Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

kızlar tablo siparişimi verdim gitti gidiyordan:) 5 ayda taksit yaptım 20 tl ayda ödenmicek bi rakam diil mikrodalga ekmek kızartma makinesi ve kahve makinesinide önümüzdeki hafta sonu beyaz eşyamı aldığım yerden ahlletcem:) toplamda 350 tl tutuyo 5 e böldürcem 70 tl edio yani taksitlerime toplam 90 tl daha eklenio hadi hayırlısı ah gezdiğim düşünmeden harcadığım zamanlarım ahhhhhhhhhh şimdiye bunlar bana bebek oyuncağıydı:(((((((( ben 350 tl yi bi haftada harciyodum... nerde eski günler...

canım bu başlıktaki ( başlık sahibi dahil :) ) çoğu arkadaş ve ben :)) evliyiz artık.. darısı evlilik planları yapanların başına :)

6 seneden beri çeyiz hazırlıyorum hepsi tamamlanınca koycm çeyizimin resimlerini hepsi kolilerde şimdi.ama yinede birçok eksiğim var.evden her çıktığımda hep çeyizlik alıyorum eksiklerim

uyku seti
yatak örtüsü
günlük yatak örtüsü
klozet paspasları
ütü masası
çamaşır kurutma demiri
çift kişilik taç kaz tüyü yorganlar
taç yastıklar
misafir için masaörtüsü amerikan servisi peçeteleri peçete halkaları
mandal mandal sepeti
ekmek sepeti ekmek kutusu
kirli çamaşır sepeti
banyo perdesi
standlı bıçak takımı
kurabiye kalıpları küçük silikonkek kalıpları
sünger vileda paspas mop seti kovası temizlik bezleri
çerezlik kurabiyelik kek fanusu pasta çatalı bıçağı kaşığı
baharat takımı
bunun dışında daha perdeler halılar duruyor başka eksik yok aslında bazıları var ama beğenmiyorum 2.ye tekrar alıcağm

Son düzenleme:
canım ne güzel biçoğunu tamamlamışsın.. bence halı ve perdelerini eşyalarına göre klozet takımınıda oturcağın evdeki banyoya göre al hani birbirleriyle uyumlu olur.. tabii bu benim fikrim..ben öle yapmayı planlıyorum :1:

canım ne güzel biçoğunu tamamlamışsın.. bence halı ve perdelerini eşyalarına göre klozet takımınıda oturcağın evdeki banyoya göre al hani birbirleriyle uyumlu olur.. tabii bu benim fikrim..ben öle yapmayı planlıyorum :1:
canım benim yukarıdaki yazdıklarım eksiklerim.aldıklarım değil:3:

Merhaba arkadaşlar Allah hayırlıısıyla kullanmanızıı nasip etsin bu güzell ccicilerinzii :) gönlünüzce olsun herşey.bende geçen sene buzamanlar hazırlıklarıma son hız devam edıyordum çok şükür geçen sene temmuzda bitti hazırlıklar 30 temmuzda düğünümüz oldu ama halaa çeyizlerim beni bekliyor paketlerinde :) bende sizler gibi onları kullanacagım günü heycanla bekliyorum ve hevesleniyorum.eşimin meslegı gereği eşyalı eve geldık çeyizlerime bi yıl dokunmak istemedik taşınmada zarar görmemesi için eşim geçici idare edicek kap kacak alalım dedi aldık bakalım bende ağustostan itibaren kullanmaya başlıcam çok istiyorum hepsini sizler gibiii zevklee gönlüme göre aldım :) size tavsiyem düüğününüz yakın değilsa yada hayatınızda evlenceğiniz henüz kimse yoksa para bririkimi yapın derim herşeyii son model alırsınız zamanı gelince çünkü ookdar güzel şeyler çıkıyorki heran içinizde kalmasın Bir yıl nişanlı kaldım ve nişanlanınca almaya başladım yıllarca tek bir çöpüm yoktu dantel vs de artık günümüzde pek kullanılmıyor yinede çok isterseniz onlar önceden hazır olabilir.ama onun dışında yatak odası malzemeleri uyku setleri vs son anda alınabilir bunlar maddiyata bakıyor köşede paranız olsun yeter. anlayacağınız biz 1 yılda dört dörtlük yaptık.beyaz eşyalarıda eşimin ailesi aldı.birtek mobilyalarımız kaldı hayırlsıyıla onlarda gönlümüzce olursa tamamdır.i.herşey gönlünüzce olsun canlar..​

misafir yemek takımım
bornoz takımım
masa örtüsü takımım
yatak örtüm

büyük olarak bunlar eksik:31:
küçük olanlardan da 1 2 şey kaldı çoğunu taamamladım:nazar:

Kesinlikle güzel bir ütü masası istiyorum şu ucuz olanlardan öğrenci evimizde vardı illallah gelmişti.

ben de kesinlikle tefal ya da başka iyi bi yerde alacağım ütü masası. bu evdekini götüreyim diyordum ama sinir oldum hiç taşıyamıcam taa oralara. bir de doğrular mı öyle bir marka var ona da iy idiyorlar a101de vardı geçenlerde baktım kaliteli duruyordu hakikaten.

perde ve halı almam gerekiyor bir de :/

ben de kesinlikle tefal ya da başka iyi bi yerde alacağım ütü masası. bu evdekini götüreyim diyordum ama sinir oldum hiç taşıyamıcam taa oralara. bir de doğrular mı öyle bir marka var ona da iy idiyorlar a101de vardı geçenlerde baktım kaliteli duruyordu hakikaten.

perde ve halı almam gerekiyor bir de :/

Perdeler halılar mobilyalar ev kiralandıktan sonra alınacağı için düşünmek istemiyorum :))) Ama güzel bir pudra ve kapatıcı da almam lazım günlük olarak çok kullanmasam da kokoşluk yapasım var düğün zamanı çok süslenirim kesin :))

Perdeler halılar mobilyalar ev kiralandıktan sonra alınacağı için düşünmek istemiyorum :))) Ama güzel bir pudra ve kapatıcı da almam lazım günlük olarak çok kullanmasam da kokoşluk yapasım var düğün zamanı çok süslenirim kesin :))

private shoppinglerden birinde deborah vardı onun concealerı çok güzel ben uzun süredir kullanıyorum. pudrada da clinique çok güzel. inglot da gördüm sanki yine bi kampanyada.

benim pudra almam lazım sadece diğerlerini gördükçe almıştım kampanyalardan :D sevgililer gününde ykmde clinique kampanyadaydı kendime sevgililer günü hediyesi almıştım bi çanta dolusu makyaj malzemesi :D

private shoppinglerden birinde deborah vardı onun concealerı çok güzel ben uzun süredir kullanıyorum. pudrada da clinique çok güzel. inglot da gördüm sanki yine bi kampanyada.

benim pudra almam lazım sadece diğerlerini gördükçe almıştım kampanyalardan :D sevgililer gününde ykmde clinique kampanyadaydı kendime sevgililer günü hediyesi almıştım bi çanta dolusu makyaj malzemesi :D

Deborahın kaç numarasını alsam sence ben açık tenliyim ama bembeyaz da eğilim. 0 numara iyi gibi geldi sence Deborah 24 Ore Perfect Concealer N°0 ben pudrasını da denedim mineralli olan güzeldi sanki ama farları ve rujları çok güzell missperada da indirimli .

Deborahın kaç numarasını alsam sence ben açık tenliyim ama bembeyaz da eğilim. 0 numara iyi gibi geldi sence Deborah 24 Ore Perfect Concealer N°0 ben pudrasını da denedim mineralli olan güzeldi sanki ama farları ve rujları çok güzell missperada da indirimli .

ben 0 kullanıyorum bence açık tenliysen 0 iyidir pudra da kullanacaksınn onunla dengelersin rengi sorun olmaz ama koyu çıkarsa kullanamazsın yazık olur. rujlarından da altın rengi ambalajlılar güzel, kırmızılardan alma yağlı böyle değişik bir dokusu var güzel değil kırmızı ambalajlılar

ben 0 kullanıyorum bence açık tenliysen 0 iyidir pudra da kullanacaksınn onunla dengelersin rengi sorun olmaz ama koyu çıkarsa kullanamazsın yazık olur. rujlarından da altın rengi ambalajlılar güzel, kırmızılardan alma yağlı böyle değişik bir dokusu var güzel değil kırmızı ambalajlılar

Canım benim atomic red mat olanlar hoşuma gitti numarasını hatırlamıyorum ama turuncu ve nar çiçeği rengi arası birşeydi bir de bordoyla kırmızı arası renkte olan çok güzeldi şimdi limangodan aldım 0 numara kapatıcı 2 numara pudra :))) Oleeyyyy.

Canım benim atomic red mat olanlar hoşuma gitti numarasını hatırlamıyorum ama turuncu ve nar çiçeği rengi arası birşeydi bir de bordoyla kırmızı arası renkte olan çok güzeldi şimdi limangodan aldım 0 numara kapatıcı 2 numara pudra :))) Oleeyyyy.

güle güle kullan canım :))

https://pink.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1353098

bak bu seriden al ruj alacaksan en güzeli bunlar :D altın renkliler yumuşacık kremsi ama yağlı değil.

pudrasını hiç kullanmadım şu nasıldır acaba alsam mı

https://pink.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1352983

güle güle kullan canım :))

https://pink.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1353098

bak bu seriden al ruj alacaksan en güzeli bunlar :D altın renkliler yumuşacık kremsi ama yağlı değil.

pudrasını hiç kullanmadım şu nasıldır acaba alsam mı

https://pink.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1352983

Ben onun 2 numarasını aldım en iyi pudrası o mineralli geçen gün kızılayda bir yere sormuştum 40 TL idi gayet iyi geldi fiyatı. Limangonun vade farksız taksitleri de beni cezbediyor.

nasıl alcam dedim şeylerin bu ay son taksitlerini veriorum:)
son eksikler:
borcamlar
kayık cam porselen tabaklar
günlük kullanmak için küçük teflon tencereler
toplasan 100 tl lik alışverişim kaldı:) oh bea

Back
X