Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu diyeni bir daha davet etmem ben. Kukla etmiş kendini. Yazık kayınvalideye diğer oğlu huzursuz olmasın diye yapıyor ama hata yapıyor. Oğlu yani kayınbiraderiniz tırt.kadın korkusundan eltimlerde gelecek mi diye soruyor.
Bunu diyeni bir daha davet etmem ben. Kukla etmiş kendini. Yazık kayınvalideye diğer oğlu huzursuz olmasın diye yapıyor ama hata yapıyor. Oğlu yani kayınbiraderiniz tırt.
Bu arada akşam davetine gider miyim? Gitmem. Sebebi misilleme değil akşamımı mahvetmemek için. Eşinle tartışmışsın ama uzatma derim. Ayrıca eltinizle sidik yarışına girmeyin derim. Ne halt yerse yesin.
Eltin seni yakın görmüş anlatmış başından geçenleri ağlamış belli ki bişeyler yaşatmışlar kadın dolmuş seninle paylaşmış !
Sende tabiri caizse pek sevgili kv kp in ile aranı bozmak istediğini düşünüp kadına bi kinlik beslemişsin başından savmışsın
Valla senin gibi bi eltim olsa muhattap dahi olmam
Niye biliyomusun güven vermiyosun çünkü insan sana güvenip içindekileri açamaz çünkü farklı düşünüyosun hemen kötüye yorumluyorsun
Pek sevgili kayınvalideciğini kayınpederciğini pek güzel ağırla sen
Devam et böyle
Ben sizde sunu sezdim eltimin arasi iyi degil kv kp le ben iyi olayim gozde gelin olayim.
Siz aileyi toplayip cagirdiginizda belki eltin ve kaynin da evde tartisiyordu gelip gelmemeyi? Tipki su an sizin yasadiniz gibi.
Magdure baci magdure baci.
Iyi ki benim eltim degilsin. Ki cok politiksin.
Ve kvden dost olmaz istisnalar haric.
Eltine de uzuldum. Hem onceden uzulmus gelmis sana icini dokmus, ustune bi de sen uzmussun.
Gitmezsen gitme.
Gecmisin kavgasini ettiler. Onlarin ne yasadigini bilmiyorsun. Eltin niye bu tavri takindi. burada hep yapilan yorumdur mesafe iyidir kv ile.Böyle düşünmekte haklısınız tabi ama inanın yarış yok böyle saçma birşey için. Öyle olsa inat yapar gözünün içine baka baka giderdim. zaten kaç kere davet ediyor ki derdim.
Belki de dediğiniz gibi oluyordu açıkçası bende bazen böyle düşünüyorum ama biz eşimle hadi onların olumsuz tavırlarından sonra böyle olduk, peki onlar daha ortada bişey yokken daha ben kimseyi doğru düzgün tanımıyorken bile neyin kavgasını etsinler ki ?
Çok komiksinE sizinki de farklı bir bakış açısı tabi. Ama şöyle düşünün aileye yeni giriyorsunuz, insanları tanıyacaksınız, aile diyeceksiniz pat diye bu insanlar hakkında kötü şeyler dinlemeye başlıyorsunuz. Pardon? Kadıncağız dolmuş mu? Peki bunu ben mi rahatlatmak zorundayım? Kendi aile yapısıyla eşinin aile yapısı uygun değilse, kendisine absürd geldiyse, bunu bende mi yaşamalıyım? Ya da bu kadar dolmuşsa daha hiç tanımadığım insanlar için kendisine nasıl tavsiyeler verebilirdim?
Ayrıca kendisinin yaşadığını bahsettiği sıkıntıların hiçbirini yaşamadım kayınvalidem ve pederimle. Ama herkesin penceresi farklıdır tabi. Sanırım sizde benzer bir durum yaşamışsınız si de dolmuşsunuz. Açıkçası bir an kendi eltim mi yazan diye düşünmedim değil.
Gecmisin kavgasini ettiler. Onlarin ne yasadigini bilmiyorsun. Eltin niye bu tavri takindi. burada hep yapilan yorumdur mesafe iyidir kv ile.
Belki eltiniz sinir cizdi belki karakteri boyle.
Siz bastan yanlis yapmissiniz cagirin gelen gelsin 2 kere bekletti mi 3. Ye cagirmam. Kv desin umurumda olmaz. Kv gelmezse keyfi bilir.
Bu aksamda esimle eltim yuzunden arami bozacagima. tamam gidelim ama sirf sen istiyorsun diye gidiyorum der 2 saat de ben bekletirdim onlari. Esime cikiyorum hazirlaniyorum ay sunu da yapayim vs der gec cikar. Gidincede oturur masaya kalkmazdim bol kahkahami atardim.
Hayir oyle yap demedim tabi. Eltim var ayrica:) Eltini tut kvyi birak demedim aksine dedigin gibi eltiden de dost zor olur.Yo madur edebiyatı yapmadım :) Allaha şükür madur da yok kazanan da.
Kimseyi dost düşman edinmeye çalışmıyorum. Kayınvalideden dost olmaz eltiden hiç olmaz bana göre bakarsak :) ben aile içerisindeki insanlara eşit yaklaşmaya çalışıyordum sadece
Eltiniz var mı, sizde böyle birşey yaptınız mı bilmiyorum ama yeni tanışayacağım insanlar için eltimi dinleyip bende mi cephe almalıydım kendilerine karşı yani. Bunu mu söylüyorsunuz?
Çok komiksin
Eltinin psikolojisini alt üst etmişler ama Sana yaşatmamışlar aman ne güzel ne güzel
Eltin kesinlikle senle görüşmemeli asıl tehlikeli olan sensin bence
Aman diyim kayınvalidenle arayı sıcak tut üşümeyesin sonra
Ayrıca madem bu kadını sevmiyorsun huylarından sözlerinden rahatsızlık duyuyorsun eee ne diye aile yemeği yok kahvaltı yok bilmem ne ayağına çağırıyosun bu ne perhiz bu ne turşu işidir seninki başka bişey değil
Aman çağırayım da elti yine bi pot kırsın bizede kayınvalideciğimle laf doğsun konuşmaya ...
İşgüzarlık yapıyosun evin gözde gelini sen ol kadıncağızı rahat bırakın yahu
Ayy sen benim eltim olabilirmisin acaba
Olsaydın emin ol senin ne kahvaltı davetine katılır ne kapının önünden geçerdim
Kv kp ile mutluluklar dilerdim
Saygılar![]()
Şimdi eltinizin niyetini kesin kez biliyo musunuz? Hayır, tamamen kendi tasarrufunuz kv-kp ile ilgili aranızı bozma düşüncesi.Şimdi ben size başka bir bakış açısı söylicem. Kadın size içini döktükçe sizden yakınlık göremedi aksine kv-kp ile davetler, yemekler filan yaptınız inat yapar gibi. O da belki siz onlara anlattıklarını anlatırsınız diye yakın davranmaya başladı. Bence siz biraz art niyetli davranmışsınız. Kadının gözüne sokar gibi eltinizi de davet etmişsiniz, şimdi o kadının yerinde olsanız siz naparsınız? Şu an gitmek istemiyosunuz mesela ya sizin hareketlerinizden sonra onda da aynı şey olduysa?
fırsatçı olduğunuzu düşünmedim eltiniz size çok şey anlatmış anladığım kadarıyla sonra da pişman olmuş. Tabii ki bunda sizin suçunuz yok, eltinizin de neler yaptığını bilmiyoruz sonuçta, her kv kötü, haksız diyemeyiz. Düşüncelerinizde de haksız değilsiniz, iyi niyetli olmayadabilir. Burdaki insanlar nasıl fırsatçı, iyi gelin rolü gördülerse o da görmüş olabilir hele ki anlattıklarından sonra kahvaltı, yemek filan çağırmanız onda da ters etki yaratmış haliyle. Bana sorarsanız gidin kimseye hiç bi şey için bahane vermeyin. Herkes kendi ayıbından sorumludur, o geç kalsın, gelmesin, problem çıkarsın ama siz yapmayın, gereksiz yere gerilmeyin eşinizle. İlle de gitmek istemiyosanız bir dahakine bahaneleriniz olsun,işiniz olsun, eşinize de koz vermeyin bu konudaben zaten bunun kendi düşüncemin böyle olduğunu yazdım en başta. diğer arkadaşlar beni burda sürekli fısratçı gelin, gözde gelin olmaya çalışmakla itham ediyorlar ya okudunuz mu diğer yorumları bilmiyorum. şimdi sizin dediğinize göre onları çağırmasam asıl o zaman fırsatçılık yapıyor olmaz mıydım?
ayrıca şöyle bir durum var sorun bize gelişlerde. onlara gidişte problem yok yani