Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyet yapamıyorum malesef.. ben 2 ay bolunca aburcubur ve fast food yememeye çalıştım hergün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım ve akşam 6 dan sonra yemek yemedim çok sıkmadım kendimi 2 ayda 1 kere lahmacun 2 kere 2 dilim pizza yedim mesela spor çok faydalıBenimde vermem gereken kilo var 5 -6 kilo kadar ama o iradeyi kendimde bulamıyorum.Diyet bana ters geliyor bilmiyorum nasıl vereceğim.
Bizde dertliyizzzKilo verme bölümünde bir sürü diyet yapanlar var burası dert topiği.
Kaç kilo aldınızDogumdan kalma kilolarim
Kendinizi sıkmadan sporla ve biraz dikkat ederek verebilirsiniz kafada bitiyo olay kafanıza koyarsanız olurBenim 20 kilo vermem lazim boy 160 kilo 85
Hmmm bende dogumdan once 65tim hamile iken 100 oldum sonra dogum yaptim 1 ay sonra 85 kilo idim cocukla beraber 15 kilo gitmis toplamda ve oylr kaldi dahada veremedimBen yeşil çay içiyorum toksin atıyo gerçekten kahve içiyorum metobolizmayı hızlandırıyor 3 lt su + spor ve 6 dan sonra bişey yemeyerek 8 kilo verdim![]()
Aynen bendede ve canim sıkıldıkça kilolarimdan dolayi daha cok yiyorum ne yapacam bilmiyorumDogumdan kalma kilolarim
Psikoleji çok önemliymiş bu konuda eğer kilo veremeyeceğinizi düşünüyorsanız kilo verebilme olanağınu düşürüyormuşsunuz. Bence kilo verebilirim diyin kendinize ve hemen yarından itibaren bütün düzeninizi bozun spor yapın meselaHmmm bende dogumdan once 65tim hamile iken 100 oldum sonra dogum yaptim 1 ay sonra 85 kilo idim cocukla beraber 15 kilo gitmis toplamda ve oylr kaldi dahada veremedim
insallah birlik olur veririz canimm yaaaAynen bendede ve canim sıkıldıkça kilolarimdan dolayi daha cok yiyorum ne yapacam bilmiyorum