Saç Uzatma Yöntemleri Hadi Kızlar Saç Uzatalıımmm !! :)) [Resimli]

kivircikbimuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
140
59
29
Kızlar merhaba, benim saçlarım çok kıvırcık ve kuru. 2 yıl önce saçlarım göğüs hizamın altındayken ben bir anlık gafletime kurban olup saçlarımı çok kısa kestirdim. Öyle ki ensemdeki saçlarım 2-3 cm civarındaydı. Arkası kısa önü uzun kestirdim. Kestireli 1 buçuk sene oldu ama ben saçlarımın kısalığından sıkılmaya başladım.Üzerine bir de saçlar kıvırcık olduğu için uzadığı belli bile olmuyor kafaya takıyorum bunu.
Neyse gelelim yaptıklarıma. Ben Ocak ayında sinameki kürüne başladım ancak saçlarımı kuruttu. Uzatmasına uzattı ama ben 2 ay sonra üşengeçliğimden bıraktım. Daha sonra saçlarımı 1 buçuk sene boyunca kestirmediğim için çok kırılmıştı uzasa bile uçtan kopuyordu. Bende 21.03.2015 günü yani yaklaşık 3 hafta önce önü uzun arkası kısa olan modelimi düzlettirdim. Sinameki kürüne tekrar başladım 2 hafta oluyor. Bir de 60 yağın karışımı dedikleri bir yağ aldım onu sürüyorum. Ayrıca da Restorex'in saç uzatan şampuanına başladım. Şu an çok bir değişim göremedim. Daha 2 hafta oldu başladıktan sonra ama sizlerin önereceği şeyler var mı acaba ? Şimdi size saçlarımın kestirmeden önceki halini, ilk kestirdiğim zamanı ve şimdiki boyunu paylaşıcam.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 397
  • 2.jpg
    2.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 362
  • 3.jpg
    3.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 312
Ben yaklaşık 6 aydır saçımı uzatma kararı aldım. Ama sadece aldım. UZAMIYOR... Neler denemedim ki, yiyemediğim sarmısağı kafama sürüp kendimden iğrendim, olmadı, turplu kür yaptım, koku yüzünden apartman isyan etme aşamasına geldi, yok uzamıyor 2 ayda 1-2 cm falan. sinameki kuruttu, saçlarım zaten kuru, elektrik trafosuna döndü saçlar.
Dedimki kendime, hadi son bir şans Barcelona saç bakım yağını duyuyorum burdan sık sık. Aldım, Saçlarımı boyadım 6 nisanda bu arada 1 kere sürmüştüm yağı, akşam baktığımda dipler çıkmaya başlamış bile. nihayet buldum saçımın çaresini. tavsiye ederim tatlım

Evet canım ya benim saçlarım da kuru, bende sinameki kullandıkca saçlarım daha da kurudu. Ama bunu denememiştim, tavsiyen için çok teşekkür ederim. Ne sıklıkta kullanıyosun peki bu yağı? Sadece 1 kere mi sürmekle o kadar fark etti :)

göreceğine eminim tatlım. saça iyi geldiği söylenen bitki yağlarının hepsi bir arada, bu yüzden olsa gerek saçların çok farklı oluyor. jöle, sprey kullanmadım bugün mesela. saçlarımın dalgaları bile düzene girdi

Canım dax supergroyu şiddetle tavsiye ederim belki duymussundur ama uzamayan saçlarımı dax ve barcelino saç bakım yağıyla uzatmaya başladım ve şunu, fark ettim ki kafaya taktikca uzauzamiyoor

Kızlar merhaba, benim saçlarım çok kıvırcık ve kuru. 2 yıl önce saçlarım göğüs hizamın altındayken ben bir anlık gafletime kurban olup saçlarımı çok kısa kestirdim. Öyle ki ensemdeki saçlarım 2-3 cm civarındaydı. Arkası kısa önü uzun kestirdim. Kestireli 1 buçuk sene oldu ama ben saçlarımın kısalığından sıkılmaya başladım.Üzerine bir de saçlar kıvırcık olduğu için uzadığı belli bile olmuyor kafaya takıyorum bunu.
Neyse gelelim yaptıklarıma. Ben Ocak ayında sinameki kürüne başladım ancak saçlarımı kuruttu. Uzatmasına uzattı ama ben 2 ay sonra üşengeçliğimden bıraktım. Daha sonra saçlarımı 1 buçuk sene boyunca kestirmediğim için çok kırılmıştı uzasa bile uçtan kopuyordu. Bende 21.03.2015 günü yani yaklaşık 3 hafta önce önü uzun arkası kısa olan modelimi düzlettirdim. Sinameki kürüne tekrar başladım 2 hafta oluyor. Bir de 60 yağın karışımı dedikleri bir yağ aldım onu sürüyorum. Ayrıca da Restorex'in saç uzatan şampuanına başladım. Şu an çok bir değişim göremedim. Daha 2 hafta oldu başladıktan sonra ama sizlerin önereceği şeyler var mı acaba ? Şimdi size saçlarımın kestirmeden önceki halini, ilk kestirdiğim zamanı ve şimdiki boyunu paylaşıcam.

kuzucum restorexi guvenle kullanabilirsin, işe yarıyor, uzatıyor gerçekten ve yumusakliga +parlakliga katkisi da oldu bende :KK66:

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

X