- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
BOSAYAMAZ BNDEN İYİSİ YOK BEN BİR NUMARAYIMMAdam bunu boşar yakında. Bu ne canım kim dayanır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BOSAYAMAZ BNDEN İYİSİ YOK BEN BİR NUMARAYIMMAdam bunu boşar yakında. Bu ne canım kim dayanır
Yavaş yazsın derimArkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Bir de bayıl Feriha yaa ne alakaArkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Evet kocamın karısıyım seviyorm onu ellere kaptırmamDilan polat sendromu
Gocammmmm gocammmm o benim gocammmm
Ben gocamin garisiyim
Gocammmmm da gocammmmmm
![]()
BOSAYAMAZ BNDEN İYİSİ YOK BEN BİR NUMARAYIMM![]()
:)Yavaş yazsın derim
Bana ters geliyor
Alllalh alllahh yaaa ne alakaa elin kaırısı benim kocacığıma alicim diyecek ne münasebetSize ters geliyorsa siz kullanmazsınız. İnsanlar hitaplarını sizin kriterlerinize göre ayarlayamazlar.
O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim
inanıılllllmaazzzz.İddia mi etmişim kadn açık acik kocamaaa yürümüş napcak gelip elimden mi alsn mesj atmalar iş yerine alakasız üzerine vazife olmayan şeyler yüzünden gitmeler hayirdir dhaa ne yapck
Düşünmeyebilir lakin benim düşüncemide sacma BulamazE konuşuyor işte? Hayır bu kadar netseniz niye konu açtınız anlamadım. Sormuşsunuz cevap verdik. Sizin gibi düşünmeyen herkese carlayacak mısınız?
Kkdan sonra arkadaşlar eve bırakırken yan koltukta oturmaya korkar oldum :)Ben de ozellikle yeni baslayan genc arkadaslara cinsiyet farketmeksizin cim li konusuyorum. Canim tatlim fln da diyebiliyorum. Kendi yasitlarima da canim/ kanki tarzi konusabiliyorum. Umarim kimse sorun yasamamistir.
Ee diyormuş demek ki. Napacaksınız şimdi kadının evine at kafası mı göndereceksiniz tehdit mahiyetinde?Alllalh alllahh yaaa ne alakaa elin kaırısı benim kocacığıma alicim diyecek ne münasebet
Ay ona çok şaşırmıştım ben ilk gördüğümde. Nereye oturacaz arkaya oturup şöfeeeer şöfer mi diyecez adamlaraKkdan sonra arkadaşlar eve bırakırken yan koltukta oturmaya korkar oldum :)
Hahabhaabba at kafasıyla tehdit miEe diyormuş demek ki. Napacaksınız şimdi kadının evine at kafası mı göndereceksiniz tehdit mahiyetinde?
Hahabhaabba at kafasıyla tehdit mi![]()
Benced inanilmaZZZZZinanıılllllmaazzzz.
At kafasının anlamını bilmediğime göre çok masumumEe diyormuş demek ki. Napacaksınız şimdi kadının evine at kafası mı göndereceksiniz tehdit mahiyetinde?