• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

kızlar ya ben bir anda gaza gelip bir anda soğuyorum ders çalışmaktan...1 hafta soru bankası bitircek gibi çalıştım başka bir hafta 7 gün boyunca bir test bile çözmedim...nolur bu konuda yardım edin (11.sınıf)

ben de 11.sınıf tm yim bu sene.. dersaneye gidiyorum. seneye fem e kaydoldum bugün kitapları aldım 14 tane kitap .daha da verecekler.. ooff yazdan başlamak lazım çalışmaya :43:

belirli,saati saatine bi çalışma sistemim yok .. ama günde en az 1.5 saat çalışıyorum :119:

merhaba kızlar ben anadolu lisesindeyim 11. sınıf tm okuyorum bu seneye kadar hiç ders çalışmadım ama sınav yaklaştıkça stres yaptım tabi artık düzenli olarak çalışıyorum.bu sene basında dersaneye gittim 2 ay kadar ama dersane çok engel oldu çalışmama psikolojim bozuldu hiç gitmek istemiyodum özellikle son zamanlar ağlaya ağlaya gidiyodum ve hiç ders calısmıyodum kısacası zaman kaybediyodum sonra annemle babamla konuştum kaydımı sildirdim dersaneye gitmediğimden beri düzenli ders calısıyorum seneye de gitmeyi düşünmüyorum gerçekten çok engel oluyo bana. şimdi nasıl bi plan yaptığımı anlatıyım size. bu sene 9. sınıftan itibaren bütün sözel dersleri ve mat1 i bitirmeyi planladım. ve basarıyorum da. yazın mat2 ve fen bitirip son sene de geo ve genel tekrar yapıcam.şimdiden tarih edebiyat dil anlatım bitti.test çözüyorum unutmamak için.mat1in de yarısındayım bikaç ay içinde biter sonra test kitapları alırım.coğrafyaya da yeni baslıcam.ama bütün bunlara çalışırken şunu yapıyorum konu anlatımlı kitaplardan konuya calısıyorum sonra elimdeki bütün kaynaklardan o konunun testlerini bitiriyorum.gerçekten çok faydalı oluyo bu yöntem.pdr ya da hukuk istiyorum boğaziçi istanbul yeditepe..

merhaba kızlar ben anadolu lisesindeyim 11. sınıf tm okuyorum bu seneye kadar hiç ders çalışmadım ama sınav yaklaştıkça stres yaptım tabi artık düzenli olarak çalışıyorum.bu sene basında dersaneye gittim 2 ay kadar ama dersane çok engel oldu çalışmama psikolojim bozuldu hiç gitmek istemiyodum özellikle son zamanlar ağlaya ağlaya gidiyodum ve hiç ders calısmıyodum kısacası zaman kaybediyodum sonra annemle babamla konuştum kaydımı sildirdim dersaneye gitmediğimden beri düzenli ders calısıyorum seneye de gitmeyi düşünmüyorum gerçekten çok engel oluyo bana. şimdi nasıl bi plan yaptığımı anlatıyım size. bu sene 9. sınıftan itibaren bütün sözel dersleri ve mat1 i bitirmeyi planladım. ve basarıyorum da. yazın mat2 ve fen bitirip son sene de geo ve genel tekrar yapıcam.şimdiden tarih edebiyat dil anlatım bitti.test çözüyorum unutmamak için.mat1in de yarısındayım bikaç ay içinde biter sonra test kitapları alırım.coğrafyaya da yeni baslıcam.ama bütün bunlara çalışırken şunu yapıyorum konu anlatımlı kitaplardan konuya calısıyorum sonra elimdeki bütün kaynaklardan o konunun testlerini bitiriyorum.gerçekten çok faydalı oluyo bu yöntem.pdr ya da hukuk istiyorum boğaziçi istanbul yeditepe..

maşallah canım istikrarın bozulmaz, istediğin yeri kazanırsın inş.

motive oldu banada =)

ben de anadolu lisesi öğrencisiym ve bende bu sene gireceğim hazırlanıyorum 27 martta dualarınızı bekliyorum:) ben lise 1 2 3 tabiri caizse eşek gibi çalışmışım bu sene anlıyorum:62: test çözmediğim zaman olmuyodu o yüzden bu sene rahatım yani unuttuğum konulara şöyle bi bakmam yeterli oldu çünkü zamanında pratiğini zaten yapmışım oksden sbsden çıktım aman lisede yatarım diye düşünmeyin yatanları görüyoruz konu eksiklerini gideremiyorlar ben tm öğrencisiyim fen bile yapıyorum 10 20 puan getirisi bile olsa bence azımsanacak gibi deil. öyle çalışırdım öyle düzenli not tutardımki biyoloji defterimde yazdıklarım çizdiklerim kafamda aynı şekilde kurgu halinde.. lise 1 de lise 2 de yatıp sonlara doğru toparlanırım demeyin yatıp yatıp o kadar konu eksiğini gidermeniz ve aynı zamanda o seneki müfredatı halletmeniz çok zor bnm son haftalarım fen çalışıyorum kimya ve biyo 25 net falan yapsam iyi bi puan geliyo alanımdışı olduğu halde.
Bi de bazı arkadaşlar abartıyorlar şu konudan 5 6 test kitabı bitirdim diye çok saçma kendi dersaneniz bi de ek kaynak yeterli bence böyle abartmak çok saçma sen konuyu anlamışsan zaten onlarca test kitabında aynı şeyleri yapmak akıl işi değil. En azından ders başı 1 soru bankası bitirin küçük sınıftaki arkadaşlar:) faydasını görceksiniz son sene emin olun lise 1 de ufak ufak başlayın derim:)

belirli,saati saatine bi çalışma sistemim yok .. ama günde en az 1.5 saat çalışıyorum :119:

cnm zaten saati saatine tuvalete girceğin saatinin bile belirlendiği program güzel değil:45: gün içinde kendin belirle mesela bugün matematik geometri türkçe çalışcam diye hedef koy algının en yüksek olduğunu hissettiğin anda otur zaten 1 saat flan kalkmazsın arada dinlen sonra yine otur zaten yaptıkça zevk bile alırsın

cnm zaten saati saatine tuvalete girceğin saatinin bile belirlendiği program güzel değil:45: gün içinde kendin belirle mesela bugün matematik geometri türkçe çalışcam diye hedef koy algının en yüksek olduğunu hissettiğin anda otur zaten 1 saat flan kalkmazsın arada dinlen sonra yine otur zaten yaptıkça zevk bile alırsın

önerilerin için çok teşekkürler :71:

Başlık bile beni motive etti :D
Şu an yaz tatilindeyiz ben henüz 10. sınıfa geçtim ama arkadaşlarım harıl harıl konu tekrarı yapıyor ben de yapmak istiyorum ama ne yapacığımı bilmiyorum ne yapsam gereksiz gibi geliyor.
Üstelik fen lisesi öğrencisiyim daha okulun açıldığı ilk ay bile herkes bir rekabet içindeydi çalışmamı sürekli yetersiz hissediyorum bu da neredeyse psikolojimi bozacak:2:
esmatwilght bu arada sana da gerçekten çok özendim en doğrusunu yapmışsın eminim istediğin yeri kazanmışsındır :64:

ya ben küçüklüğümden beri ders çalışmayı sevmem :63: Ama bu sene anladığımki çalışmadan olmuyor. Bnde anadolu lisesi öğrencisiyim 10. sınıfa geçtim. yaz tatilinde az buçuk çalıştım ama hiç içimden gelmiyor. Ne yapıcam bilmiyorum :44: :50:

Aslında okullar açılmadan yaz tatilinde bu zamnaları yatarak geçirmek yerine çalışmak çok işer yarıyor. Hayırlısıyla bende yarın öbür gün başlayacağım. kitaparımı aldım. MF ' ciyim işim zor hadi bakalım .. :))

Yakında dershanem açılıcak ve benim canım hala hiç çalışmak istemiyoo hemen sıkılıyorum oof

suan 11.sınıf mf ögrenciisiiyiim harıl harıl mat1 ve ygs biyoloji konularını bitirmeye calısıyorum suan dusununce bile stres oluuyorum fiizik dersim cok zzayıf 10.sınıfta düz liseye geçiş yapınca meslekten aksaklıklar oldu. kendime bile vakit ayıramıyorum bu yıl haftaiçi okul dersane hafta sonu yine dersane. of cok calısmam lazım cooook :24::24::43:

Dilciyim ben de,öğretmen lisesi,11.sınıf.
Ama ne yalan söyliyim şu Ygs için 9.sınıf konularına çalışmaya hiç başlamadım.
Panik oldum şimdi:18: Ama hem okul dersleri bir yandan da 9.sınıf konularını aynı anda nasıl yürütücem bilmiyorum.
Bu yıl ingilizceyi tümüyle halletmeye çalışıyoruz.
12. sınıfta da ygs'ye ağırlık vericem.Ama 1 yıl yeter mi ki bana onca ders için?
İpin ucunu bi yerden tutmak lazım ama nerden:44:

Back
X