Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Özlemişim burayı...
Çok az kaldı sınava , panikledim iyice :18:
ben de 11.sınıf tm yim bu sene.. dersaneye gidiyorum. seneye fem e kaydoldum bugün kitapları aldım 14 tane kitap .daha da verecekler.. ooff yazdan başlamak lazım çalışmaya![]()
merhaba kızlar ben anadolu lisesindeyim 11. sınıf tm okuyorum bu seneye kadar hiç ders çalışmadım ama sınav yaklaştıkça stres yaptım tabi artık düzenli olarak çalışıyorum.bu sene basında dersaneye gittim 2 ay kadar ama dersane çok engel oldu çalışmama psikolojim bozuldu hiç gitmek istemiyodum özellikle son zamanlar ağlaya ağlaya gidiyodum ve hiç ders calısmıyodum kısacası zaman kaybediyodum sonra annemle babamla konuştum kaydımı sildirdim dersaneye gitmediğimden beri düzenli ders calısıyorum seneye de gitmeyi düşünmüyorum gerçekten çok engel oluyo bana. şimdi nasıl bi plan yaptığımı anlatıyım size. bu sene 9. sınıftan itibaren bütün sözel dersleri ve mat1 i bitirmeyi planladım. ve basarıyorum da. yazın mat2 ve fen bitirip son sene de geo ve genel tekrar yapıcam.şimdiden tarih edebiyat dil anlatım bitti.test çözüyorum unutmamak için.mat1in de yarısındayım bikaç ay içinde biter sonra test kitapları alırım.coğrafyaya da yeni baslıcam.ama bütün bunlara çalışırken şunu yapıyorum konu anlatımlı kitaplardan konuya calısıyorum sonra elimdeki bütün kaynaklardan o konunun testlerini bitiriyorum.gerçekten çok faydalı oluyo bu yöntem.pdr ya da hukuk istiyorum boğaziçi istanbul yeditepe..
sakın panikleme canım, sakin ol. Ben başaracağına inanıyorum.:13:
Yüca Allah'ım inşallah hepimize yardımcı olur![]()
belirli,saati saatine bi çalışma sistemim yok .. ama günde en az 1.5 saat çalışıyorum :119:
maşallah canım istikrarın bozulmaz, istediğin yeri kazanırsın inş.
motive oldu banada =)
cnm zaten saati saatine tuvalete girceğin saatinin bile belirlendiği program güzel değilgün içinde kendin belirle mesela bugün matematik geometri türkçe çalışcam diye hedef koy algının en yüksek olduğunu hissettiğin anda otur zaten 1 saat flan kalkmazsın arada dinlen sonra yine otur zaten yaptıkça zevk bile alırsın