- 12 Ekim 2015
- 1.223
- 1.449
- 53
merhaba kızlar ben samimi duygularımı paylaşacağım su anda bir anne adayıyım isteyerek zamanının geldiğini düşünerek gebe kaldım ve 6. ayıma girdim şükürler olsun.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.. böyle forumları felan okuyorum diğer anne adayları alışverişler hazırlıklar neler neler böyle bebeklerini annecim diye sevmeler vs. benim ise suan hiç buyuk biheyecanım yok işte surec bitece cocuk olacak kabus gibi uykusuz boğucu gunler gececek buyuyecek vs böyle dusunuyorum.. dolayısıyla buyuk heyecanlar yasamıyorum duygu değişimlerim yok..
şimdi asıl sorum ... benim böyle düşündüğüm süreciburada insanlar iple cekiyor heyecana bekliyor vs doğum hikayelerinde felan o acı dolu anları anlatırken bile bebeklerinden bahsedişleri bana benim duygularıma cok uzak geliyor.. sizce ben nasıl bi anne olacagım... söyle sorayım doğurmakla anne olunmuyor ya ben anne olabir miyim? o anac duygular gelişr mi? bazen öyle dusunmediğim için sutum bile gelmez mi acaba die dusunmuyorum değil.. sonra şin yoksa uğras felan die dusunuyorum içimden.. anne olanlar? bu duygular içgüdüsel olarak gelişecek mi bende de?
şimdi asıl sorum ... benim böyle düşündüğüm süreciburada insanlar iple cekiyor heyecana bekliyor vs doğum hikayelerinde felan o acı dolu anları anlatırken bile bebeklerinden bahsedişleri bana benim duygularıma cok uzak geliyor.. sizce ben nasıl bi anne olacagım... söyle sorayım doğurmakla anne olunmuyor ya ben anne olabir miyim? o anac duygular gelişr mi? bazen öyle dusunmediğim için sutum bile gelmez mi acaba die dusunmuyorum değil.. sonra şin yoksa uğras felan die dusunuyorum içimden.. anne olanlar? bu duygular içgüdüsel olarak gelişecek mi bende de?
Son düzenleme: