- Konu Sahibi rukrukruki
-
Ben onun aramasından hiç sıkıntı duymam. Mesela ben çalışıyorum işlerimin en yoğun döneminde bile açar çok kısa olsa bile konuşurum. Belki de zorlamamam gerek o kısımda haklısın.biz kadınlarda fenayız headam arasa ay sıkıldım deriz aramasa hiç aramıyo deriz ,aman boşver aramasın belki işivardır yada aklına gelmiyodur niye zorluyosunki
Ah nerde o eski toprak erkeklerr :)) Babam da öyleydi kayınpederimde öyle. Samimiyetle söylüyorum kayınpeder gün içerisinde o kadar çok ararki kayınvalidemi bazen yeter der :)
benim babam da annemi üç beş kez arardı emekli olmadan önce
yeni nesil erkekler böyle demekki
alıştırın o zaman :)
insan alışan bir canlı türü... siz onu arayın, mesaj atın, basit ve kısa konular için tabii... örn, telefon edip "çok güzel bir yemek tarifi gördüm, akşam onu sana yapayım mı", "internette bir restaurant gördüm, haftasonu oraya gidelim mi, rezervasyon yaptırayım", "iş arkadaşımla tartıştım, sesini duyayım da keyfim yerine gelsin" gibi şüphe çekmeyecek konuları bahane edip arayın bence. tabii önce hep sorun müsait misin diye, işi yoğun olduğu için telefonda konuşamıyorsa, zırt pırt aramanız onu sinirlendirebilir.
gün içinde olan şeyleri, mesaj atarak da paylaşabilirsiniz. böylece mesajlaşmaya da alışır.
ancak, eve gittiğinizde konuşacak konu bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz eğer gün içinde çok haberleşirseniz :)
Bir yandan sadece benimki bu kadar düşüncesiz değilmiş diye sevinsem mi yoksa sizin adınıza da üzülsem mi bilemedim :))benimki de aramayanlardan
bazen cumaya giderken telefonu sessize alıyor unutuyor akşam gelene kadar
bende diyorum hadi başıma bişey gelse haberin olmayacak diye galesiz galesiz dükkan telefonundan ulaşırsın diyor
babam her gün arar annemi en azından birşey lazımmı diye sorar
yani hepsi olmasada bir çoğu aynı bu yeni nesil kocaların
zaten ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişlerrr
Valla tebrik ederim eşinizi. Bence bu ince düşünce ve inceliktir. Bende böyle bir durum olsa katiyyen sıkılmam. Maşallah size.benim eşimde çok sık arar ve şimdiye kadar bana hiç bıkkınlık gelmedi..ben 1 kez arıyorsam o 3 kez arar mesela
sabah işe gidişi ve gelişi arasında hiç aramıyorsa 4-5 kez arar,illa bi sebep belirtmez yani,sesini duymak istedim der,boşluk zamanı varmış o an arar,eve girmeden yoldayken illaki arar bişi istiyormuyum diye v.s....
bu sabah bi ara boştaymış işi yokmuş neredeyse 40 dk konuşmuşuz aşkım ne çabuk zaman geçti diyordu
neden bıkıyor bıktım diyen hanımlar merak ettim
canım inan aynı şeyi ben de demiştim eşime. işin kötü yanı hem aramaz hem de arasam cevap vermez, saatlerce geri dönmez. ya bana bişey olsa, beni gömerler sen mezara gelirsin derdim. o da bana o kadar da değil sen merk etme kara haber tez duyulur derdi:) sanırım yine bir genel erkek profili...
Sohbetimden, söylentimden hoşlanmazsa sanırım evdeki muhabbetimize de yansır. Akşam eve gelir çay demle balkonda oturalım yada film izleyelim vs. gibi çeşitli faaliyet istekleri oluyor. Ama tabii söylediklerinize de hak vermemek yanlış olur.Karı-koca arasındaki muhabbetede bağlı biraz..hoş sohbet biriyseniz ,sohbetinizden keyif alıyorsa ,neşenizden oda nasibini alıyorsa sizi arayıp sesinizi duymak isteyebilir..zekanıza aklınıza güveniyorsa gün içinde bişeyler danışmak fikir almak için arayabilir..yani birazda kadının elinde sanki..
Napıyosun nasılsın işer nasıl gibi sıradan şeyler konuşulacaksa neden arasınki yada siz niye arayasınız..biraz haz almak lazım sohbetten..
Tabi işleri çok yoğunsa diyecek bişey yok..
Valla tebrik ederim eşinizi. Bence bu ince düşünce ve inceliktir. Bende böyle bir durum olsa katiyyen sıkılmam. Maşallah size.
Karı-koca arasındaki muhabbetede bağlı biraz..hoş sohbet biriyseniz ,sohbetinizden keyif alıyorsa ,neşenizden oda nasibini alıyorsa sizi arayıp sesinizi duymak isteyebilir..zekanıza aklınıza güveniyorsa gün içinde bişeyler danışmak fikir almak için arayabilir..yani birazda kadının elinde sanki..
Napıyosun nasılsın işer nasıl gibi sıradan şeyler konuşulacaksa neden arasınki yada siz niye arayasınız..biraz haz almak lazım sohbetten..
Tabi işleri çok yoğunsa diyecek bişey yok..
Evde bana karşı ilgili şükür ki ama sanırım çalışmaya başlayınca unutuyor mu yoksa aramamak işine mi geliyor çözemedim gitti.
beni neden aramadı ? beni gün içinde neden hiç aramıyor ?
bir kadın bunu kocası için söylüyorda o erkek karısı için neden söylemiyorki BENİ NİYE BUGÜN ARAMADIN diye..
Belkide erkek olduğu için erkekliğine sığdıramıyor..diyemiyor yüzüne karşı..oda bekliyordur senden..
Bence sen eşini hergün bir kaç kez ara..içten samimi sohbetler yap..1 ay filan dene bunu..sonra aramaları kes..belki buna alıştığı için sesini duymadan yapamayacak bu seferde o seni aramaya başlayacaktır..
BENCE FENA Bİ FİKİR DEĞİL YANİ :))
Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyim. Benim sorunum eşimin gün içerisinde merak etmeyip hiç aramıyor olması. Evlendiğimizden beri işe giderken arada beni hatırla, beni arayabilirsin vs. tarzı cümleler kuruyorum ona. Başıma bir iş gelse en son sen duyarsın diye veryansın ediyorum. Bir ara devamlı olarak arıyordu ama şimdilerde hiç ilgilenmiyor. Ne yapabilirim de bu durumun üstesinden gelebilirim, dahiyane fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?