Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Gunayyydın arkadaslar nasılsınız :)hosgeldın hasta arkadasım nasıl oldun bakemmmm:)

bugun bıraz sınırlı basladım ıse umarım gunumu etkılemez ah bu ısler ah:)

canım tekrar geçmiş olsun hoşgeldin İnşallah canım.. Ev babamın evi ama kirasını annem alıyor o yüzden çok yüksek bir mebla olmasa da kira ödeyecez canım tamamiyle ücretsiz değil tabi.. İşimiz çok inşallah halledebilecez tadilat işini... Ayakkabılar için de teşekkür ederim çok severek aldım ve inanılmaz rahatlar.. Bu ikisi bence en önemlisi ayakkabı seçiminde..

günaydın kızlarrrr keyifler nasıl bugün

günaydın canım biraz uykuluyum onun harici iyiyim, sizler nasılsınız ?

herkes işyerinden kaçamak giriyor çiçek o yüzden yazıyor pat kaçıveriyor.Bende düğün el çiçeğimi buldum ona bakmaya gitcem cuma ya da cumartesi

herkes işyerinden kaçamak giriyor çiçek o yüzden yazıyor pat kaçıveriyor.Bende düğün el çiçeğimi buldum ona bakmaya gitcem cuma ya da cumartesi

Canım doğrudur.. Ben sizi özlüyorum da sitemim ondan çiçeğimi bende buldum parayı bulayım ilk onu alacam

yok yaa kaçamak değilde işim çok yoğun giremiyorum yoksa merak ediyorum neler yaptınız bakem

vuslatcım bizim işler biraz karışık annem nişanı daire boşaldı ya orada yapalım diyor ben istemiyorum bakalım ne olacak

ay saol canm benım:)

sen saol tatlım

ne kadar bu gelın cıceklerı cok pahalımı kıne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…