- Konu Sahibi didempolat
-
- #1.021
Günaydın kızlarhasta arkadaşınız aranıza döndü.
Çiçekciğim hastaydım bir kaç gündür birde işler yoğundu o yüzden ihmal ettim sizleri yoksa unutmuş olduğumdan değil.Evinizi kolaylıkla hazırlarsınız umarım ev nişanlının mı kira derdiniz olmayacak ne güzel allah içine girdiğin günleride göstersin sana.Ayakkabıların çok güzelmiş çok beğendim ben düğünü uzak olanlardansın ama en önemli şeyleri hallediyosun şimdiden gelinliğin ayakkabıların hazır ne güzel ben daha bakmaya bile başlamadım ayakkabıları.:26:
günaydın kızlarrrrkeyifler nasıl bugün
Gunayyydın arkadaslar nasılsınız :)hosgeldın hasta arkadasım nasıl oldun bakemmmm:)
bugun bıraz sınırlı basladım ıse umarım gunumu etkılemez ah bu ısler ah:)
günaydınlar kızlarrrrrr ben geldim
günaydın canım ben yumuşatırım seni şimdi merak etme
herkes işyerinden kaçamak giriyor çiçek o yüzden yazıyor pat kaçıveriyor.Bende düğün el çiçeğimi buldum ona bakmaya gitcem cuma ya da cumartesi
kızlar fdün bu yatak odasına baktım sizce nasıll komidinlerinde ve aynalığında gizli bölmeler varr
Eki Görüntüle 189379
ımmmm ne desemkı hos ama komıdın ayakları bıraz garıp geldı bana yoksa guzel:)
kızlar fdün bu yatak odasına baktım sizce nasıll komidinlerinde ve aynalığında gizli bölmeler varr
Eki Görüntüle 189379
herkes işyerinden kaçamak giriyor çiçek o yüzden yazıyor pat kaçıveriyor.Bende düğün el çiçeğimi buldum ona bakmaya gitcem cuma ya da cumartesi
yok yaa kaçamak değilde işim çok yoğun giremiyorum yoksa merak ediyorum neler yaptınız bakem
ay saol canm benım:)
canım doğrudur.. Ben sizi özlüyorum da sitemim ondançiçeğimi bende buldum parayı bulayım ilk onu alacam
Vuslatcım bizim işler biraz karışık annem nişanı daire boşaldı ya orada yapalım diyor ben istemiyorum bakalım ne olacak
Sen saol tatlım
benim istediğim yetmiş liraymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?