Hadi bakalım benim de evime buyrun :))

güle güle oturun içinde gerçekten güzel olmuş ama ben mutfağınıza ayrı bayıldım tam istediğim gbi bir mutfak alt dolaplar kırmızı üst dolaplar beyaz ve sade çok hoş ufaklıkların banyosunu,odasını,salondaki nişleri ,çok beğendim

canım mutfağını da yeni gördüm ,bak ben sana demiştim kırmızı harika olacak diye ,muhteşem olmuş ,ne kadar oturulası yaşanası bir ev olmuş öyle ,hele ki o balkonda oturup yeşilliğe bakarak çay içesim geldi ,bak bu yaz yolumuz oralara düşerse bilmiş ol evindeyim ha ..

ayrıca benim fikirlerim bir yana ve sende zevk olmasa böyle bir ev çıkarmıydı ortaya canım,allah ağız tadı geçim versin inşallahh. güle güle otur artık, çok uğraştın değdi sonunda

evin çok güzel bayıldım özellikle salon ve banyoya.yalnız mutfağın resimleri yok onlarıda görmek isteriz.hayırlı olsun canım

hoş bi eviniz var allah mutlu mesud yaşatsın içinde inşallah...
evden eşyadan kısacası herşeyden güzel olanı şu ki sıcak bi eviniz var, eşiniz yanınızda çocuklarınız sizinle...bunların kıymetini bilip her daim şükürden ayrılmayın...allah kimseye eşinin ve evladının hasretini yokluğunu yaşatmasın...
güle güle oturun evinizde...

eve bayıldım gercekten cok ozenerek yapılmıs
sıcacık aıle tablonuzada gercekten ımrendım
ınsallah benımde 1 tane daha oglum olur dıyorum :)
buarada ev yenımı sız tadılatmı yağtırdınız yenı bınaymıs gıbı duruyor

çok güzel samimi sıcak bir ev olmuş...tek gözüme batan ayrıntı o salondaki köşe takımı...daha farklı birşey olabilirmiş oraya..
mutfağınıza ve balkona bayıldımmm

bu kadar güzel övgüler alan evinizi çok merak ettim ama resimleri göremiyorum malesef neden acaba??
Ben de Eylül ayında evimi komple tadilata sokmuştum. o dönemde bu forumdan çok yararlanmıştım hatta daha sonrasında eşime burdaki evleri gösterince benim istediğim şeyler için ben de bizim hatun ne yaratıcı diye düşünüyordum çalıntıymış hepsi, kopyacı seni diye epey dalga geçmişti benimle)))
resimleri göremesem de tadilat işinin zorluğunu yaşadığım ve bildiğim için hele de o evde yaşıyorken yapılan bir tailatsa dilerim herşey içine sinmiştir, sağlıkla huzurla bir yaşam sürmenizi dilerim sıcak yuvanızda...

merhaba

eviniz çok güzel maşallah
güle güle oturun klozet takımı ve sabunluk takımını cok begendım nerelerden aldınız öğrenebilrmiyim?

amin canım ne kadar da doğru söylemişsin önemli olan evdeki sağlık ve huzur,eşyan evin güzel olmuş huzurun yoksa hiç bir anlamı yok

evin çok güzel bayıldım özellikle salon ve banyoya.yalnız mutfağın resimleri yok onlarıda görmek isteriz.hayırlı olsun canım

mutfağın resimleri de en sonda vardı canım ikinci sayfada olması gerek

canım 15 temmuz ile 20 ağustos arası yokum buralarda,onun dışında evde olucam aralarda kaçamaklarım olsada 1-2 günlük şeyler olur onlar önemli değil :)) her zaman söylerim hep beklerim ve çok sevinirim

evet canım ev yeni bir bina,biz aldığımızda ekim ayıydı ve daha temeli atılıyordu,dışarıdan da çekip koyacağım bir ara ama bakalım ona sıra ne zaman gelecek,1 nisanda taşındık biz,evin içinde eksiğimiz kalmadı ama dışında hala var müteahhit uğraşıyor çevre düzenlemesi için,karşımızda yeşil alan dinlenme parkı olacak mesela belediyeyi bekliyoruz oralarda düzenlenince daha da güzel olacak
inşallah bir oğlun daha olur allah gönlüne göre versin :))

çok güzel samimi sıcak bir ev olmuş...tek gözüme batan ayrıntı o salondaki köşe takımı...daha farklı birşey olabilirmiş oraya..
mutfağınıza ve balkona bayıldımmm

canım salonda biz de ço uğraştık ama fazla seçenek yaratamadık aklımıza başka bşey gelmedi çünkü gördüğün gibi salon ince uzun,maksi takım alsak sığmıyor yani orta alan çok sıkışık oluyor,bu köşe takımı bile odanın ölçüleri alınarak özel yapılıp geldi,onu bile kesinleştirene kadar emin olmadık ne iyi olur diye,ama alan küçük olunca bişey yapamadık

Allah allah bir sorun yok fotolarda şimdi tekrar kotrol ettim ama pc ile alakalı olabilir mi acaba,bende nerelere takıldım nerelere eşim de biliyor araştırmacı kimliğimle ön plandaydım
biz bu evde yaşamıyorduk sıfırdan aldığımız için pek zorluğunu yaşamadık bitti taşındık sadece o kadar

merhaba

eviniz çok güzel maşallah
güle güle oturun klozet takımı ve sabunluk takımını cok begendım nerelerden aldınız öğrenebilrmiyim?

canım ikisini de netten aldım,klozet takımını hepsiburada.com'dan aldım,sabunluğu da ya evim.net ya da evmanya'dandı ama şimdi hatırlayamadım hangisiydi,ikisini farklı zamanlarda farklı sitelerden aldım ama müthiş uyum sağladılar birbirleriyle,sabunluk takımımı özellikle tavsiye ederim üstündeki şekiller tamamen el işçilği,kaliteli,şekiller 3 boyutlu bu arada yakından çok daha güzel görünüyor

evmanyadan almışım canım şimdi baktım da :))
netten çok aldım da siteleri karıştırıyorum artık birbirine

eviniz çok güzel olmuş...sanırım alıp tadilat yaptırdınız....sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturun inşallah..bende 8 aydır tadilat işiyle uğraştım veeeee 17 mayısta evime taşınabildim...demişsin kafayı sıyıttırıyorlar benimde nerdaeyse sıyırmama az kalmıştıki sonunda tadilatım bitti...şimdi yerleşme aşamasındayım..canım nişlerin içindeki kaplama kağıtmı ? bende nişler yaptırttımda.. ben 2 adet nişe iç kısmına yani cam üzerine manzara çizdirttim ve yapıştırttım.. diğerlerinin içleri boş..benimde aklıma geldi bir ara duvar kağıdı kaplatayım diye.sende görünce hoşuma gitti..velhasılı kelam sende zevkli bayanmışsın..

bu aralar bende kapı modelleri bakıyorum ve kapınızı çok beğendim çelik değil diğerini :) marka söyleyebilirmisiniz bu arada hayırlı olsunnn

Herşeyiniz çok güzel uyumlu ve çok modern
Mutlulukla oturun.
Banyo paspas ve banyo setini nerden aldınız acaba ?
Tam istediğin renklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…