Hadi bana AŞK'ı tanımlayın...=))

hayal-hastalık-salaklık-hatıra bunlar aşkım evreleri bence:D aşktan öte duygular vardır bana hep öle gelmiştir aşkta yaşananlar size bıraktıkları nereye götürdügü sizden neler yarattığı daha önemliymiş gibi,bazen aşk sadece bir vesiledir...

Şıpsevdi diye bir sakız vardı o minik kağıtlarda aşkı tanımlıyorlardı,onlardan alalım yineee:16::16::16::16:

AŞK... AŞK bence onun çogu huyundan nefret etsende o gözlerinin içine baktıgında elini tuttugunda unutmaktır..! AŞK affetmem asla! dedigin şeyde ' sensiz olamam ölürüm ben affet ' diye bi ses duydugunda hiç tereddütsüz affetmektir... AŞK güvenmektir... onun yanında sana kimsenin zarar veremicegini düşünmektir... AŞK herşeye her söze ragmen onu sevmektir , korumaktır... o hastayken acıyı beraber tatmaktır AŞK, Deger vermektir .iki kişiyken tek bir kişi olmaktır , BİR BÜTÜN OLMAKTIR AŞK ...:16:

lan ne kadarda kormusum gormemısım derız ya ask odur ıste yasanmıs uyanılmıstır gunaydıııınn

bence aşk iki kişinin de egolarından sıyrılıp, en saf ve temiz haliyle birbirine hissettiği duygudur.. :16:

aşk : sonunda dibe vurmaktır .
sonu hep acı,
hayal kırıklığı ,
bitiştir.

bende aşk duygusu hep böyle var olmuştur.
olanı değilde hayalimdekini aşk bildim

nefret ediyorum bu duygudan uyandığımda elim bomboş kaldı hep :50:

Hiç umudun olmasada ; onun kokusunu,, hissedeceğin günü beklemektirr.. :5:

ask birini koşulsuz sevmektir onu gördüğünde içinden birseylerin kopugunu hissetmektir ellerini tutuğunda kalbinin atışlarını bogazında hissetmektir.ne yazıkkı geçiçidir ve sonrasında aşık oldugun adama bakıptı harcadın emek ve zaman için kendine kızmak pişman olmaktan başka birsey değildir.

bence aşk gözlerini kapattığın anda onu yanında hissetmek :16: :16: :16:

AŞK.... Önce bir heyecan kıpırtısı yerinde duramama...
Sonra bir kalp kırışla dibe vursan bile bir gülümseyişle tepeye çıkmak gibi.
Aslında gönüllü aptallık bir nevi...

Back
X