hadi geçsin artık zaman

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
beklemek çok zor çok uzun .. :) 5 aylık hamileyim allah izin verirse martta oğlumu kucağıma alacağım inşallah. ama geçmiyor günler beklemek ne kadar uzunmuş aslında. hep hayaller kuruyorum. istiyorum ki biran önce kavuşayım. hep korkuyorum bişey olacak die. ne görsem oğluma istiyorum. özeniyorum. tabi çoğuna maddi gücüm yetmiyor. geçse artık keşke zaman ve ben oğluma kavuşsam

canim benim insaallah o günleride göreceksin..rabbim kucagina almayi öpüp koklamayi nasip etsin insaallah...

sen icini ferah tut rabbim korur yavrunu

hissediyorsunda ne güzel butun olmussunuzdur artık zaman asıl bana gecmıyor 4.ayımıza giriş yaptık bugün ve ben hissetmek istiyorummmm artıkkkkkk

hissediyorsunda ne güzel butun olmussunuzdur artık zaman asıl bana gecmıyor 4.ayımıza giriş yaptık bugün ve ben hissetmek istiyorummmm artıkkkkkk

az kaldı az merak etme hissedince işte insan daha da heyecan oluyor istiyorkikucağımda tepinsin zıplasın ağlasın onu öpüp koklayayım
allah seninde yavrunu biran önce kucağına almayı nasip eder inşallah

Allahım ikinizide sağlıkla birbirinize kavuştursun.onun varlığını hissetmek ne güzeldir kimbilir inşallah sorunsuzca kucağına alırsın oğlunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…