hadi kizlar hamile kalmak icin neler yaptigımızi konusalım hepimize fikir olsun.

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Bu sebep olmus olabilir diyenler neler yaptınız hamile kaldınız? Yada boyle bisey duydum yapiyorum diyenler bizlerlede paylasın fikir olsun.

hamile olmayı henüz başaramadım ama bu ay testere dişli aslan pençesi bitkisinin çayını içmeyi düşünüyorum. kadınlık hormonları düzenleyici ve stres azaltıcı etkisi varmış şifalı bir bitkiymiş belki bir yararı olur. deneyen varsa önerilerini almaya da hazırım

hamile olmayı henüz başaramadım ama bu ay testere dişli aslan pençesi bitkisinin çayını içmeyi düşünüyorum. kadınlık hormonları düzenleyici ve stres azaltıcı etkisi varmış şifalı bir bitkiymiş belki bir yararı olur. deneyen varsa önerilerini almaya da hazırım
Bende 4 ay bitti basarabilmis degilim canm :) sogan kuru denedim ama snunu getiremedim 7 gun ictim en fazla bi etkisi olmadi iliskiden sonra saga yada sola yattim ama oda tutmadi preseed jeli dnesem mi dye dusunuyorum snin kac ay oldu

Bende 4 ay bitti basarabilmis degilim canm :) sogan kuru denedim ama snunu getiremedim 7 gun ictim en fazla bi etkisi olmadi iliskiden sonra saga yada sola yattim ama oda tutmadi preseed jeli dnesem mi dye dusunuyorum snin kac ay oldu
Benimde 5 ay oldu canim, bnde corek otu bal tarcin karisimi denedim sonunu getiremedm midem kabul etmiyo oyle karisimlari sogan kurude yapamam biliyorum. Cay daha ii bi fikir gibi geldi. Dedigin jeli bilmiyrm. Iliski snrasi yatip kalkmama gbi tum rituelleri yapiyrm ama daha zmni degil herhlde rabbim bilir en dgru zmni.

Benimde 5 ay oldu canim, bnde corek otu bal tarcin karisimi denedim sonunu getiremedm midem kabul etmiyo oyle karisimlari sogan kurude yapamam biliyorum. Cay daha ii bi fikir gibi geldi. Dedigin jeli bilmiyrm. Iliski snrasi yatip kalkmama gbi tum rituelleri yapiyrm ama daha zmni degil herhlde rabbim bilir en dgru zmni.
Evet rabbim ne zaman yazdiysa oyle olcak ama bide biz sabredebilsek :) ne taraftan yumurtladgni hissediyosan iliski sonrasi o tarafa yatpbeklemek iyi gelyms dye duydum

re~seed Multi Use Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı Vajinal jelPreseed Nedir: Doğru bir şekilde vajinaya uygulandığında, hamile kalmaya çalışılan dönemlerde dahi sperme zarar vermeden, nemliliği tazeler. Artan vajinal kuruluk dönemlerinde, diğer benzeri vajinal nemlendiricileri-yağlandırıcıları kullanmaktan sakınılmalıdır.Preseed Jel kullananlar bebek sahibi olmaya çalışırken, çoğu vajinal jeller-nemlendirici, spermleri yavaşlatarak veya öldürerek yumurtaya ulaşmasını engellemektedir. Preseed Jel Sperm Dostu vajinal jel, benzersiz formülü ile spermlere zarar vermeyerek, bebek sahibi olma çalışmalarınıza önemli ölçüde yarar sağlamaktadır.Laboratuar ortamında yapılan çalışmaların fotoğraflarında yer aldığı gibi, diğer nemlendiriciler ile Preseed jel içindeki spermlerin yüzme kabiliyetleri karşılaştırılıyor.Preseed Jel Kullananlar Kimlerdir:Açıklanamayan infertilite (kısırlık, sebepsiz yere çocuk sahibi olamayan) hasta grubunda,IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavileri öncesinde,UI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavilerinde negatif sonuç almış hastaların bekleme süreçlerindeOvülasyon (yumurtlama) takibi için ultrason muayenesindeTimed Intercourse (zamanlı cinsel ilişkiden kaynaklanan vajinal kuruluk)IUI (aşılama) işlemi sırasındaIVF (tüp bebek) embriyo transferindeICSI (mikroenjeksiyon) embriyo transferindeDisparoni (ağrılı cinsel ilişki yaşayan) hastalarda,Menapoz sonrası hasta grubunun kuruluk tedavisinde kullanılmaktadır.Pressed Hamile Kalmak için çaba harcayanlara özel üretilmiş bir üründür. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " Vajinal Jel, sperme zarar vermeden en çok ihtiyaç duyulan yerde, içten bir nemlendirme sağlamaktadır. Hamile kalmaya çalışırken dahi güvenle kullanılabilir. Vajinal kuruluğun arttığı zamanlarda, diğer ürünler sperm üzerindeki zararlı etkilerinden dolayı kullanılmamalıdır. Çünkü Preseed Vajinal Jelin benzeri ürünlere göre;pH seviyesi, üretken servikal sıvıyla dengelenmiştir.Sperme zarar vermeyen özel formülü patentle, Dünyada koruma altına alınmıştır.Antioksidan desteği için DOĞAL Arabinogalaktan içerir.İç uygulamayla vajina ve serviksi kaplar.Klinik olarak test edilmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.Pressed Kullanımı: 40 gr.lık tüp olarak 6 adet plastik ve 9 adet plastik uygulama enjektörü bulunan ürünlerden oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr ) Preseed Jel ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan plastik uygulama enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.2-Preseed Jel cinsel birleşmeden 15 dk. Öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pressed in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.3-) Plastik enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Preseed tüpüne yerleştirin.4-) Nazikçe Preseed Jel i enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Enjektörü tüpten ayırırken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.5-) Preseed Jel i enjektörde kullanmadan önce 30 dk. Fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Preseed' i enjektöre koyar ancak 30 dk. İçin de vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Preseed' in çöpe atılması gerekir.6-) Preseed' i uygulamak için enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi otururken yapılabilir.7-) Enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşça pistonu tamamen itiniz.8) Enjektörü vajinadan çıkarın.9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Preseed' i çıkaracaktır. Gerekirse, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kâğıt havlu ile hafifçe silin.Plastik enjektörler her kullanım sonrası atılabilir veya tekrar kullanım için yıkanabilir. Kullanılan enjektörü vajinadan çıkardıktan hemen sonra, pistonu çıkarın. Sabun ve su ile her iki parçayı yıkayın. Temiz akan su ile her iki parçayı iyice durulayın. Tozsuz bir ortamda, her iki parçayı temiz kuru bir bez üzerine koyun ve tamamen kurumasına izin verin. Kuruduktan sonra, piston tekrar takılarak, orjinal kutu içerisinde saklayınız.Bebek sahibi olma çalışmalarında evde yapılacak olan ovülasyon(yumurtlama) takiplerinde, %99 doğruluk oranına sahip İdrardan Ovülasyon Testi veya tükürükten yapılan ve sınırsız kullanıma sahip Tükürükten Ovülasyon Mikroskobu kullanılması tavsiye edilmektedir.Ayrıca, hamile olup olmadığınızı, 10 günden kısa bir sürede sonuç veren, yine %99 doğruluk oranına sahip Babystart Hamilelik Testi ile anlayabilirsiniz.Preseed doğal vücut salgılarını (sekresyon) en iyi şekilde taklit edebilmek için vajinal kanalın içine uygulanacak şekilde tasarlanmıştır. Preseed' in ilişki öncesinde vajina içine doğru uygulanmasıyla birlikte, patentli antioksidan desteği olan arabinogalaktan bitkisi içeren özel formülü vajina kanalını ve servikal girişi kaplar. Bu da spermin, boşalmayla birlikte kendisi için en uygun ortama ulaşmasını sağlar.Çocuk sahibi olmaya çalışan çiftler tarafından kullanılan özel ürünümüz Preseed, en çok ihtiyaç duyulan yerde ekstra nemlendirme sağlar. Doğal yolla hamile kalmak isteyen çiftlere yardımcı olur.

Şu ayakları kalçayı kaldırma yöntemi var :) arkadaşımdan duymuştum :) yapan ve onaylayan var mı?:)
Ben öyle yaptım bu ay ama olmadı :))
İlişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım kalçamın altına yastık koydum durdum öyle sonra da yattım hatta :) ama yok yani banamısın demedi :))

Şu ayakları kalçayı kaldırma yöntemi var :) arkadaşımdan duymuştum :) yapan ve onaylayan var mı?:)
İlişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım kalçamın altına yastık koydum durdum öyle sonra da yattım hatta :) ama yok yani banamısın demedi :))
Ayaklari uzatcm dye dumduz oluyorum cnm ama yinede olmuyo :)

ben 10 aydır baya degısık hareketlerde bulundum ama olmadı :)

Snn kac ay oldu cnm
10 ay oldu. ben butun testlerımı yaptırdım. bı sorun cıkmadı. 1 ay yumurtlama takıbı yaptırmıstım. onda da sorun yoktu.
ama sonuca ulasamıyorum. bu ay da ılk kez yumurtlamıcam sandım. genelde 28 de 1 olur adetım.
2 gun once yanı 26. gunde yumurtladım. dolayısıyla adetımde sarkıcak :( bakalım.
senın kac ay ?

10 ay oldu. ben butun testlerımı yaptırdım. bı sorun cıkmadı. 1 ay yumurtlama takıbı yaptırmıstım. onda da sorun yoktu.
ama sonuca ulasamıyorum. bu ay da ılk kez yumurtlamıcam sandım. genelde 28 de 1 olur adetım.
2 gun once yanı 26. gunde yumurtladım. dolayısıyla adetımde sarkıcak :KK43: bakalım.
senın kac ay ?
4 ay bitti bende dun gittim doktora hormon testi ve esimden spermiogram istendi 1 hafta snra alcz snuclari temzse 3 ay daha deneyin olmazsa rahim filmi cekelim dedi sen cektirdn mi yumurtlma takbi nasl yaplyo

4 ay bitti bende dun gittim doktora hormon testi ve esimden spermiogram istendi 1 hafta snra alcz snuclari temzse 3 ay daha deneyin olmazsa rahim filmi cekelim dedi sen cektirdn mi yumurtlma takbi nasl yaplyo
hangi şehirde hangi hastaneye gittniz acaba?çünkü genelde 6 ay bile olmadan basvurunca geri gönderiyorlar deneyin biraz daha diyorlar. erkenden tetkik yaptırıp sorun varsa tedavi olmak bence daha mantıklı

Kızlar merhaba,
Daha çok yeni benim hamileliğim darısı isteyen herkesin başına bende sağlıklı güzel haberler alabilirim inşallah cumartesi günü doktor randevum var. 4 aydır deniyorduk. Ovulasyon testi kullandım. Geçen ay hsg çektirdim. Birliktelikten sonra secde pozisyonunda kaldım bir süre (farklı bir topicte okumuştum) eşime bol bol keçiboynuzu ve kabak çekirdeği yedirdim.

Kızlar merhaba,
Daha çok yeni benim hamileliğim darısı isteyen herkesin başına bende sağlıklı güzel haberler alabilirim inşallah cumartesi günü doktor randevum var. 4 aydır deniyorduk. Ovulasyon testi kullandım. Geçen ay hsg çektirdim. Birliktelikten sonra secde pozisyonunda kaldım bir süre (farklı bir topicte okumuştum) eşime bol bol keçiboynuzu ve kabak çekirdeği yedirdim.
Secde pozisyonu duydum gibi geliyo denhcem bnde bu ay peki hsg icin cok erken davranmamismisin cnm bend dusunuyrmda korkuyorum :) saglicakla al kucagna guzel anne :) ilski siklgnz neydi peki her gun denedjhm olmadi gun asirida olmadi napcm bilemedm :)

Secde pozisyonu duydum gibi geliyo denhcem bnde bu ay peki hsg icin cok erken davranmamismisin cnm bend dusunuyrmda korkuyorum :) saglicakla al kucagna guzel anne :) ilski siklgnz neydi peki her gun denedjhm olmadi gun asirida olmadi napcm bilemedm :)
Evet canım erkendi. Ama ben çok kafama takıyordum. Bu bende stres yaratıyordu. Acaba acaba diye sürekli kendimi negatif etkiliyordum. Film sonucu iyi çıktığı için biraz rahatlamıştım.
İlişki sıklığı 2 günde bir oldu canım ovulasyon döneminde. Ovulasyon testim 2-3 kasımda pozitifti 3 kasımda oldu. 4 kasımda test silikleştiği için o günde oldu. Ardarda sadece bu iki gün oldu zaten bence döllenme ya 3 ünde ya 4 ünde oldu.

Back
X