• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalm evden kovulduk

bu yaşlıların çoğu aynı
yıllar önce eşime takılarımı verdimde gidip araba aldı diye kayınpederimde bizi kovmuştu
ama eşim yüzsüzlükle ben bi yere gidemem sıkıldıysan sen köyüne geri dön dedi
bana sadece üzülüp ağlamak kalmıştı
ama herşeyden önemlisi sen eşinle mutluysan gerisi boşşş
hzurun yerindeyse bak keyfineeee

İyilik yapanın sonu bu oluyor demekki.:teselli:ayrıca zaten tapu ortak değilmi ne hakkı var canım kovmaya eşininde hakkı var o evdebenneyaptımki

bende bir babanne var kışları gelir yanımıza tabiki başımızın üzerinde yeri var ama ilk günlerde deliydik akıllandık der gidecegi zamana yakın kavgaya tutuşur... Nasıl eder de tam benim vize final haftama getirir anlamamkaydirigubbakcemile3

saglık olsun tabi büyügümüzdür yarın kimin ne olacagı belli olmaz
rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah :Saruboceq:

İyilik yapanın sonu bu oluyor demekki.:teselli:ayrıca zaten tapu ortak değilmi ne hakkı var canım kovmaya eşininde hakkı var o evdebenneyaptımki

tapu ortak ama biz çıktık evden. eninde sonunda ev eşime kalacak zaten tartışmaya gerek yok :umursamaz:

minelciğim hakikatten sizin babaannenin de zamanlaması süpermiş :teselli: neyse her musibette bir hayır varmış öyle derler

Her şerde bir hayır vardır derler, ne güzel yeni bir eviniz ve işiniz olmuş hayırlısı böyleymiş
Ayrıca böyle bir olayı, espriyle karşılayıp sayıp sövmediğiniz için sizi tebrik ederim. Minelciğim sanada Allah sabırlar versin, sınav zamanı eğer ailen izin veriyorsa arkadaşlarına git canım.

sizi kovduysa sıra bize geliyor demekki :bbo:

hakkında hayırlısı olacaksa üzülme leydim. senin de kış geldi mi derdin vardı değil mi? sende benim gibi yap hiç sesini çıkartma :teselli:zaten olacağına varıyor.Allaha hayırlısı için dua et:Saruboceq:

Back
X