Ay çok tuhaf duygular içerisindeyim şuanda. Eski erkek arkadaşımla uzatmaları oynuyor gibiydik. Son konuşmalar son kısa açıklamalar, sinir yok öfke yok, bir parça kırgınlık kalmış içimde, her şeyi hiç farketmeden aşmışım, vazgeçmişim ondan. Zaman sarmış yaralarımı, hüzün var ama mutsuz bi hüzün değil.
Buraya kadar her şey ne kadarda normal.
İstemiyorum, bana iyi davranmaya gönlümü yapmaya çalışıyor. Bensiz yapamayacağını söylüyor, hataları yüzünden pişman ve beni kaybetmek istemeyen bi erkek profili var gibi karşımda.
Fakat inanmıyorum güvenmiyorum ona ve artık istemediğimi söylüyorum.
Israrla istemediğimi söyleyince bana ne dese beğenirsiniz ??
'' ERKEK GİBİSİN ''
Çünkü neden erkek gibiymişim? İNATÇIYMIŞIM GİTMEK İSTİYORMUŞUM O YÜZDEN ERKEK GİBİYMİŞİM.
Zihniyete bakar mısınız ? Heralde susup pısmam gerekiyor. O istediği gibi davranacak ben suscam öyle olması gerekiyor heralde.
Aaaa anında yabancılaşıverdim adama. Ne diyeceğimi ne tepki vereceğimi bilemedim dondum kaldım o an. 2 yıldır hiç böyle hissetmemiştim o lafı ettiği an dönüverdi nevrim. Ay resmen adını duymak istemiyorum öyle bi hal aldı içimde.
Hayatta kabullenemem böyle bi lafı, ne demek erkek gibi ya ? Sende adam değilsin biz sana bi şey diyomuyuz ? Yediğin haltların bini bir para geçmişe dönüp sen böyle şerefsizsin diyo muyum ben sana ? Ben erkek gibiysem sen erkek değilsin o zaman.
Ay nasıl sinirlendim nasıl garipsedim durumu anlatamam. Ne arasın sorsun ne de göreyim şuandan itibaren yani. Bazılarına insan gibi ayrılmak yakışmıyormuş gerçekten engelleyeceksin her yerden hakettiği bu. Elin öküzüne laf anlatırsan böyle olur işte.
Durum bu işte kızlar. İçimi dökeyim dedim