- Konu Sahibi didempolat
-
oo sizin okadarmı benm yatak odası ve mutfak perdem halılarım ve gümüşlerim mutfak masam koridor halılarım ve fırınım kaldı bende az kalmış yahuu:)))
ütü masası
çamaşır kurutmalığı
su seti
günlük kullanım için her türlü bardaklar
bardak altları
bulaşık makinası
salon halısı
2 adet salona 1 adet yatak odasına ve 1 adet küçük odaya avize
banyo krom aksesuarları
banyo setleri
mutfak çöp kovası
her türlü temizlik bezi
kova
çamaşır sepeti
ev terlikleri
şu anlık bu kadar..
selam kızlar bnm düğün haziranda çoğu sey tamam bende eksik olanlar;
perdeler
bulaşık selesi
sebzelik
çöp kovası
ufak tefek dekorasyon parçaları
eksiklermi bitermi acaba listenin bitmesi çok zor hala alıyorum, evlenip bunlardan kurtulanları tebrik ediyorum
evde yer kalmadıgı ıcın annem daha aldırmıyo ama benımde cop kovam camasır sepetım felan alınmadı daha su derılı setler varya camasır sepetı onlardan ıstyrum ınsallah alabılırım :)
evlenıpte alanlarda var canm bıtmıyo hepsını almak zorunda degılız ama dayanamıyorum ne gorsem almak ıstyrm hevestenmıdır....nedır....
evet cnm düğünümde yakın zaten 26 haziran bide bizim buralarda adet biraz farklı o yüzden ne kdr erken o kdr ii ne demişler ev yaparsan tuğladan kız alırsan muğladan:)
aynen canım, annem aldırmıyor :d zaten param da bitti :))) he bir de benim mutfak ıvır zıvırlarımdan eksiklerim var, leğen, bulaşıklık askı aparatları kağıt havluluk vs
aynı sorun bendede var çeyiz aldığım mağazaya gidiyorum taksit ödemek için ama hep istediğim beğendiğim şeyler çıkıyor karşıma kendimi almamak için zor tutuyorum
hıııııııııııııhhh işte o yoran adetlerden bizimkisi :))) yatak odası+tv erkeğin geri kalan hersey kız evinin cnm yatak odası tekstilide dahilll
aynı ya kızım nere koycan koynuma alıp yatcam yakında dıyo :)dugunden bı ay onca alırsın dıyo 7 ay var bıde yakında geccek yer kalmıycakmıs odasında :))))))))))ay bu anneler cok alem ya :) alırsın onları ya evını yerlestrırken bıle onlar basıt :)
daha dun ceyız magazasının onunden gecıyrm adam tanıdı artık abla hala alıyomusn dıyo:)))))))))))) ama dun bı salon takımı gordum fransız dantelı boncuklu muhtesemdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?