Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

oooo ben daha yeni başladım eksiklerimi yazsam sayfalar sürer
ama bu ay çok iyi anladımki erken almaya başlamakla çok iyi yapmışım para dayanmıyo yoksa

vesscaaa canımmm ben geldim almışın bahamayı ben hala alamadım:) konyadayım şu an bu gün gidip alsam diyorum. sen almışsın galiba bazı parçaları almayınca fiyatı indiriyolar mı canım yaa... bu arada perdelerimi mobilyalarımı ve beyaz eşyalarımı aldım :)))

3 gün sonra; mutfak elektronik esyalarimi alicam ve bi kaç parça büyük plastikler eksik kaldi

.. vee birde evimiz yok hala :18:

3 gün sonra; mutfak elektronik esyalarimi alicam ve bi kaç parça büyük plastikler eksik kaldi

.. vee birde evimiz yok hala :18:

eviniz olur merak etme biz evi bulduk eşyamız yoktu üstelik evliyim ben yani:)
gerçi eşyamız hala doğru düzgün sadece mobilyayı beyaz eşyayı perdeleri aldım daha
ıvır zıvırlar hiç yok bende :) canım yemek takımlarını ve tencere setlerini nerden aldın

eviniz olur merak etme biz evi bulduk eşyamız yoktu üstelik evliyim ben yani:)
gerçi eşyamız hala doğru düzgün sadece mobilyayı beyaz eşyayı perdeleri aldım daha
ıvır zıvırlar hiç yok bende :) canım yemek takımlarını ve tencere setlerini nerden aldın

valla korkuyorum ev bulamycaz diye yani sadece 1 ay kaldi

Eksikler hic bitmiyor inanin bu böyle..
En acil ihtiyaclarimi aldim ceyizimi tamamladim sayilir,en acilinden bir tost makinesi kaldi..
Diger kalanlar ufak tefek seyler ve artik ceyiz konusunda kasmamaya karar verdim
Evlendikten sonra almayi düsünüyorum, eve yerlestikten sonra eksiklikler daha net anlasilir..

canım kolay gelsin yaa canım sen bana fikir verir misin yemek takımları ve tencere setleri hakkında aldıysan ne aldın ne kadara mal oldu çok pahalı bunlar yaa

ben ayrı ayrı zamanlarda aldım..

yemek takımı(karaca) + tencere(hisar) + kaşık( hisar)= 2.500 tl aldım geçen sene.

kahvaltı takımımı da önceden almıştım 200tl civarıydı.

çay seti almadım daha..

başka neyi soruyorsun canım

ben ayrı ayrı zamanlarda aldım..

yemek takımı(karaca) + tencere(hisar) + kaşık( hisar)= 2.500 tl aldım geçen sene.

kahvaltı takımımı da önceden almıştım 200tl civarıydı.

çay seti almadım daha..

başka neyi soruyorsun canım

valla canım epey pahalı hakkaten seninkiler de bu kadar tutmuş ben bu kadar tutmaz diye düşünüyodum da
herşey ateş pahası.. bardaklarını naptın canım bide onu merak ediyorum:18::18::18:

valla canım epey pahalı hakkaten seninkiler de bu kadar tutmuş ben bu kadar tutmaz diye düşünüyodum da
herşey ateş pahası.. bardaklarını naptın canım bide onu merak ediyorum:18::18::18:

evet benimkiler biraz pahalı..yemek takımımın bardaklarını aldım.. $KARACA-8012-CAM-BARDAK-TAKIMI_480_large.webp

tüm mutafk esalarim, ceyiz pakati, tencere, yemek takimi , kitle,tava,catal bicak seti, saklama kaplari tupper, tost makinesi, blender mutfakta ne lagzimsa var aldim hepsini.

EKSIKLER:

fritöz,
elektirkli süpürge,
ütü+ ütü masasi,
silex,
nevresim takimlari,
battaniye,
yorgan, yastiklarim ,
ev terligi,
banyo seti, camsir septi
dekorasyon ürünleri.

gerisi hersey tamam:) ama yinde eksiklerim var ya :(( hele nevresim takimlarim cok eksik toplasam 2 tane var sadece üfffffff icim sIkildi yine , yarin bir carsiya gideyim en iyisi :)))) valla doldu tasti heryer babam kiziyor artik ama napiyim ya cok eksik var indirim gördükce alinca insan kar yapiyor hem tam bitti bukadar dediginde aklina birsey daha geliyor unutmus oldugun onuda almak zorunda kaliyorsun:))) hepimize kolaylik versin allahim

Eksik bitermi yaaa, al al hala bitiremedim ..

Evlenince kesin almaya devam ederim :9: Yeniden bi ev olusturmak kolaymı öyle ... Bitmiyor anacım bitmiyor :50::50:

Evlenirken herseyi tam olan var mı çok merak ediyorum ya ? Yazsın lütfen helal demek istiyorum :9:

of of bu aralar gıcığım eksiklerimi alcak param yok ya napcam ben cidden yok ama sosyal hayat desen sıfır zaten üstüme başıma hiç bişe alamıorum çünkü mobilya borcunu birlikte ödüyoruz neyse yazim ben yinede belki alırız
vestel kahve yapma makinesi(70tl)
ekmek kızatma makinesi(75tl)
mikrodalga fırın(230tl)
behlülün odasındaki eyfel kulesinden(110tl)
abajurlar avizeller ve süs eşyaları halılar perdeler iki çekyat beğendim merinostan tanesi 800 tl mutfak masası bellonadan bir milyar yatak yine bellonadan 900 milyon bu kadar :(

hmm bana da not olmuş olsun yazayım eksiklerimi. zaten uyuz oluyorum huyuma hem eksiklerim var hem de para biriktirmem lazım hala gidip gidip olanlardan birer daha alıyorum. görünce dayanamıyorum çünkü kendimi frenlemem lazım valla :/

*ütü en büyük ve acil eksiğim
*saç kurutma makinası
*pike takımı (english home'da beğendiklerim indirimde, bir an önce gidip almam lazım)
*yorgan-yastık

aklıma gelenler bunlar. başka da aklıma gelirse eklerim sonra

Back
X