- Konu Sahibi beyazmelek
-
hoş bi eviniz var allah mutlu mesud yaşatsın içinde inşallah...
evden eşyadan kısacası herşeyden güzel olanı şu ki sıcak bi eviniz var, eşiniz yanınızda çocuklarınız sizinle...bunların kıymetini bilip her daim şükürden ayrılmayın...allah kimseye eşinin ve evladının hasretini yokluğunu yaşatmasın...
güle güle oturun evinizde...
evin çok güzel bayıldım özellikle salon ve banyoya.yalnız mutfağın resimleri yok onlarıda görmek isteriz.hayırlı olsun canım
canım mutfağını da yeni gördüm ,bak ben sana demiştim kırmızı harika olacak diye ,muhteşem olmuş ,ne kadar oturulası yaşanası bir ev olmuş öyle ,hele ki o balkonda oturup yeşilliğe bakarak çay içesim geldi ,bak bu yaz yolumuz oralara düşerse bilmiş ol evindeyim ha ..
ayrıca benim fikirlerim bir yana ve sende zevk olmasa böyle bir ev çıkarmıydı ortaya canım,allah ağız tadı geçim versin inşallahh. güle güle otur artık, çok uğraştın değdi sonunda
eve bayıldım gercekten cok ozenerek yapılmıs
sıcacık aıle tablonuzada gercekten ımrendım
ınsallah benımde 1 tane daha oglum olur dıyorum :)
buarada ev yenımı sız tadılatmı yağtırdınız yenı bınaymıs gıbı duruyor
çok güzel samimi sıcak bir ev olmuş...tek gözüme batan ayrıntı o salondaki köşe takımı...daha farklı birşey olabilirmiş oraya..
mutfağınıza ve balkona bayıldımmm
bu kadar güzel övgüler alan evinizi çok merak ettim ama resimleri göremiyorum malesef neden acaba??
Ben de Eylül ayında evimi komple tadilata sokmuştum. o dönemde bu forumdan çok yararlanmıştım hatta daha sonrasında eşime burdaki evleri gösterince benim istediğim şeyler için ben de bizim hatun ne yaratıcı diye düşünüyordum çalıntıymış hepsi, kopyacı seni diye epey dalga geçmişti benimle)))
resimleri göremesem de tadilat işinin zorluğunu yaşadığım ve bildiğim için hele de o evde yaşıyorken yapılan bir tailatsa dilerim herşey içine sinmiştir, sağlıkla huzurla bir yaşam sürmenizi dilerim sıcak yuvanızda...
merhaba
eviniz çok güzel maşallah
güle güle oturun klozet takımı ve sabunluk takımını cok begendım nerelerden aldınız öğrenebilrmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?