HADİ İTİRAFLARIMIZI YAZALIMMM :)

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Merhaba kızlar :) ilk itiraf benden sizlerden de ilginç komik üzücü kısacası unutamadığınız itiraflarınızı bekliyorum.:KK48: Gel gelelim benim itirafIMA :KK47:
Yıllar önce ilk sigaraya başladığımda evde kimse yokken balkonda sigara içtim. Söndürmemle zili çalması bir oldu. Delikten bir baktım anneeeemo_O o an banyoya nasıl koştum. Annem kokuyu almasın diye o sabunu hunharca nasıl ağzımı yıkadım hatta sabunu resmen yedim yaa:KK47::KK55: tadı hala aklımda ıyyyy :rolleyes: eve giren annemden o yorum : ne o kızım ağzından köpük çıkıyor :mad::mad::mad: şükür kurtuldum o illeten şimdi

pardon kelebekler karıştı esranın merakı konusunu açan benim kelebeğimle karıştırdım

bu yaralıkelebekmiş ilk kez böyle konu açmış
o bahsettiğimin konuları da hep bu tarz kızlar hadi şunu itiraf edelim hadi bunu yazalım:KK45:

Benim itirafımda işyerinde hoşlandığım biri vardı patronumdu kendisi :oops: Benden meyveçayı istedi bende kendisine götüyorum ellerim titriyo o arada ne alakaysa ben poşet çayı suyun içerisine sokup çıkarıyorum ona bakarken ipi koptu poşet çay içinde kaldı yetmedi masayada biraz sıçradı ben kıpkırmızı :KK23: Bide hala o poşet çayı bardaktan çıkarmaya uğraştım oda kıkır kıkır gülüp sorun değil canım yapmıştı :KK36:

Benim itirafımda işyerinde hoşlandığım biri vardı patronumdu kendisi :oops: Benden meyveçayı istedi bende kendisine götüyorum ellerim titriyo o arada ne alakaysa ben poşet çayı suyun içerisine sokup çıkarıyorum ona bakarken ipi koptu poşet çay içinde kaldı yetmedi masayada biraz sıçradı ben kıpkırmızı :KK23: Bide hala o poşet çayı bardaktan çıkarmaya uğraştım oda kıkır kıkır gülüp sorun değil canım yapmıştı :KK36:
Ay nasıl bir heyecanla artık :KK24:

bende bisiklet sürmeyi bilmiyorum :-) küçükken Testeredeki 3 tekerlekli bisikletten baska bisikletim olmadi ondan iki tekerlekli bisiklet surmeyi bilmem :) :) önceden söylemeye utaniyodum simdi guluyorum :)

Isyerinde mudurum surekli benden telsizini bulup getirmemi isterdi sinir olurdum, adi ustunde telsiz be adam yaninda tasi sunu ben senin telsizine bekcilik yapmak zorunda miyim? Sabrettim 4 sene, baktim olmuyor en sonunda telsizi aldim tuvalet deligine sokup cikardim oylece kurumaya biraktim, oyle goturdum ;)

Back
X