hadi bana bi konu bulalım :)

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
canım arkadaşlarım merhabalar
ben üniversite öğrencisiyim ve iki hafta sonra çok ama çok önemli bi sunum yapmam gerekicek yaklaşık 80 kişi önünde 10 dakika falan sürücek.
hocamız hiç bi sunum konusu hakkında hiç bir kısıtlama yapmadı aklınıza gelebilecek her şey hakkında olabilir her şey ama her şey dedi.
keşke sınırlama yapsaydı daha rahat ederdim valla o kadar çok şey var ki şimdi hangisini seçiceğime karar veremedim.
ve sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var.
ilginç, insanların dinlemek isteyeceği bi konu olsun istiyorum
küresel ısınma, türkiyenin güzellikleri vb. klişe şeyler olmasın istiyorum
bi türlü karar veremedim akıl akıldan üstündür fikirlerinizi belirtirmisiniz rica etsemm

hmmm bir düşünelim :)
Ben olsam sanatla ilgili bişey seçerim sanırım insanların ilgisini çekebilir

Ben ingilizce olarak bi sunum yapmıştım 3. sınıftayken , ama bölümüm ticaret ile ilgili olduğu için 1929 Büyük Buhran ile ilgili yapmıştım. Güncel hayata göre pek ilgi çekici değil gerçi

Kimya okudugum icin aklima nanoteknoloji geldi ilk. İngilizce anlatim nasil olur bilmiyorum ama :) kolay gelsin.

Son düzenleme:
Burçlar veya fallarla ilgili bir şeyler anlatsanız acaba olur mu ki?

Son düzenleme:
Eğer konu sınırlaması yok ise öğretmenlerin atanamamasıyla aalakalı yap. cesaretinden dolayı zaten tebrik alırsın

Konuşmanın başındada kendi cesaretinden sözet. amacının karamsarlık değil olağan şeyler olduğunu söyle

Ben ingilizce olarak bi sunum yapmıştım 3. sınıftayken , ama bölümüm ticaret ile ilgili olduğu için 1929 Büyük Buhran ile ilgili yapmıştım. Güncel hayata göre pek ilgi çekici değil gerçi

konu güzel aslında canım ama 10 dakikada anlatılacak bir konu değil. ve çoğu kişinin de ilgisini çekmez sıkılırlar dediğin gibi. sağolasın yine de :)

Burçlar veya fallarla ilgili bir şeyler anlatsanız acaba olur mu ki?

ayy süper konu valla ama erkeklerin beni pek dinleyeceğini sanmam :) sadece bayanlara yapıcak olsaydım sunumumu tek tercihim olurdu sağol :)

hocanın bizi tek uyardığı husus tartışmaya açık konu seçmememizdi. o yüzden bu pek uygun olmaz canım sınıfta sivrilmek istemem sağol yine dee :)

kadın-erkek arasındaki ilişki

mesela mitolojideki aşk hikayeleri her iki tarafında ilgisini çekebilir..

yada ismini sık sık kullandığımız ama nereden esinlenildiğinii tam bilmediğimiz kavramların anlatılmasıda olabilir (aklıma ilk gelen "pandoranın kutusu" gibi)..

canım harika öneriler ya çok teşekkürler gerçekten :) özellikle ikinci alternatifin çok hoşuma gitti. aynı pandoranın kutusu gibi 2-3 tane ifade daha bulsam hepsinden biraz bahsederim süper olur. ben biraz araştırıyım bu tarz kavramları tabi senin de aklında varsa bekliyorum canım senden de :)

Ben iletişim İngilizcesi dersindeki sunumumda zaman yolculuğunu anlatmıştım. Çok eğlenceliydi. Back to the Future'ın afişlerini Einstein'ın posterini asmıştım. Bilimsel kısmını anlatmıştım ben ama bu konu üzerine yazılmış kitaplardan, çekilmiş filmlerden de bahsetmek dikkat çekici olmuştu. Bir film türü üzerine de yapabilirsin.

salvador dali'nin sürrealist eserlerini powerpoint sunumuyla sunmuştum ben.
kısaca hayatı ve eserleri.

(çok ilginç bir adam zaten)

ben de ing. öğrt. mezunuyum.
bu sunumları çok severdim :)

bir kere de origami yi tanıtmıştım.
sınıftaki herkese kağıt dağıtmıştım ve turna kuşu yaptırmıştım :)

teşekkürler önerilerin için dikkate alıcam :)dediğin gibi sınıfı da içine katabileceğim, uygulama yaptırabileceğim bi sunum yaparsam beğenileceğini düşünüyorum hem böylelikle dikkatleri de dağılmaz severek dinlerler :)

Meselaaamm bence akil hastaliklari olabilir sizofreni gibi.Unluler var mesela john nash o da sizofrendi ama cok unlu bi matematikci bunun disida paranormal olaylar gucler olabilir astral seyehat gibi benim ilgimi cekerdi biri bu konular hakkinda sunum yapsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…