Canım benim zaten sene içinde Felsefe dersim iyiydi özetlerim de tamdı...
Ama hepsi çalışma kağıtlarındaydı.
Ben şimdi onları düzgünce deftere geçirip soru çözüyorum.
Bu yıl psikoloji derside görücez onun notlarını da bu deftere yazıcam.
Eğer istediğim bölüme yani ''Psikoloji'' ye gidebilirsem notlarım işime yarar diye düşünüyorum.
:enbuyukkk:
aa canım bende psikoloji istiyorum :) felsefeyi sevmesemde psikolojiye bayılıyorum biz 10. sınıftayken psikoloji dersini görmüştük çok zevkli bir ders :) araştırma falan yaparsan dahada keyifli oluyor.. gel gelelim nasıl bir sınav sistemi nasıl bir mantıksa psikoloji bölümü için cofrafya sınavının yüzdesi daha etkili oluyor bize ne alaka yani? felsefe grubuna bile girmeye gerek olmuyor olur mu hiç öle şey benneyaptımki şu sınav sistemine akıl sır erdiremedim valla CADIARZU
herkes psikoloji istiyor galiba ben de dahilim :) kızlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?
Ben PDR değil Psikoloji Bölümü istiyorum ...
Ben hayal kuruyorum... Üniversitede ki halimi düşünüp kendimi çalışmaya itiyorum
ayneeen :) üniversiteleri gördükçe üniversiteyi kazananları gördükçe ve aklmda olan hayallerimi düşündükçe ders çalışma isteğim artıyor :)
Selam kızlar...
Nasıl başladı okul?
Nasılsınız?
ben okul değişikliği yaptığım için alışmaya çalışıyorum
daha dersler tam olaraka başlamadı
Hayırlı olsun canım yeni okulun olumunekankayizsmile
Bizim derslerde başlamadı ama soru çözüyoruz kendimiz çalışıyoruz...
Ben iyi başladım diyebilirim...
Hani demiştim ya 10. sınıfı yatarak geçirdim diye... o yüzden 11.sınıf ta B şubesine düşmüştüm... geçen yıl azmettim çalıştım yine A şubesine geçtim :lepi:
Evet kızlar bizde şubeler var... Bu takdir teşekkür aldığımız puanlar yani Başarı Puanlarına göre yapıyolar sınıfları...
off kızlar okul başladı giremiyoru artık
annem yasakladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?