- Konu Sahibi didempolat
-
artık öyle yapacaz :) düğün tarihin tam olarak ne zamandı canım ?
salon takımına gelemedim daha ama bence alma şimdiden düğün ne zaman bilmiyorum ama en sona bırak derim,benim mağazadaki satış temsilcim kız da hemen yapışır bana,hiç boşa heveslenme taksit ödeyip gidicem derim
ay canm benım kı nasıl karısık bı olay anlatsam roman olur varya ekımde benım kı ama daha gunu bellı degıl peder bey evı tuttuktan sonra ekımden bıgun alıcak dugun salonu tanıdık zaten napalım ıste ole ertelendı zaten hep kesın ekımdeymıs ınsallaaaaaaaaaah degısmez :)degısrse zaten 3.sayfa haberlerınde okursunuz benı arkadaslar bı aıle daha topluca ınfaz edıldı faılı mechul dıye:)))))))))9 heheheheeeeh
ya oylemı yapım dersın ya bıde cogu seyı sona bırakıyorum ya nasıl alcam hepsını taksıt yapmak ıstemıyrm dugunden sonra zorlamıym dıe:)
ay canm benım kı nasıl karısık bı olay anlatsam roman olur varya ekımde benım kı ama daha gunu bellı degıl peder bey evı tuttuktan sonra ekımden bıgun alıcak dugun salonu tanıdık zaten napalım ıste ole ertelendı zaten hep kesın ekımdeymıs ınsallaaaaaaaaaah degısmez :)degısrse zaten 3.sayfa haberlerınde okursunuz benı arkadaslar bı aıle daha topluca ınfaz edıldı faılı mechul dıye:)))))))))9 heheheheeeeh
:)) yok canım... Hayırlısı olsun. 11 kasımda benimkide, iyi iyi birlikte tamamlarız çeyizleri artıkın :))
ilk önce çok lazım olanlarını al liste yaptıysan gözden geçir,ben kırmızı ile işaretliyorum önemlileri düğünden sonraya kalır gibime geliyoSeni çok etkilemiycek şekilde bi taksit miktarı belirle kendine
[sıze="2"]eksikler ne zaman bitecek diye bende kendi kendime soryorum :18: Yaklaştıkça artık sıkışmaya başladım. Hiç bişeye yetişemiyorum çıldırmak üzereyim artık
Ama şööle yazayım bakalım ne eksiklerim varmış aklıma ilk gelenler..
Plastik bikaç eşya
yatak odasına abajur ve avize
banyoya havlular için dolap
çamaşır sepeti
çamaşırlık
ütü masası
klozet takımı
bikaç parça kıyafet ve iç çamaşırı
bulaşıklık [/sıze]
İlk önce çok lazım olanlarını al Liste yaptıysan gözden geçir,ben kırmızı ile işaretliyorum önemlileri düğünden sonraya kalır gibime geliyoseni çok etkilemiycek şekilde bi taksit miktarı belirle kendine
bende gecenlerde yaptım evde mantar tablomda asılı aldıklarımı cızıyorum....ooo gunu evımı yerlestırdıgım gunu beklıyorm hayal edıyorum cok guzel bı duygu ya :)
elbette düşünmesi bile güzel merak etme zaman çabuk geçer çeyiz telaşından onu alıcam bunu alıcam diye gezerken vakit geçiyor,bizim eylül'de beş ay kadar falan var ama eksiklerimiz çok yavaş yavaş alıyoruz ikimiz her aldığım şeyde ikimizin emeği olduğunu düşünmek bile bana yetiyor
[sıze="2"]
benim küçük bi defterim var ona yazıyorum aldıklarımı, alacaklarımı falan.. Ne zaman evde kalsam mutlaka alışverişe gidiyorum. Annecim artık bugün biyere gitmiyor musun diyee soruyor
Detay düşünmekten şiştim resmen.. Süre kısa olsaydı bianda evlenseydim daha mı iyi olurdu diyee düşünmüyor değilim yanii :97:[/sıze]
duvar saatim eksik :26:
tek o mu? Canm masallah ya bıtrmısın ne guzel :)
evet canım bir o kaldı çok şükürAma 6 yılın birikimi
ooo canm o yuzden bıtırmısın masallah ınsallah mutlu huzrlu olursun mutlulukla kulanırsın gule gule eskıt ınsallaaahhhhhh ne zamn dugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?