Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkimda :))

Arkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Yavaş yazsın derim

Arkadaşlar merhaba sizn eşlerinize iş yerinde çalıştığı kadınlardan birisi mesela diyelim adı ali olsun alicim diye hitap etse eşiniz de aranızda bişey olmadığını söylese tarzı böyle deseydi kafanızda soru işaretleri olur muydu mesajlarda da yine alicim yazsaydı
Bir de bayıl Feriha yaa ne alaka

O benim kocam kimse laçka laçka konuşamazzz herkes yerini haddini bilsin sizin lüzumsuz laçka konuşmalarınz yüzünden bende sizn gbi gevşek düşünecek değilim

E konuşuyor işte? Hayır bu kadar netseniz niye konu açtınız anlamadım. Sormuşsunuz cevap verdik. Sizin gibi düşünmeyen herkese carlayacak mısınız?

Ben de ozellikle yeni baslayan genc arkadaslara cinsiyet farketmeksizin cim li konusuyorum. Canim tatlim fln da diyebiliyorum. Kendi yasitlarima da canim/ kanki tarzi konusabiliyorum. Umarim kimse sorun yasamamistir.
Kkdan sonra arkadaşlar eve bırakırken yan koltukta oturmaya korkar oldum :)

Alllalh alllahh yaaa ne alakaa elin kaırısı benim kocacığıma alicim diyecek ne münasebet
Ee diyormuş demek ki. Napacaksınız şimdi kadının evine at kafası mı göndereceksiniz tehdit mahiyetinde?

Benim kendi düşüncemi söylüyorum ben rahatsiz olurdum. Eşime fazla yüz verme ben rahatsiz oluyorum derdim. Ama Alicim dedi diye de aldatiyormu diye de düşünmem.

Hahabhaabba at kafasıyla tehdit mi :KK70::KK70:
df20601f266b00bf1ef1169fef0a6c96.gif

Back
X