Eki Görüntüle 401741 bu çizmelerimi cok sevıyorum dizimin ustune kadar :))) sadece düğünlerde ve çok özel gunlerde gıyıyorum.
ama cok guzelmisssssssssssssssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 401741 bu çizmelerimi cok sevıyorum dizimin ustune kadar :))) sadece düğünlerde ve çok özel gunlerde gıyıyorum.
tod's sandaletlerim. bunlar biraz tuzlu. 1300e almıştım.
tod's'un klasik topukluları. bütün gün ayağınızda bunlar koşsanız bile bir şey olmaz. 995 tl
Babetlerin çok güzel iyi günlerde kullan.
Bana göre çok pahalı tabi o ayrı:)
Eki Görüntüle 436623
dünyanın en rahat babetleri, tory burchler. çok seviyorum :) bu yaz da bir tane beyaz alacağım yeşilin aynı modeli
kahverengi: 600 tl
yeşil: 495 tl
leopar: 500 tl
sarı: 525 tl
Eki Görüntüle 439528
bu da son babetlerim. daha da babetim yok :) yeni alırsam eklerim.
bunlar da burberryler. çok seviyorum hepsini ayrı ayrı çocuğum gibiler ayakkabılarımlastikli olanlar inanılmaz rahatlar!!!
siyah en soldaki aslında grili siyahlı ama gri kısmı görünmüyor. arkası lastikli. fiyat 559 tl
ortadaki de siyahlı ve kenarlı desenli, önünde toka var. maalesef bunu aldığıma çok pişmanım çünkü çok vuruyor ayağımıçok nadir giyiyorum eve misafir falan gelince ya da kısa mesafelerde. 750 civarı bir fiyatı var. o kadar da para verdim içime oturdu.
bordo da siyahın aynı modeli. çok çok rahat. rengine bayılıyorum bu da 559 tl
bunlar da tod'slarım! tory burchlerden sonra dünyanın en rahat ayakkabıları. zaten alırken de dünyanın en rahat ayakkabıları garantisini veriyorlar.
Eki Görüntüle 437699
I. en soldaki vizon rengi babetim. çok seviyorum :) 945 tl fiyatı
II. parlak loaferlar. 845 tl fiyatı. tod's'un klasiği loaferlar
III. gri okul ayakkabısı tarzındaki ayakkabılarım. taytla çok güzel duruyor bol kotla da. 1050 tl
Eki Görüntüle 437702 tod's sandaletlerim. bunlar biraz tuzlu. 1300e almıştım.
Eki Görüntüle 437715 tod's'un klasik topukluları. bütün gün ayağınızda bunlar koşsanız bile bir şey olmaz. 995 tl
Tory Burch'lar sahane, güle güle kullan canim..
Ben Louis Vuitton ayakkabilarimi 2. elden satmak istiyorum burda böyle bir bölüm var mi? Bilen arkadaslar var ise bilgilendirebilirler mi acaba?