hmm güzel bi konuu.mervecim mbr.konuyu okuyunca film şeridi gibi gözümün önünden geçti valla herşey:) isteme gününü anlayatım.dehşet bi heyecen vardı bende.akşam saat 7de geleceklerdi,ben saat 3te başlamıştım hazırlanmaya.neyse giyindim kuşandım saçımı başımı yaptım.gözüm sürekli saatteydi.nişanlımla bizim evin arası 10dk.ama o 10dk içinde kaç tane msj attım sayısını hatırlamıyorum vallla:asigim:aşkım nerde kaldınız e hadi ölücem ben heyecandann falan filan diye giden msjlar.saat 7,30gibi kapı çaldı.koştum hemen kapıyı açtım.baktım canım aşkım elinde çiçek ve çikolatayla bana bakıyo.annesi, kardeşi ,ablası ,eniştesi,amcası(baba rahmetli).bi de bizimkiler vardı.amcamlar.anneannm ,dedem.annemler falan.oturdular hoş beş sohbet.amca benden daha heyecanlı.isteme anı geldi.aynen geçen konuşmayı yazıyorum:
''allahın emri peygamberin kavliyle kızımız zeynebe oğlumuz görkemi istiyoruz'' demez mi:) önce azcık bi sessizlik oldu.sonra aldı mı herkesi bi gülmeeee.ardından dedeciğimm ''verdim gitttiiii ''dedi.alkış kıyamet.büyüklerin elini öptük.ben biraz ters yaptım.isteme bittikten saonra gidip kahveleri yaptım.çünkü isteme anını izlemek istedim.(kapının ardında durup,kameraya aldım bi dee).sonra kendimizi kaybedip o sevinçten bi sarılmışız birbirimiz aşkımla. ağladım tabi bennnnn baktım amcam,babam gözyaşlarını siliyolarrrrsenağlama.sonra çaylar falan filann...sohbet muhabbet.neysee yolcu ettik.saat 10gibi gittiler yanlış hatırlamıyorsam.eve vardıklarında aşkım aradı.''biz artık nişanlıyız ya aşkım inanamıyorum.seni çok seviyorumm.''dedi.çünkü çok istediğimiz bişey gerçk olmuştuuu:) ogün öyle bi uyumuşumkiiii melekler gibii.12 nisan 2008de nişanlandık.1senedir nişanlıyız.ve aşkım askerrrr.

(( çok teşekkürler o günü bana hatırlattın bu konunlaaa mervee.biraz uzun oldu ama inşllh okurken sıkılmazsınızzz.öpüyorum hepinizi