
babet iyiki var çok seviorum babetleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…