• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ayakkabılarımızı da paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$Görüntü1619.webp $Görüntü1620.webp $Görüntü1623.webp gelınken gıydıgım ayakkabılarım :)) çok sevdıgım ayakkabılarım. $Görüntü1623.webp buda ev ayakkabım :)) :52::52:

$Görüntü1616.webp buda kına gecemde gıydıgım sımlı ayakkabım :) bunuda çok sevıyorum :D daha bı kaçtane daha var ama onların resmını cekemedım :D:51::51:

bu ayakkabının aynısı bende de var mezuniyet için aldım ama benimkinin üst kısmı krem rengi simli platformu krem ve dore karışımı topuğu dore :6:

en sevdikleriminkileri çektimmmmm kızlarr <3

Eklentiler

• $DSC_0122.webp
    $DSC_0122.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC_0118.webp
    $DSC_0118.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSC_0119.webp
    $DSC_0119.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSC_0120.webp
    $DSC_0120.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $DSC_0121.webp
    $DSC_0121.webp
    31 KB · Görüntüleme: 77
$SAM_1509.webp
Mrh. kızlar bende ayakkabı hastasıyım birtane paylaşmak istedim, yeni aldığım babetlerim:nazar:

$securedownload.webp

dünyanın en rahat babetleri, tory burchler. çok seviyorum :) bu yaz da bir tane beyaz alacağım yeşilin aynı modeli
kahverengi: 600 tl
yeşil: 495 tl
leopar: 500 tl
sarı: 525 tl

bunlar da tod'slarım! tory burchlerden sonra dünyanın en rahat ayakkabıları. zaten alırken de dünyanın en rahat ayakkabıları garantisini veriyorlar.

$securedownload (12).webp
I. en soldaki vizon rengi babetim. çok seviyorum :) 945 tl fiyatı
II. parlak loaferlar. 845 tl fiyatı. tod's'un klasiği loaferlar
III. gri okul ayakkabısı tarzındaki ayakkabılarım. taytla çok güzel duruyor bol kotla da. 1050 tl

$securedownload (14).webp tod's sandaletlerim. bunlar biraz tuzlu. 1300e almıştım.

$securedownload (7).webp tod's'un klasik topukluları. bütün gün ayağınızda bunlar koşsanız bile bir şey olmaz. 995 tl

$securedownload (1).webp

bu da son babetlerim. daha da babetim yok :) yeni alırsam eklerim.

bunlar da burberryler. çok seviyorum hepsini ayrı ayrı çocuğum gibiler ayakkabılarım :emir_bebek: lastikli olanlar inanılmaz rahatlar!!!

siyah en soldaki aslında grili siyahlı ama gri kısmı görünmüyor. arkası lastikli. fiyat 559 tl
ortadaki de siyahlı ve kenarlı desenli, önünde toka var. maalesef bunu aldığıma çok pişmanım çünkü çok vuruyor ayağımı:( çok nadir giyiyorum eve misafir falan gelince ya da kısa mesafelerde. 750 civarı bir fiyatı var. o kadar da para verdim içime oturdu.
bordo da siyahın aynı modeli. çok çok rahat. rengine bayılıyorum bu da 559 tl

Son düzenleme:
Babetlerin çok güzel iyi günlerde kullan.
Bana göre çok pahalı tabi o ayrı:)

Eki Görüntüle 436623

dünyanın en rahat babetleri, tory burchler. çok seviyorum :) bu yaz da bir tane beyaz alacağım yeşilin aynı modeli
kahverengi: 600 tl
yeşil: 495 tl
leopar: 500 tl
sarı: 525 tl

Tory Burch'lar sahane, güle güle kullan canim..

Ben Louis Vuitton ayakkabilarimi 2. elden satmak istiyorum burda böyle bir bölüm var mi? Bilen arkadaslar var ise bilgilendirebilirler mi acaba?

İlk paylaştığın babetlerin güzel diğerlerini bedava verseler giymem.

Eki Görüntüle 439528

bu da son babetlerim. daha da babetim yok :) yeni alırsam eklerim.

bunlar da burberryler. çok seviyorum hepsini ayrı ayrı çocuğum gibiler ayakkabılarım :emir_bebek: lastikli olanlar inanılmaz rahatlar!!!

siyah en soldaki aslında grili siyahlı ama gri kısmı görünmüyor. arkası lastikli. fiyat 559 tl
ortadaki de siyahlı ve kenarlı desenli, önünde toka var. maalesef bunu aldığıma çok pişmanım çünkü çok vuruyor ayağımı:( çok nadir giyiyorum eve misafir falan gelince ya da kısa mesafelerde. 750 civarı bir fiyatı var. o kadar da para verdim içime oturdu.
bordo da siyahın aynı modeli. çok çok rahat. rengine bayılıyorum bu da 559 tl

o ayakkabıların ustune okadar para verseler almam cok pahalı ya hemde cok kotuler

bunlar da tod'slarım! tory burchlerden sonra dünyanın en rahat ayakkabıları. zaten alırken de dünyanın en rahat ayakkabıları garantisini veriyorlar.

Eki Görüntüle 437699
I. en soldaki vizon rengi babetim. çok seviyorum :) 945 tl fiyatı
II. parlak loaferlar. 845 tl fiyatı. tod's'un klasiği loaferlar
III. gri okul ayakkabısı tarzındaki ayakkabılarım. taytla çok güzel duruyor bol kotla da. 1050 tl

Eki Görüntüle 437702 tod's sandaletlerim. bunlar biraz tuzlu. 1300e almıştım.

Eki Görüntüle 437715 tod's'un klasik topukluları. bütün gün ayağınızda bunlar koşsanız bile bir şey olmaz. 995 tl

bunlar ıcınde yorumum aynı

Tory Burch'lar sahane, güle güle kullan canim..

Ben Louis Vuitton ayakkabilarimi 2. elden satmak istiyorum burda böyle bir bölüm var mi? Bilen arkadaslar var ise bilgilendirebilirler mi acaba?

ikinci el bilmiyorum canım ya hiç :( suadiyede var bir yer alan onu biliyorum ama isim bilmediğim için bir şey diyemem, dergilerde çıkıyordu hep

Back
X