- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.706
- 528
- Konu Sahibi sternoklavikular
Film kültürünüz yok diyelim masumluktan ziyade.Benced inanilmaZZZZZ
At kafasının anlamını bilmediğime göre çok masumum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Film kültürünüz yok diyelim masumluktan ziyade.Benced inanilmaZZZZZ
At kafasının anlamını bilmediğime göre çok masumum
Dunya tarihinin gelmis gecmis en iyi 2. filmi olan the godfatheri izlemediginiz icin sadece film kulturu olmayan biri olursunuz.At kafasının anlamını bilmediğime göre çok masumum
Biz cimli cımlı konuştuğumuz için her cümlemizde seksüel anlam olduğunu düşündü zaar, gevşeğiz çünkü.Dunya tarihinin gelmis gecmis en iyi 2. filmi olan the godfatheri izlemediginiz icin sadece film kulturu olmazayan biri olursunuz.
Sadece film mi kültürü?Dunya tarihinin gelmis gecmis en iyi 2. filmi olan the godfatheri izlemediginiz icin sadece film kulturu olmayan biri olursunuz.
Abla şu gomser gocayı kaybetmekten biraz az kork be.Arkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Alllalh alllahh yaaa ne alakaa elin kaırısı benim kocacığıma alicim diyecek ne münasebet
Sen şeyi hatırlıyon mu, adam kadın arkadaşıyla ön tarafta yan yana oturuyormuş, sen kalk adamın üstüne düş, nasıl oluyorsa denk geliversin dkdkdkd adam sen kadından hpvyi kap, karısına bulaştır.Kkdan sonra arkadaşlar eve bırakırken yan koltukta oturmaya korkar oldum :)
Oooo oooooİsim veriyor yalniz
Niye sen mi evlencem kocamla:))
AA yok ama güzel kafaymis ahahahaSen şeyi hatırlıyon mu, adam kadın arkadaşıyla ön tarafta yan yana oturuyormuş, sen kalk adamın üstüne düş, nasıl oluyorsa denk geliversin dkdkdkd adam sen kadından hpvyi kap, karısına bulaştır.![]()
He abla kocaları boşayıp gelinlikle kocana koşacağız boğaz köprüsü maratonu gibi, çünkü bütün kadınlar olarak tava suratlı kocana hayranız.İsim veriyor yalniz
Niye sen mi evlencem kocamla:))
Eşiniz rahatsızsa o uyarsın hitap için. Eşiniz bu hitaptan rahatsız değilse sorunu eşinizle çözün.Alllalh alllahh yaaa ne alakaa elin kaırısı benim kocacığıma alicim diyecek ne münasebet
Aynen sorsan hepsi modern buradakilerin beni gömüyorlar oysa aynısını yaşasalar ne yapacaklar benim giibi sadece buraya gelip konu açmakla mi kalacaklarİşyerinden bir adam bu kadına sternocum deseydi, mesaja böyle yazsaydı kocası normal karşılar mıydı kilit soru bu… sanki kadın Jonathanla evliymiş gibi herkes modernlik (!) dersi vermiş tebrikler alkışlar![]()