HADİ İTİRAFLARIMIZI YAZALIMMM :)

Bir itirafda daha bulunim daha kcuugum kacinci sınıfa bile gittiğimi hatırlamıyorum abimle aramizda ucbucuk yaş var teyzemin cocugu yani kuzenimin sünnet mevlidi icin dolma sarılıyor abimde bende yardim olsun diye sariyoruz cocukluk,isde ama sardigimiz dolmalar on numara hala dolma sarilicaksa abimle biz sarariz abim bana bu uzun aci biberler var ondan getirmemi soledi ve onlari keserek sardigimiz dolmalara bu aci biberleride koycagimizi söyledi bende yaptım ertesi gun oldugunda o aci dolmalardan ananeme gelmis ve kadincagiz yanmisti cocukluk isde yaaa hersey çocuklukta yapiliyor yaşanıyor Isde ☺☺

Bir itirafda daha bulunim daha kcuugum kacinci sınıfa bile gittiğimi hatırlamıyorum abimle aramizda ucbucuk yaş var teyzemin cocugu yani kuzenimin sünnet mevlidi icin dolma sarılıyor abimde bende yardim olsun diye sariyoruz cocukluk,isde ama sardigimiz dolmalar on numara hala dolma sarilicaksa abimle biz sarariz abim bana bu uzun aci biberler var ondan getirmemi soledi ve onlari keserek sardigimiz dolmalara bu aci biberleride koycagimizi söyledi bende yaptım ertesi gun oldugunda o aci dolmalardan ananeme gelmis ve kadincagiz yanmisti cocukluk isde yaaa hersey çocuklukta yapiliyor yaşanıyor Isde ☺☺
Yanlız abi bir dahi :KK47::KK45::KK48::KK14:

Ama cok,utanmistim yaa hic unutamam annem,bile eve gittigimde bunehal kizim dedi ve gulmeye basladi ben,ise napim anne giren 1 saat cikmadi kaciriverdim demistim tutamadim artk,daha fazla ama
Utanman çok normal birde iş ortamında böyle birşey olması dahada kötü neyse daha fazlası olmamış sen ona Şükret :KK47::KK48::KK55::21:

Bende bitmez yaa itiraf yeni evliydik ve bikerede eşimin karşısında kacirmistim yaaaaa kapiyi acar acmaz kacirmistim ve eşim sok olmustu ben ise ağlamaya baslamistim utancimdan eşim hemen sarildi bana eşimin yuzune bakamamistim yaaa bunuda unutuamam cok şükür ama baska da çiş olayimiz olmadi cok şükür:KK76:

Bende bitmez yaa itiraf yeni evliydik ve bikerede eşimin karşısında kacirmistim yaaaaa kapiyi acar acmaz kacirmistim ve eşim sok olmustu ben ise ağlamaya baslamistim utancimdan eşim hemen sarildi bana eşimin yuzune bakamamistim yaaa bunuda unutuamam cok şükür ama baska da çiş olayimiz olmadi cok şükür:KK76:
HeyCandan mı yaptın altına :KK47::KK48: eşin şok tabi:KK1::KK48:

Ayy sıra ben okudum hepsini :KK70::KK70:
Bigün ilkokulda aşı günüydü ve ben kaçtım o günde annem bütün mahalleyi evi toplamış küçücük çocuklar herkes birbine aşı oldun mu diyo ben tabi evet evet diyorum o_O sonra akşam.mecburen itiraf ettim babam geldi aşı olurken.yanıma öğretmenlerin yanında zorla oldum ama nasıl herkes ilgi göstermişti öğretmenler for dönüyo etrafımda bi de onların koltuklarında yattım bayılacak gibi olunca :-):-)

HeyCandan mı yaptın altına :KK47::KK48: eşin şok tabi:KK1::KK48:
bende uyku bozuklugu var o zamanlar dr verdiğin uyku ilaçlarını kullaniyordum o ilacda uyuttumu 24 saat deliksiz uyutuyordu benimde kalkmasaatim gelmiş kalktim ve oan wc yee gitme gereği duymustum o dkaika kapi caldi ve ben kapiyi acar kacirmistim kimbilir kac saat uyudumda daha fazla dayanaamayip kacirivermisim:KK45:

Back
X