Hadi bayanlar bana bir çözüm yolu..

rukrukruki

Forever M.C
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
187
4
68
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyim. Benim sorunum eşimin gün içerisinde merak etmeyip hiç aramıyor olması. Evlendiğimizden beri işe giderken arada beni hatırla, beni arayabilirsin vs. tarzı cümleler kuruyorum ona. Başıma bir iş gelse en son sen duyarsın diye veryansın ediyorum. Bir ara devamlı olarak arıyordu ama şimdilerde hiç ilgilenmiyor. Ne yapabilirim de bu durumun üstesinden gelebilirim, dahiyane fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. 1 senelik evliyim. Benim sorunum eşimin gün içerisinde merak etmeyip hiç aramıyor olması. Evlendiğimizden beri işe giderken arada beni hatırla, beni arayabilirsin vs. tarzı cümleler kuruyorum ona. Başıma bir iş gelse en son sen duyarsın diye veryansın ediyorum. Bir ara devamlı olarak arıyordu ama şimdilerde hiç ilgilenmiyor. Ne yapabilirim de bu durumun üstesinden gelebilirim, dahiyane fikirlerinizi bekliyorum.

nasıl yani gün içinde hiç mi aramıyor yani ne bilim insan eve gelirken bişey lazım mı diye bile arar..peki normal de nasıl ilgili mi sana karşı

canım inan aynı şeyi ben de demiştim eşime. işin kötü yanı hem aramaz hem de arasam cevap vermez, saatlerce geri dönmez. ya bana bişey olsa, beni gömerler sen mezara gelirsin derdim. o da bana o kadar da değil sen merk etme kara haber tez duyulur derdi:) sanırım yine bir genel erkek profili...

aramasın cnm boşver ya, sen ara konuşmak istiosan.. benim ki günde 4 kere arıodu bi ara, baymıştı yani... lavabodayken bile telim çalıodu sinir oluodum burda da buldu beni die:41:

çaresi nedir bilmiyorum ama benim babam annemi telefon icat edildiğinden beri günde hiç aramasa 3defa arar. herhalde bu kişilik karakter meselesi. sitem etmenin pek fayda edeceğini düşünmüyorum açıkcası. üzerine gidilince ters tepiyor erkeklerde.

Bana göre olağan bir davranış ve üstesinden gelinebilecek birşey yok.

Niye derseniz öyle zırta pırta konu yokken sırf sesini duyayım tarzı aramayı ve aranmayı sevmem ancak birbirimize işimiz düşünce ararız. Ben geç çıkacaksam yada eşim geç çıkacaksa, alınacak birşey varsa veya oğlanla ilgili birşey söylememiz gerekiyorsa.

Tabi bunlar bence, arananlara arayanlara da Allah muhabbetinizi arttırsın diyorum :))) Fazla mucuk mucuk durumlara eşim bile olsa tahammülüm yok çünkü :))

biz kadınlarda fenayız he:1: adam arasa ay sıkıldım deriz aramasa hiç aramıyo deriz ,aman boşver aramasın belki işivardır yada aklına gelmiyodur niye zorluyosunki

Sen de onu arama :)
Eve geldiği zaman,güniçinde başına gelen ilginç veya farklı bir olayı anlat.
Ertesi gün aklı sende kalsın.Bir bakayım ne yaptı desin.

Veya kapıdan girerken,dur hayatım yoğurt lazım,içeri girmeden alıp gelir misin de :)
Daha önce söyleseydin derse,arasaydın söyleyecektim,rahatsız etmek istemedim dersin.

çaresi nedir bilmiyorum ama benim babam annemi telefon icat edildiğinden beri günde hiç aramasa 3defa arar. herhalde bu kişilik karakter meselesi. sitem etmenin pek fayda edeceğini düşünmüyorum açıkcası. üzerine gidilince ters tepiyor erkeklerde.

benim babam da annemi üç beş kez arardı emekli olmadan önce
yeni nesil erkekler böyle demekki
:1:

belki yoğun çalışıyodur ondan arayamıyordur bu kadar kafaya takma bence

Son düzenleme:
canım inan aynı şeyi ben de demiştim eşime. işin kötü yanı hem aramaz hem de arasam cevap vermez, saatlerce geri dönmez. ya bana bişey olsa, beni gömerler sen mezara gelirsin derdim. o da bana o kadar da değil sen merk etme kara haber tez duyulur derdi:) sanırım yine bir genel erkek profili...
Bende sadece benim başımdaki böyle sanıyordum.

Sen de onu arama :)
Eve geldiği zaman,güniçinde başına gelen ilginç veya farklı bir olayı anlat.
Ertesi gün aklı sende kalsın.Bir bakayım ne yaptı desin.

Veya kapıdan girerken,dur hayatım yoğurt lazım,içeri girmeden alıp gelir misin de :)
Daha önce söyleseydin derse,arasaydın söyleyecektim,rahatsız etmek istemedim dersin.

akilli kadinin hali bi baska ya:51::51::51:

alıştırın o zaman :)

insan alışan bir canlı türü... siz onu arayın, mesaj atın, basit ve kısa konular için tabii... örn, telefon edip "çok güzel bir yemek tarifi gördüm, akşam onu sana yapayım mı", "internette bir restaurant gördüm, haftasonu oraya gidelim mi, rezervasyon yaptırayım", "iş arkadaşımla tartıştım, sesini duyayım da keyfim yerine gelsin" gibi şüphe çekmeyecek konuları bahane edip arayın bence. tabii önce hep sorun müsait misin diye, işi yoğun olduğu için telefonda konuşamıyorsa, zırt pırt aramanız onu sinirlendirebilir.

gün içinde olan şeyleri, mesaj atarak da paylaşabilirsiniz. böylece mesajlaşmaya da alışır.

ancak, eve gittiğinizde konuşacak konu bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz eğer gün içinde çok haberleşirseniz :)

aramasın cnm boşver ya, sen ara konuşmak istiosan.. benim ki günde 4 kere arıodu bi ara, baymıştı yani... lavabodayken bile telim çalıodu sinir oluodum burda da buldu beni die:41:
İnsanoğlu başka bir varlık işte. Kimisi çok arıyor der bıkkınlık gelir kimiside aramıyor neden ilgisiz diye dertlenir durur :))

Çok haklısın artık bende üstelemiyorum arada yeri gelince lafı vuruyorum hemen anlıyor zaten.

Bana göre olağan bir davranış ve üstesinden gelinebilecek birşey yok.

Niye derseniz öyle zırta pırta konu yokken sırf sesini duyayım tarzı aramayı ve aranmayı sevmem ancak birbirimize işimiz düşünce ararız. Ben geç çıkacaksam yada eşim geç çıkacaksa, alınacak birşey varsa veya oğlanla ilgili birşey söylememiz gerekiyorsa.

Tabi bunlar bence, arananlara arayanlara da Allah muhabbetinizi arttırsın diyorum :))) Fazla mucuk mucuk durumlara eşim bile olsa tahammülüm yok çünkü :))
Eh yani kişilik meselesi. Bana sorarsan bende miç miç muhabbeti sevmem ama çok soğuk olmaktan da hoşlanmam. Orta yolu bulmak lazım. İşin ucunda bayanız yani biraz ilgi herşeyi değiştirir eşlerimize karşı davranışlarımızda.

Back
X