Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

anca geldim kız eve:10::10: artık sen sabah ben de akşam yazar yuvarlanır gideriz topikte:9:

:1::1: galiba öyle olacak... o saatlerde ben ya mutfakta oluyorum yada 5 çayında oluyom:1: dün arkadaşım bizdeydi o saatlerde, ankaradan gelecek diyordum yaaa o işte. hatta birazdan arıycam müsait olursa yürüyecez:21: öpüyorum tatlım. sahi senin adetine çok var mı?

:1::1: galiba öyle olacak... o saatlerde ben ya mutfakta oluyorum yada 5 çayında oluyom:1: dün arkadaşım bizdeydi o saatlerde, ankaradan gelecek diyordum yaaa o işte. hatta birazdan arıycam müsait olursa yürüyecez:21: öpüyorum tatlım. sahi senin adetine çok var mı?

kız dikkat o 5 çaylarına:9:kilo alacan haa:9: adete 10 gün falan var. bir şey kalmadı gene

kız dikkat o 5 çaylarına:9:kilo alacan haa:9: adete 10 gün falan var. bir şey kalmadı gene

orkim haklısın valla:18::18::18: dikkat etmeye çalışıyorum umarım almam. bu arada biz rejime girdik :1::1: ankaradan gelen arkadaşı da ayarttım, artık 5 çaylarım rejim menülü:1::1: dikkat etmeye çalışıyorum umarım veririm:27::27:

orkim haklısın valla:18::18::18: dikkat etmeye çalışıyorum umarım almam. bu arada biz rejime girdik :1::1: ankaradan gelen arkadaşı da ayarttım, artık 5 çaylarım rejim menülü:1::1: dikkat etmeye çalışıyorum umarım veririm:27::27:

ben hemen sana 5 çayı rejim menüsünü söyleyeyim o zaman 1 meyve bir çay bardağı süt, ya da 10 tane fındık ya da badem, ya da yarım paket form bisküvi ya da 1 top sade dondurma:27::27::27:

Selam,bir oğlum var ocak 2015 doğumlu..2017 nisan yada eylül ekim gibi hamilelik düşünüyorum tabi birde kizim olursa,dilegimi tam diliyorum allahımdan..
Kız bebek isteyenler topigimdeyim..ovulasyon testi ilk defa kullanicam nasıl ne şekilde kullanmam lazim yardımcı olursanız sevinirim

Back
X