- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Zaten bunu yaparlarsa hem hdp hem mhp kendiyle çelişmiş olur...Hdp ile koalisyondan kastım da bu zaten. Hiç bir şekilde aynı oluşumun içinde yer almasını, birbirlerini desteklemelerini onaylamam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bunu yaparlarsa hem hdp hem mhp kendiyle çelişmiş olur...Hdp ile koalisyondan kastım da bu zaten. Hiç bir şekilde aynı oluşumun içinde yer almasını, birbirlerini desteklemelerini onaylamam.
İşte bu yüzden chp nin "%60 bu koalisyonu kurmalidir" tezi çürüyor. Çünkü % 60 diye bişey yok. Hayalî bir balon %60
Hukumeti kim kurarsa kursun.. Isterse AKP kursun.. Tek adam devri artik bitti, Tayyip istedigi gibi at kosturamayacak, bakanlari memleketi "babalar gibi satariz" diyemeyecek, yargiya mudahale edemeyecek, ormanlari ranta acamayacak, caninin istedigi zaman polislerine "gidin sunlari gazlayin, kimyasal sularla yakin, gozlerini cikartin, destan yazin!" diyemeyecek, caninin istedigi anda istedigi ulkeye savas acamayacak (Suriye savasindan da yirttik bu arada), Anayasaya saygili olacak, ezip gecemeyecek, bu milleti ilgilendiren konularda birsey yapmadan once herkes gibi bu millete HESAP VERECEK... Az sey mi?
Tüm yorumları okuyamadım daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Devlet bahçeli için koalisyona neden gitmiyor burnundan kıl aldırmıyor denmiş ama ben bir mhp seçmeni olarak hdp ile koalisyona gitmesini asla onaylamıyorum. Böyle bir durum olursa da verdiğim oydan pişman olurum. Ve mhp tabanı da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum.
38 yaşıma dek, akp kadar hakkında yolsuzluk iddası çıkan bir parti görmedim,ve allah diyerekBende taraftar falan değilim. Muhalefette kalmak en iyisi diye düşünüyorum. Ama kuracaksa da Demokratik terör ün hiç olmazsa yönü belli. AKP nin yönü hiç bir zaman belli olmadı ''Hamdolsun ayakkabı kutuları dolsun. Dolsun da nasıl dolarsa dolsun.''
Hukumeti kim kurarsa kursun.. Isterse AKP kursun.. Tek adam devri artik bitti, Tayyip istedigi gibi at kosturamayacak, bakanlari memleketi "babalar gibi satariz" diyemeyecek, yargiya mudahale edemeyecek, ormanlari ranta acamayacak, caninin istedigi zaman polislerine "gidin sunlari gazlayin, kimyasal sularla yakin, gozlerini cikartin, destan yazin!" diyemeyecek, caninin istedigi anda istedigi ulkeye savas acamayacak (Suriye savasindan da yirttik bu arada), Anayasaya saygili olacak, ezip gecemeyecek, bu milleti ilgilendiren konularda birsey yapmadan once herkes gibi bu millete HESAP VERECEK... Az sey mi?
şunu artık kabul edin. halk tek başına akpyi iktidar görmek isttemedi. bunu kabullenin artık. ha bunada net:)
milletin iradesini şu an kim sorguluyor görüyoruz. yok x partiymiş yok y partiymiş. farketmez. farklı görüşten insanlar akpyi istemedi. istedikleri kadar horon tepsinler bu konuda,sonuç değişmez.Olmaz kabullenemeyecekler cunku o fitrata sahip olmak toleransi gerektirir tolerans olsa akp oy vermez boyle ilahi gibi gozleri kapatip savunmazlar sevgili yoldasm, basariymis da bilmem ne akp almis olsa simdi yine konusacaklar mi yok
Ne diyordu rte milletimin iradesini mi sorguluyorsunuz siz ... chp ye diyirdu simdi akp liler baskaninizin dedigine sadik kalin milletin iradesini sorgulamayin.
Ne diyordu rte ben hakla ciktim yola , allah vetdikce veriyor kader, bunlar en cok kullandigi kelimeler kardes, o halde allah alinca aliyor, kader, hak beni birakti da diyeceksiniz arkadas her soylediginiz seyin ayni anda alsi halini de kabul etmis olur normal saglikli insanlar, bilmeme anlatabildimmi....
az şey olurmu. bence çok şeyHukumeti kim kurarsa kursun.. Isterse AKP kursun.. Tek adam devri artik bitti, Tayyip istedigi gibi at kosturamayacak, bakanlari memleketi "babalar gibi satariz" diyemeyecek, yargiya mudahale edemeyecek, ormanlari ranta acamayacak, caninin istedigi zaman polislerine "gidin sunlari gazlayin, kimyasal sularla yakin, gozlerini cikartin, destan yazin!" diyemeyecek, caninin istedigi anda istedigi ulkeye savas acamayacak (Suriye savasindan da yirttik bu arada), Anayasaya saygili olacak, ezip gecemeyecek, bu milleti ilgilendiren konularda birsey yapmadan once herkes gibi bu millete HESAP VERECEK... Az sey mi?
milletin iradesini şu an kim sorguluyor görüyoruz. yok x partiymiş yok y partiymiş. farketmez. farklı görüşten insanlar akpyi istemedi. istedikleri kadar horon tepsinler bu konuda,sonuç değişmez.
Diktatörlük what!
Ya hu benim başımı hiç kimse dikta ile kapatmadı ortalik çıplak kaynıyor vs
yada üniversiteler özgür kesim yerli yerinde.
Yada diktatör adama kimse çıkıp da diktatörsün zaten diyemez
çalışanlar bilir gebe olduğu müdür sert diktatör biri olsa tutup kafa tutamaz ensesinden tutulup karı önüdür sonu
yada gerçekten diktatörlük olsa bu seçim böyle nihayet bulmazdı .hoş ezici bir ustunluk var kucumsememez fakat yüzde 60olarak düşünmek çok komik. 2parti girmedi ki seçime.
Yani hdp ve mhp kafası aynı mi da onu topluyorsunuz.
1elma 1armut.al sana ilk okul sorusu.
Yada x ve y
yani 2elma mi deriz 2armut mu.
İkisi e değil.
Sizin derdiniz karpuz olmasın da armut da deriz elma da,olmuyor ama fizik fen matematik hiç1ilim e uymuyor.
AKP olmasın da,hükümet değil kimsenin derdi bunları düşürmek.
Şu da var biz de biliyoruz sadece siz değil.
Çoğunluk da AKP.
YÜZDE 30ALMAZSA KILIÇ BEY İSTİFA EDECEKTİ biraz gurur haysiyet ya zamk la yapistilar.
Daha önce de yazdım benim sülalem chp kafa.şükür ben değilim de neyse onlar bile amacından saptı diyor sol görüş u temsil eden parti zaten yok Şuan tam olması gerektiği gibi.
Yazmayim diyorum yok arkadaş olmuyor
Ne guzel yazmissin yawww
![]()