hadi bakalım tarif edin...

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39
lütfen evli olan ablalarım bana orgazm olmanın nasıl bi duygu olduuunu anlatabilirler mi biras...:utangac:

ooo biraz utandırıcı oldu bu soru yaww.. anlatması zor yaşanıp hissedilen bi olay herkes aynı şekilde orgazm olmaz hatta bu duyguyu tatmamış pek cok evli kadın var

Son düzenleme:
ablam sen yasamıssın anlaşılan yani o şanslı kişilerdensin....
anlatılmaz yasanır diosun yanee:)

Dur ben analatyim ablacim, öhm öhm:kahve:

Simcik söyle oluyor düsünki bir dagin tepesine tirmaniyon bir sürüde eziyet cekiyon sonra tam tepeye geliyon aninden ve hizla asaga iniyon sonrada kendine yuhhh be bunun icinmi bu kadar ugrastim diyon:delphin:

Simcik söyle oluyor düsünki bir dagin tepesine tirmaniyon bir sürüde eziyet cekiyon sonra tam tepeye geliyon aninden ve hizla asaga iniyon sonrada kendine yuhhh be bunun icinmi bu kadar ugrastim diyon:delphin:

ablam bayıldım ben buna yaa
müthiş güldürdün beniiikaydirigubbakcemile3
inşallah bol orgazmlar yasarsın hepte yinede o kadar tırmanışın boşa gitmez:lepi:

gülsüm sultan hahaaaaaa ay emi çok güldürdün beni

Son düzenleme:

SENİN ALNININ ORTASINDAN ÖPÜYORUM CİCİM :teytey: AL SANA TARİFİ ALTINADA İMZAMI BASİMMMM :içelim::kahve:

bak dedüm demü anlatılmaz die anlatmaya kalkıyosun o anki gibi sırıtp yazıyosun :)))))))))..

Sayın cumhurbaşkanım sizi pek bir sıkıntılı gördüm :roflol: :roflol:

bi de ben deniim bakiim.. biraz garip bi yerden yola çıkıcam ama du bakalım..
şimdi hani böle çok sıkışırsın ya (çişin gelir afedersin), imkan yoktur tuvalete gitmeye, beklersin beklersin, sonra bi yer bulunca atarsın kendini, o anda bi rahatlama sağlar ya (yapmadan önceki eziyetli süreci gözardı et); o duyguyu 100 ile çarp..

sonra mesela çok sıcak bi yaz günü dilin damağına yapışmıştır, bi bardak buz gibi su için vermeyeceğin şey yoktur.. kafaya dikince onun serinliğini bütün içinde hisssedersin ya sana tazelik verir (yine içmeden önceki eziyetli süreci gözardı et); şimdi bu duyguyu da yine bi 100 ile çarp..,,

iki sonucu topla bakalım ne çıkıyo :) işte odur kardeşim..

ŞİMDİ NAPIYORUZZZ GİDİPP ÖNCEE GÜLSÜM ABLACIĞININN DEDİĞİ GİBİ dagin tepesine tirmaniyon bir sürüde eziyet cekiyon sonra tam tepeye geliyon aninden ve hizla asaga iniyon ARDINDAN LUCİTA ABLANIN DEDİĞİNİ YAPIYORSUN ÖNCE çok sıkışıcan (çişin gelicek afedersin), imkanın olmicak tuvalete gitmeye, beklicen beklicen, sonra bi yer bulunca atarsın kendini, o anda bi rahatlama olucak sende baktın bişi anlamadın sonra ikinci yöntemi dene sıcakmış gibi düşün ateşin başına vursun aç dolabı bir bardak buz gibi su iç içine bir serinlik gelicek bu duyguları 100 ile çarp bu sonuçları toplaa bak ne çıkıyooo olmadımı ozaman gel ben sana çarpamm:mymeka: fazla merak iyi değildir ablamm anlaştıkmı?? GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE HERKESTE FARKLI ŞEYLER YAŞANIYO HERKESİN AYNI OLCAKDEĞİL DİMİ?? KAFAN KARIŞMASIN SEN BENCE BUNLARA YORMA KAFANI..

Back
X