Hadi dertleşelim 2023 size neleri vermedi? 2024 için hadi enerjiyi çekelim

Ülke gundemi çok yıpratıcıydi, çok yaraladı hepimizi .
Kişisel hayatım yorucu geçti , şehir değiştirdim , tüm hayatım değişti, alışmaya çalışıyorum. Artıları keyifli bir evlilik yaptım ama borç batagindayiz hayırlısı:)
Hepimiz için güzel olsjn

Organlarımı bağışladım. Benim için büyük bir şeydi.Çok istiyordum ama kararsızdım, düşünüyordum. Devlet hastanesinde doktorda sıradan bir muayenede bir şey oldu bana. Organ bağışlanıyor mu diye sordum ve korkmadan işlemleri yaptırdım. Kızılayda kan bağışım 40 ı geçti ve plakete hak kazandım. Kendimi faydalı hissediyorum...
Ama bir yandan da aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum artık. Belki başkası için sıradan bir şey. Ama uzun zamandır hissetmiyorum. Biri tarafındsn beğenilmek, merak edilmek başka bir şey. 2023te kimse beni tanımak istemedi inşallah 2024 te bu duyguyu tadarım...

2023 yılında canımızdan bir parçayı depremde kaybettik, acısı bizi yakmaya devam ediyor.. Yine bu yıl hamile kaldığımı öğrendim.. 2024 yılında duam yavrumu sağlıcakla doğurmak, sevdiklerimle bir olmak..

2023 yılı ülkemizde ve dünyada yaşanan depremler, savaşlar vs derken çok üzücü geçti. Kardeşim ve yakın bir arkadaşım yurtdışına yerleştiler, daha çok yalnizlastim. Benim için tek güzel yanı ailemde dermansız hastalık, ciddi maddi kayıplar olmadı. 2024 ten beklentim sağlık ve sıra bütünlüğü, oğlumun özel eğitimini tamamen bitirmesi.

Her şey gönlünüzce olsun inşallah sağlıklı bir bebişiniz olur mesajınızdan ne güzel pozitiflik akıyor harikasınız ruhuma iyi geldi
Tebrikler harikasınız
İnşAllah gönlünüzün prensi de gelir

Allah sabır versin kardeşim de bebeğini kaybetti az buçuk acınızı tahmin edebiliyorum Allah size ve tüm isteyenlere sağlıkla kavuşmak nasip etsin

2023 bana bir şey vermeyi bırak neredeyse beni de alacaktı. Hem psikolojik hem fiziksel rahatsızlıklar pik yaptı, özel hayat zaten ya yok ya bk gibi. Çevre desen sıkıntı. Beni çok değiştiren ve büyümek zorunda bırakan, zaten iki damla kalmış ışıltımı da kapatan bir yıl oldu… 2024 nasıl geçer bilmiyorum ama en kötü haliyle stabil olur inşallah, iyi bir şey istemeye korkar olduk en azından kötü bir şey vermesin…

2023 heralde hayatımın en zor senesi oldu .
Her konuda umudunun kırıldığı inancımi yitirdiğim bir sene .
Çok fazla haksızlığa uğradım çok kırıldım çok sarsıldım.
Güçlü durmaya çalıştım bazen bazen kendimi bıraktım .
Ayakta durmak zorunda olmak çok zordu .
2024 herkese iyilik güzellik getirsin inşallah

2023 bana nur topu bir oğluş verdi annelik verdi evliliğimi aldı 2024te boşanmıs olurum resmen diye düşünüyorum!
2024 sağlık para huzur sevgi mutluluk barış getirsin yeryüzündeki tüm iyi insanlara... Ekstradan bana kaossuz dingin sakin bol gezmeli sindire sindire yaşamalı en güzel anıları biriktirdiğim yenilikler yeni iyi insanlar getirsin...

Çok şükür sevdiklerimin sağlığı yerindeydi. En başta bunun için dua ediyorum 2024'te de sürsün diye. Onun dışında güzel bir işe başlamıştım, sonra istifa ettim. Çok güzel arkadaşlıklar kurdum, sonra dağıldık. Çok istediğim bir aşk yaşadım, aileler tanıştı, yakın zamanda evleniriz zannederken baya sancılı bir şekilde ayrıldık. 2023 bana bir sürü güzel şey verdi, yıl bitmeden tek tek söke söke geri aldı. 2024'te inşallah ailemle, tüm sevdiklerimle sağlıklı, mutlu yaşarız. Beni çok güzel yerlere getirecek, bol maaşlı bir işim olur. Sonra evleneceğim insanla mutlu ve sevgi dolu bir ilişkimiz olur. Güzel şeyler umarım artık kalıcı olur. İnşallah tüm KK kadınları için sağlıklı, mutlu, huzurlu bir sene olur, hiçbirinizin canı hiçbir şekilde yanmaz <3

2023 ülkemden çok şey aldı… bana pek bir şey vermedi aldığı da olmadı çok şükür. 2024 ten beklentim sevdiklerim ailem sağlıklı huzurlu olsun. Bir dileğim var umarım olur olmazsa da sağlık olsun…

Benim kişisel tarihim istediği kadar mutlu olsun 2023 ülkemiz ve Dünya için korkunç bir seneydi. 6 Şubat depreminde binlerce vatandaşımızı kaybettik. Gazze’de bir katliam yaşanıyor. Şehit haberlerinin sonu gelmiyo. O yüzden çok kötü bir seneydi. İnşAllah 2024’te son bulur bunlar

Benim için ailem için güzel bir yıldı. Yeni heyecanları, mutlulukları tattığımız bazen stresli ama sonucunun guzel olduğu zamanlsrda oldu. Ama hayat akıp gitse de bence hepimiz 6 Şubat'ta kaldık.. Yakınım hatta tanıdığım kimsenin burnu bile kanamadı ama bizim içimiz yandiysa onlar ne haldedir diye empati yapınca insan aklını kaybedecek gibi oluyor. Allah bir daha böyle acılar vermesin

ay ben doğru düzgün bi ilişki istiyorum artık
şöyle uzun ömürlü ciddili falan
ama yoğun duyguların olduğu , karşılıklı
eskilerden biriyle mi olur yeni biriyle mi olur bilmiyorum
bakıcazz
ha bi de maaşıma kuş kadar zam değil deve kadar zam yapılsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…