Hadi bir hikayemiz olsun :)

Tepeden tırnağa süzdü onu.Hayli zaman olmuştu gideli.Hakkında bildiği herşey annesinin öfkeyle sarf ettiği cümlelerden ibaretti.Adam Can'a doğru bir adım attı .Dizlerinin uzerine çöküp kollarını açarak
-Oğlummm!
Dedi
Can koşup sarılıcakmıydı yoksa onca sene annesinin kin ve nefretle bas ettiği babasına odamı nefret güdecekti durdu ve gözü yaşlı bi şekilde düşündü ama onun minik kalbi henüz nefretle kine kapılarını açmamıştı bilmiyordu o tür duyguları ve dayanamadı koştu boynuna sarıldı dediği ilk kelime “nerdeydin” demek oldu bütürlü baba diyemedi
O esnada koşarak arkasından gelen annesinin sesini duydu
-Can oğlum buraya gel .......

Annesi büyük bir hışımla Can ı uzaklastrdı babasından.Can ı arkasına iteleyip eski eşine döndü.gözlerinde ki öfke her gecen gün daha da artmıştı.bir zamanlar aşkla baktiğı adama simdi kin ve nefret ile bakıyordu.Adam usulca dogruldu.Kadına elini uzatıp
-merhaba Ayten
dedi.Kadın adamn askida kalan eline baktı.
-Merhaba mi?12 sene sonra hic birşey olmamş gibi karşıma geçmiş merhaba mı diyorsun?Bu ne gevşeklik?Bu ne utanmazlık?
+Ayten çocuğun yannda konuşmayalm bunları.Beni kötü bilmesini istemiyorum.
-Iyi misin sanki?merak etme naslsan öyle biliyor seni,ne bir eksik ne de bir fazla.Buradan hemen git ve asla geri gelme.Bir de mektup yazmşsn çocuğa.Camlarda bekledi seni.sahi ne anlatacaksın ona?Hadi dinlemesine musade ettim diyelim hangi yalanları dizeceksin sıraya?
+Yapma Ayten!Biz birbirimizi sevdik.yanlislar yapmis olabilirim.ama biz birbirimizi çok sevdik
-Hayır Kenan!Ben sevdim ve sevildiğimi zannettim.Bizim hikayemiz bundan ibaret!Öyle olmasa beni yeni dogmus bebegimle ortada brakip o Zerrin olacak kahpeyle defolup gitmezdin.Sen sevmedin sen sevdirdin sonra da hayatımı yıkıp gittin!!
Can bütün bu olanlara sessizce şahit oluyordu.Anne ve babasinin arasnda gecen tartsmada sarfedilen her kötü söz canin çocuk yüreğine bıçak gibi saplaniyordu.

Back
X