Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Tamam çaktım şimdi Dr ay sonu çağırdı beni Zeka testne ense kalınlığına bakcaz dedi
Bende merak ediyodum nasıl yapılıyo falan diye
Seninkiyle aynıymış demek..
Ultrasondan bakılıyo demi buna? Yada sen biliyonmu nasıl yapldğnı?
Benm bulantılar tam gaz devam aşkım, hele akşamları delirtiyo artık beni
Kimsenin evine gidemz oldum yemeğe falan=(((
Bitseydi şu 3 ay hayırlısıyla=(((
ikilitarama bebekte her an gibi Allah korusun zeka geriliği özürlülük var mı diye ense kalınlığı diye de geçiyo

biter canım sabır benimde iki gündür yinea bakalım ne zaman geçecek
ultrasonda dr un ölçümlerini alıyo bebeğin sonra bir tıp merkezinde kan tahliliyle bakılıyo

Anladım canım senin dr un ultrasonu renklimi
Benm gittiğim hastane özel ama hala siyah beyaz ultrason fotosu veriyo bana ya :olmaz:
biter canım sabır benimde iki gündür yinea bakalım ne zaman geçecek
ultrasonda dr un ölçümlerini alıyo bebeğin sonra bir tıp merkezinde kan tahliliyle bakılıyo

canım daha vermezler 3-4aydan sonra renkliye geçiyorlar benim şimdi bu test için renklide baktı belki senin de öyle olur sorsana sen renkli ne zaman verirsiniz diye ama ben hiç sevmedim renklide kötü gözüküyo
ya sorma tatlıda yiyorum ben ekşide anlamadım ki ikiz falan olsa neyse dicem ama bir tanecik kuzum da

aY SONU GİDince sorarım artık
Sen cinsiyetini de öğrenir gelrsn bence
Bende öle yapmayı düşünüyom bakalım nasip kısmet..
İlk başlarda deli gibi tatlı yiyodum şimdi ekşiyide canım çekmeye başladı

canım daha vermezler 3-4aydan sonra renkliye geçiyorlar benim şimdi bu test için renklide baktı belki senin de öyle olur sorsana sen renkli ne zaman verirsiniz diye ama ben hiç sevmedim renklide kötü gözüküyo
ya sorma tatlıda yiyorum ben ekşide anlamadım ki ikiz falan olsa neyse dicem ama bir tanecik kuzum da

yok daha belli deil cinsiyeti yaaa cuma gitmiştik
kıs ne yapayım dükkana gelmiyorum ya artık ondan şimdi sonucu alıp dr a götürcem bişeyler beğendim kendime onları alcam hadi öptüm canlarrrrrr

slm kızlar ben de ikili tarama için kan verip geldim şimdi inş iyi çıkar çok merak ediyorum
mürocum sonucu kaçta alıcan seninki şimdi ne testi durumun nasıl çok merak ettim geçti mi kanaman

slm tubş slm kıslr hgnizzz
sonuc yarın canm yaa 1,30da alacam doktra gtcem gstrecem benm testım beta kan testı yanı karnmda ve lekelnmm oldgu için düşükmü yapyrm dye degrleri karslştrcam doktr ogun yptrdım tekrr istedı düşüş varsa tehlkedeyım yükslş vrsa bebeşim canlı durumu iyimiş kanamm durdu yanı lekelnmm

EkŞı dedınz gıttım mutfaga yarı yeŞıllı bı lımon yedım ohh ekŞı ekŞı kaynr suyunda ıcıne sıktım aldım geldım canm çekti ayyy

KIZ DELİ NİYE KÜSEYİM kaydirigubbakcemile3
Sayfayı açık bırakıp yemeğe gittim geldm
Ekşici seni cokacimcoook
Lekelenmen durmuş sevndm senın adına.. çünkü allah korusun kötü bişey olsa kanamaya çevirirdi
cosmo niye konuşmyrsun benle küsmüyükkkk :çok üzgünüm:

Back
X