- Konu Sahibi sicakcikolata
-
ne yapacağımı cidden bilmiyorum. Uyuyamıyorum bile kabus görmekten. Çok yoruldum üzülmekten. Çok fazla. Sürekli girip bakmıyorum profiline.. Bazen engel olamıyorum kendime. Baktığımda, okuduğumda elim ayağım titriyor ağlama krizine giriyorum resmenOooooffffff çoookkk üzücüü..(
Nasıl dayanabiliyorsun onu takip edip yazdıklarını okumaya?((
Bunları geçtim de lütfen yalvarma. Yapma.
Senden vazgeçmiş çoktan.
Artık sevmiyor ki başka birine ilgi duydu.
Seninle beraberken yakınlaşmıştır kızla kesin. Yani bu durumda aldatılmış da oldun.
Nasıl yedirebiliyorsun bunları kendine de hala takiptesin anlamadım. :/
Lütfen kendine gel.
o günler çabuk gelsin, çok yoruldum bu acıdanbence de okuma onun yazdıklarını,takip etme sil çıkar hayatından
ha kalbinden çıkarmak zaman alır yalnız,haftalar aylar belkı ama, muhakkak kalp ağrın zamanla azalacak emin ol
hergün daha az ağlayacak,daha az düşüneceksin onu
ancak yerine başkası gelince, anılar da yerini alacak kendisi,mazi olacak....
ne yapacağımı cidden bilmiyorum. Uyuyamıyorum bile kabus görmekten. Çok yoruldum üzülmekten. Çok fazla. Sürekli girip bakmıyorum profiline.. Bazen engel olamıyorum kendime. Baktığımda, okuduğumda elim ayağım titriyor ağlama krizine giriyorum resmen((
ne yapacağımı cidden bilmiyorum. Uyuyamıyorum bile kabus görmekten. Çok yoruldum üzülmekten. Çok fazla. Sürekli girip bakmıyorum profiline.. Bazen engel olamıyorum kendime. Baktığımda, okuduğumda elim ayağım titriyor ağlama krizine giriyorum resmen((
o günler çabuk gelsin, çok yoruldum bu acıdan((
Bilmiyorum her şey çok güzeldi son 5 aya kadar. O daha sonra çok ilginçleşmeye başladı. Baya bi havalandı. Kızlar sürekli bana bakıyor triplerine girdi. Ben de bu yüzden çok mutsuzdum. Daha iki ay önce çok güzel şeyler yaşadık beni çok sevdiğini söyleyip durdu sürekli. Ama şimdi???????? Çok acınası hissediyorum kendimi. Çoğu zaman güçlü duruyorum uzun süredir mesaj falan da atmadım ama bazen geliyor bütün anılar hücuma geçiyorlar. Mahvoluyorum o zaman da.Herhalde uyuyamazsın. Kolay mı 2 yıl sonra seni istemeyip de başka kıza gitmesi.
Ama mecbursun toparlanmaya, hayatına devam etmeye.
Bak o nasıl da devam ediyor.
Ama sen böyle feci bir durumdayken bile ne yapsam kızlar, beklemeye devam etsem mi diyorsun ya, işte bu senin gözlerinin kör olduğunun resmidir.
Bir şey diyemiyorum, olabilir. Çok sevince olabiliyor ama yapma. Biz senin gözlerini açalım yorumlarımızla.
Belki ilişki içinde de bu adam çok ilgisizdi, her şey kötüydü de sen görmek istemedin?
Her şey harikayken mi bu hale geldi? Güzel bir ilişkiniz mi vardı?
Bi de dön ve geçmişe bak. Neden bu hale geldiniz düşün.
Sonra bir ders çıkar kendine ve önüne bak. Onu bırak. Canını yakma takip ederek.
Evet herkes böyle söylüyor. Belki de benimki aşk olmaktan çıktı da sadece kendime yedirememle ilgili..gececek bu günler belkide aylar sürecek kendıne eziyet etme o okudugun yazılar bir süre sonra sana ondan nefret etmeni saglayacak
İnanın hiç kolay değil. Yaptığı o kadar şeye rağmen hala anılar çok acıtıyor beni. Unutamıyorum. Yani her her her şeyde ilklerim o benim. Bir gün unutucam bunu da biliyorum ama bu süreç canımı çok yakıyor(
Biliyorum ondan artık umudu kesmeliyim ama ben onu böyle acımasız biri olarak tanımadım, öyleymiş. Çok karaktersizmiş. Mahvoldum resmen. Hele de şu yazdığı;
''O gülüş, o bakış benim olmalı.''
Ölmek istedim. Bi insan nasıl bu kadar değişebilir, bozulabilir. Anlamıyorum offf
Bozulmak denmez ki buna. Sadece değişim. Senden vazgeçmeyi seçmiş artık.
İnsanlar değişiyor işte. Her zaman böyle bu.
Başkasına gönlü kayabiliyor. Acı ama gerçek.
Senin sevgilinin de sevgisinde, ilgisinde büyük değişim olmuş, seni bırakmış. :/
Zaten unutulmaz hemen ama acısı dinecek.
Gerçi sen onun paylaştıklarını takip etmeye devam ettiğin sürece çok güç olacak bu iş ama bitecek nihayetinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?