hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hoş geldin canım nasılsın neler yaptın anlatsana
Esin nasıl oldu peki inşallah bebeğin seninledir
Merhaba
Ayy sizi görünce çok mutlu oldum...ben de çok şey değişti değişmeyen tek şey hala bebişim yok ama inşallah şuan benimledir. Dondurulmuşları denedik 6 gün oldu. 4 gün sonra test yapacağım inşallah müjdeyi veririm. Bunun dışında da eşim aynı canım. Kazadan çok etkilendi,omurgası kırılmışti maalesef sinirler hasar gördü ama çok şükür yanımda hayatta
sen neler yapıyorsun iyi misin

Merhaba
Ayy sizi görünce çok mutlu oldum...ben de çok şey değişti değişmeyen tek şey hala bebişim yok ama inşallah şuan benimledir. Dondurulmuşları denedik 6 gün oldu. 4 gün sonra test yapacağım inşallah müjdeyi veririm. Bunun dışında da eşim aynı canım. Kazadan çok etkilendi,omurgası kırılmışti maalesef sinirler hasar gördü ama çok şükür yanımda hayatta
Ben de noral terapi yaptırıyorum canım diyeti var gayet iyiyim bana çok iyi geldi bu diyet iyiyim çok şükür canım
Yeni tedavi hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin seninledir canım
Belirti aramamak lazım ama yinede insan belirti olmayınca cildiriyor dimi :)

Ben de noral terapi yaptırıyorum canım diyeti var gayet iyiyim bana çok iyi geldi bu diyet iyiyim çok şükür canım
Yeni tedavi hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin seninledir canım
Belirti aramamak lazım ama yinede insan

Moralini yüksek tut canım... inşallah tedavin sana hayırlı gelir arkasından neşeli neşeli mutlu mutlu bebişine kavuşursun. Bunca sağlık sorunuyla uğraştın inşallah değecek.2019 da bütün kalbimle hissediyorum bebişlerimizi alacağız kucağımıza

Kizlar yeni girdim araniza bir oglum var 6 yasinda 2 senedir 2. Cocuk nasip olmuyor bende kiz çocuğu dilemek için aranizdayim.. saglikli evlatlar nasip olsun insallah hepimize

Canim :KK200: Sen nasılsın :KK36:

Merhaba

Canim benim hepinizi çok özlemişim. Iyiyim çok şükür. Pes etmedim Dondurulmuşlari denedik cuma günü test yaparım. Hep belirti önemli değil diyoruz ama deli gibi belirti atiyorum:oops::KK53:
Sen nasılsın neler yapıyorsun...
Iyiyim bende canlar.cocuklar tatilde.bende Tatil sonrasi calismaya basliycam kismetse.
Canlar Rabbim gönlünüzdekini versin:KK200:sizin gönlünüzdeki benimde gönlümde:KK200:dualarim heeepp sizinle :KK200:

Slm aklıma esti şifremi zor hatırladım girip bakayım dedim var mı buralara uğrayan acaba.Nasilsiniz?

Canımmmm bercestem güzel kalpli arkadaşım... Ben kavuştum bebişime.... Şimdi sıra senin güzel haberlerinde sen nasılsın iyi misin
Çok çok sevindim en çok da bize m gibi isteyip de olmayan çok uğraşlar verenlere daha çok seviniyorum gözün aydın canımın iciiii😍

Back
X