- 19 Mart 2015
- 2.112
- 1.831
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
O an hiç aklıma gelmedi ama gerçekten gereken cevapmış. İnan bana o an ne diyeceğimi nasıl tepki vereceğimi bilemedim. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen.Çok açık söylemen gereken bi söz vardı ona. Ben erkek gibiyim de Sende İ..e misin ? deseydin gereken cevabı vermiş olurdun bence.
Sorun burda değil. Ben erkek gibi değilim sorun orda. Sırf istemiyorum diye bana böyle densiz böyle aptalca bi laf edemez.Bana hep derler bu lafı,hiç de gocunmam çünkü öyleyim.Cevabım da hep nettir.
Benden daha erkek bi erkek bulursam dişimi kırıcam zaten.
Bu laflar hep kestirip attıktan sonra geldi aklıma. Ama bu lafları etseydim kavga çıkardı zaten, inan onunla ufacık bi tartışmaya bile girmek istemiyorum artık.Bu ilişkiye bir ERKEK lazımdı görevi ben üstlendim senden hayır görmeyince deseydin.
İstediği cevabı alamayınca çirkefleşen cinsten buda.
İnsan kendini ayrılırken belli edermiş, cevap bile yazma.
Bu lafta pek bi şey yoktur belki evet. Şakayla karışık söylenir anlarım, ama öyle alakasız bi laf ki, öyle üstümde durması mümkün olmayan bi laf ki.Aslında erkek gibisin lafında çok alınacak bir şey yok.
Siz zaten dolmuşsunuz ve kafanızda bitirmişsiniz bu lafla da patlamışsınız.
Koydum kız zaten, demleniyoİiyi ettiniz
Çay verim ablama bi soluklan
ooo çok iyi ben geleyim kahvaltıyaKoydum kız zaten, demleniyo
Konuyu açtım koştum çayımı koydum geldim. Kahvaltı hazırlycam birazdan
Bekliyorum koşooo çok iyi ben geleyim kahvaltıya
boyoz alemmmiiiiii
Sen erkek gibi davranmiyorsan sevgilim ben davranayim dedim deseydin )))o zaman ne derdi acaba.bosver bu sonradan pisman olan erkek tipine nefret ediyorumAy çok tuhaf duygular içerisindeyim şuanda. Eski erkek arkadaşımla uzatmaları oynuyor gibiydik. Son konuşmalar son kısa açıklamalar, sinir yok öfke yok, bir parça kırgınlık kalmış içimde, her şeyi hiç farketmeden aşmışım, vazgeçmişim ondan. Zaman sarmış yaralarımı, hüzün var ama mutsuz bi hüzün değil.
Buraya kadar her şey ne kadarda normal.
İstemiyorum, bana iyi davranmaya gönlümü yapmaya çalışıyor. Bensiz yapamayacağını söylüyor, hataları yüzünden pişman ve beni kaybetmek istemeyen bi erkek profili var gibi karşımda.
Fakat inanmıyorum güvenmiyorum ona ve artık istemediğimi söylüyorum.
Israrla istemediğimi söyleyince bana ne dese beğenirsiniz ??
'' ERKEK GİBİSİN ''
Çünkü neden erkek gibiymişim? İNATÇIYMIŞIM GİTMEK İSTİYORMUŞUM O YÜZDEN ERKEK GİBİYMİŞİM.
Zihniyete bakar mısınız ? Heralde susup pısmam gerekiyor. O istediği gibi davranacak ben suscam öyle olması gerekiyor heralde.
Aaaa anında yabancılaşıverdim adama. Ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi bilemedim dondum kaldım o an. 2 yıldır hiç böyle hissetmemiştim o lafı ettiği an dönüverdi nevrim. Ay resmen adını duymak istemiyorum öyle bi hal aldı içimde.
Hayatta kabullenemem böyle bi lafı, ne demek erkek gibi ya ? Sende adam değilsin biz sana bi şey diyomuyuz ? Yediğin haltların bini bir para geçmişe dönüp sen böyle şerefsizsin diyo muyum ben sana ? Ben erkek gibiysem sen erkek değilsin o zaman.
Ay nasıl sinirlendim nasıl garipsedim durumu anlatamam. Ne arasın sorsun ne de göreyim şuandan itibaren yani. Bazılarına insan gibi ayrılmak yakışmıyormuş gerçekten engelleyeceksin her yerden hakettiği bu. Elin öküzüne laf anlatırsan böyle olur işte.
Durum bu işte kızlar. İçimi dökeyim dedim
Tabi ki edemez.Demek istediğim bu ilişkinin ERKEK tarafı olmak maalesef bana düştü tarzı bir cevap,cukk olurdu.Sorun burda değil. Ben erkek gibi değilim sorun orda. Sırf istemiyorum diye bana böyle densiz böyle aptalca bi laf edemez.
Çok doğru..Birine TABİ olunca, kadın olunuyor ya hani buralarda!
Sen ayrı baş çekince zoruna gitmiş paşanın.
Çünkü onların istediği kendilerine kul köle olacak bir kadın tipi. Öylesi melek gibi görülüyor, sen gibilere ise kimisi şeytan diyor, kimisi femne fatale, kimisi de erkek gibi diyor.
Dayak yese de, aldatılsa da gitmeyecek kadına gözleri alışmış artık, bunu kırmak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?