- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
2023 yılında canımızdan bir parçayı depremde kaybettik, acısı bizi yakmaya devam ediyor.. Yine bu yıl hamile kaldığımı öğrendim.. 2024 yılında duam yavrumu sağlıcakla doğurmak, sevdiklerimle bir olmak..2023 bitti 2024 yılına giriyoruz bir yıl daha geride kaldı. Yaşanmışlıklar, yaşanmamışlıklar hayaller hayatlar var mı sizin de bu yıl da olmadı be dediğiniz ya da bu yılda şunları yaşadım da öyle koydu ki bana ömrümce unutmam dedikleriniz? Valla kimse koymadı bana ekonominin koyduğu kadar diyenlerden misiniz? Bu hâlimize şükür be...
Her şey gönlünüzce olsun inşallah sağlıklı bir bebişiniz olurNe güzel bir konu olmuş. İçim ısındı...
Yapraklarını döken ve tekrar tekrar açan bir orkide gibi mücadeleye devam edip tekrar yapraklar açmam gerektiğini hatırlattı.
Mevsimler gibi hayat. Yaz da var kış da var. Ya da coğrafya gibi... Bozkır da var yemyeşil olduğumuz yerler de var.
2023 bana neleri vermedi dersem? Çocuk vermedi . Annelik vermedi. Ki daha 20 yaşındayken gönüllü annelik yapıyordum sevgi evlerinde yurtlarda. Öyle seviyordum çocukları. Geri kalan şeyleri vermedi dersem nankörlük etmiş olurum. Her şeyi verdi.
Hemen hemen her şeyim oturdu bu yıl. Huzuru en derinlerimde hissettim.
En önemlisi İdrak verdi. Zihnimin açıldığı, daha berraklaştığı bir yıl oldu 2023 benim için.
Olanlara bin şükür onların devamını dilemek dışında ,2024'ten beklediğim bebek... :)
Tebrikler harikasınızOrganlarımı bağışladım. Benim için büyük bir şeydi.Çok istiyordum ama kararsızdım, düşünüyordum. Devlet hastanesinde doktorda sıradan bir muayenede bir şey oldu bana. Organ bağışlanıyor mu diye sordum ve korkmadan işlemleri yaptırdım. Kızılayda kan bağışım 40 ı geçti ve plakete hak kazandım. Kendimi faydalı hissediyorum...
Ama bir yandan da aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum artık. Belki başkası için sıradan bir şey. Ama uzun zamandır hissetmiyorum. Biri tarafındsn beğenilmek, merak edilmek başka bir şey. 2023te kimse beni tanımak istemedi inşallah 2024 te bu duyguyu tadarım...
Allah sabır versin kardeşim de bebeğini kaybetti az buçuk acınızı tahmin edebiliyorum Allah size ve tüm isteyenlere sağlıkla kavuşmak nasip etsinMoralinizi bozmak istemem ama ben erken doğumla bebeklerimi kaybettim, bu da sevdaya dahil midir bilemem. Rabbim 2024’te evlat isteyen annelerin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sağlıkla hayırla gelsin miniminnacık bebecikler. Cennet kokularını içimize çekmek nasip olsun..
Ben de öyleyim valla. Bakalım yeni yılda bizi neler bekliyor. Allah sonumuzu hayır eylesin2023 yılı o kadar kötü geçti ki yeniyıl umurumda bile değil ilk defa bir seneye bu kadar umutsuz giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?