en çok nefret etiklerimden biride küfür, insanlar neden küfür eder hala anlamakta zorluk çekiyorum, düşündümki belki biraz olsun bir şeyler yapabiliriz nedersiniz kızlar :lepi:sizde rahatsız değilmisiniz küfürden,ben çok rahatsızım olay artık çığrından çıktı çocuklar,öğretmenler,babalar,anneler,kızlar yani küfür herkesin dilinde,artık bizde zarar gömeye başladık kimsenin kimseye saygısı kalmadı,şimdiki gençler hem ebeveynlerine hemde öğretmenlerine saygıları kalmadı artık ebeveynler ve öğretmenler korkmaya başladı,doğru bir birey nasıl yetştirilir tabikide aile eğitiminden,bir çocuk dünyaya gözünü açtığı zaman hiç birşey bilmez onu eğiten bizleriz,doğru yanlış bizden ne görürse onu uygular ,hadi sizde bir küfür etmeyin kanpanyasına katılın,iyi bireyler temiz çevre huzur dolu bir hayat için lütfen herkes elinden geleni yapsın ilaki çocuğunuz olması şart değil küfür edenleri uyaralım,hedefimiz çocuklar evde,sokakta,okulda hadi kızlar:enbuyukkk:
önemli NOT:yetişkinlere bulaşmayın sizlere zarar verebiklirler ben denedim bana sinirli sinirli bir şekilde baktı:1shok:korktum ama çocuklar onlar birer zarasız melek.