• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık eskidiler tabi kusur abakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
tam 10 yıllık diyebiliriz lise 1. sınıfda karne hediye alınmıştı ozaman çok pahalıydı ama okulda az kişide vardı çok seviyordum giymeyi...

isde buna bayildim tek kelimeyle süper cok sirin cok seker ya yakismisda arkadasimayerimsenibengüle güle giy tatlima.s.:nazar:

isde buna bayildim tek kelimeyle süper cok sirin cok seker ya yakismisda arkadasimayerimsenibengüle güle giy tatlima.s.:nazar:

çok sağol canım bayağı oldu o ayakkabıyı alalı 2-3 sene gibi ve ben 1 kere giydim pek alışkın değilim o tarz ayakkabı giymeye ama görüncede almıştım işte

çok sağol canım bayağı oldu o ayakkabıyı alalı 2-3 sene gibi ve ben 1 kere giydim pek alışkın değilim o tarz ayakkabı giymeye ama görüncede almıştım işte

kiz haksizlik etme ayakkabilarina giy onlari cokda yakismis ayaklarina inankaydirigubbakcemile5yerimseniben

ne gardrop varmış herkeste maşşallah kk ya zevkli hatunlarız vesselaam alkisalkisalkis

barçman ablaaaa çok merak ettim şu seksüü ayakkabıları valla netteki fotosunu koy bari çatlarım şimdi hadi devamını bekliyorum madem delikafadulden delikafadulden

canim cok hosmus ayakkabilarin.tam benim tarzim

sağol cnm emin ol hep gülerek giyiyorum beni tanıyanlar bilir hep sırıtkan bi tipimdir :roflol:

ne gardrop varmış herkeste maşşallah kk ya zevkli hatunlarız vesselaam alkisalkisalkis

barçman ablaaaa çok merak ettim şu seksüü ayakkabıları valla netteki fotosunu koy bari çatlarım şimdi hadi devamını bekliyorum madem delikafadulden delikafadulden

tamam koyuyorum ama bayağı iddialı ayakkabılar bakalım beğenecekmisiniz

buda çizmem

barçman abla ( abla diyorum ama herkese uyup. dilim varmıoaslında maşşallah gayeet gençsin )ooooooffffff oooooffffff yakıoooo fi fiiiyyyttt(ıslık efekti) bunlarla çekilmiş fotolarıda beklioz bakalım
yaa gözüm kaldı du bida bakiim senağlama

ikisine de bayıldım çok güzeller
güle güle giy
ayakkabı hastasıyım bende içim gitti ayakkabılara kaydirigubbakcemile3

güle güle giyin canm bende bayılırım topuklu ayakkabıya yerimseniben
hepsi çok güzel

teşekkür ederim canlarım :))

kızlar bunları dün aldım sizce nasıl ben çok beğenerek aldım ayaktada çok güsel duruyo

asortie bencede çok güzel güle güle giyersin inşallah

Back
X