• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkimda :))

Dunya tarihinin gelmis gecmis en iyi 2. filmi olan the godfatheri izlemediginiz icin sadece film kulturu olmazayan biri olursunuz.
Biz cimli cımlı konuştuğumuz için her cümlemizde seksüel anlam olduğunu düşündü zaar, gevşeğiz çünkü. 🔥

Arkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Abla şu gomser gocayı kaybetmekten biraz az kork be.

Alllalh alllahh yaaa ne alakaa elin kaırısı benim kocacığıma alicim diyecek ne münasebet

Karı mı? 🙄
Çözümünüz ne peki? Gidip kadına benim kocama alicim diyemezsin mi diyeceksiniz?

Ne kadar önemsiyorsunuz ya şu evliliklerinizi 🙄 kocam da kocam, evliliğim de evliliğim, evli bir errrkek olarak, evli bağyan vs öf yani.
İnsanlar karşılarındaki insanla iletişimlerini o kişinin medeni durumuna göre düzenleyemezler. Durup durup "ay bu evli miydi bekar mı, sözlü mü, nişanlı mı, isteme oldu mu olmadı mı" diye mi soracağız kendimize? Bana ne ki karşıdakinin medeni durumundan? Ben kendi tarzıma ve kendi sınırlarıma göre davranırım. Elalemin karısının tarzına mı kafa yoracağız bir de?
Bu kadar güvenmiyorsanız dışarı salmayın kocalarınızı. Başka bir çözümü yok bunun.

Kkdan sonra arkadaşlar eve bırakırken yan koltukta oturmaya korkar oldum :)
Sen şeyi hatırlıyon mu, adam kadın arkadaşıyla ön tarafta yan yana oturuyormuş, sen kalk adamın üstüne düş, nasıl oluyorsa denk geliversin dkdkdkd adam sen kadından hpvyi kap, karısına bulaştır. 😂👾

Sen şeyi hatırlıyon mu, adam kadın arkadaşıyla ön tarafta yan yana oturuyormuş, sen kalk adamın üstüne düş, nasıl oluyorsa denk geliversin dkdkdkd adam sen kadından hpvyi kap, karısına bulaştır. 😂👾
AA yok ama güzel kafaymis ahahaha

İsim veriyor yalniz

Niye sen mi evlencem kocamla:))
He abla kocaları boşayıp gelinlikle kocana koşacağız boğaz köprüsü maratonu gibi, çünkü bütün kadınlar olarak tava suratlı kocana hayranız.

Bazı kişiler herkese cimli cımlı hitap edebiliyor. Kişiye bakarım ben. Misal bir arkadaşım var. Hem sözel hem de yazılı olarak isim+cim olarak bana hitap eder. Başkalarına da hitabı bu şekilde. O yüzden hiçbir zaman "Ulan bunun bende gözü mü var" diye düşünmedim.

Alışkanlığı olmayan biri bana bunu yazsa nereden yüz buldu derim ki buna hemcinsim dahil. Karşı cins yaparsa da diğer hareketlerini de gözlemlerim. Tek başına bu hitapla yargılayamam.

Burada da resmi konuşmama rağmen cimli yazanlar var bana. İlla eşiniz yüz veriyor anlamını çıkarmayın.

İşyerinden bir adam bu kadına sternocum deseydi, mesaja böyle yazsaydı kocası normal karşılar mıydı kilit soru bu… sanki kadın Jonathanla evliymiş gibi herkes modernlik (!) dersi vermiş tebrikler alkışlar 👏🏻👏🏻

İşyerinden bir adam bu kadına sternocum deseydi, mesaja böyle yazsaydı kocası normal karşılar mıydı kilit soru bu… sanki kadın Jonathanla evliymiş gibi herkes modernlik (!) dersi vermiş tebrikler alkışlar 👏🏻👏🏻
Aynen sorsan hepsi modern buradakilerin beni gömüyorlar oysa aynısını yaşasalar ne yapacaklar benim giibi sadece buraya gelip konu açmakla mi kalacaklar

Back
X