Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canımbenim inşallah sabitler bugün sabah bi uyandım üstümü açmışım ve tabikide üşümüşüm mecbur ölçtüm ateşimi 36,0 dı daha 5 veta 7 günüm var opuyorumnanaktan

buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2
31 ekim 13,gün..............36,2
1 kasım 14,gün..............36,2
2 kasım 15,gün..............36,1
3 kasım 16.gün..............36,2
4 kasım 17.gün..............36,2
5 kasım 18.gün..............36,2
6 kasım 19,gün..............36,7
7 kasım 20,gün..............36,2
8 kasım 21.gün..............36,3
9 kasım 22.gün..............36,1
10kasım23.gün..............36,1
11kasım24.gün..............36,2
12kasım25.gün..............36,0
13kasım26.gün..............36,2
14kasım27.gün..............36,2
15kasım28.gün..............36,7
16kasım29.gün..............36,0
üstüm açıktı uyandıgımda mecuren ölçtüm ateşimi üşümüştüm ondan böledir diye umut ediyorum kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kızlar biş sorcam bu kan testleinde degerin 0.0 veya 0.1 çıkmasında bi fark varmı???
canım bencede negatif 0.0 la 0,5 arası yok 0,5 den sonra yükselişteyse pozitif demektir o tahlil kagıtlarında da yazar normal degerler şu şu sayı arasındadır diye:hulya:

kızlar biş sorcam bu kan testleinde degerin 0.0 veya 0.1 çıkmasında bi fark varmı???

yok canım ikiside negatif :çok üzgünüm:

üzülme canım aralıkta topluca hamiş olacagız topikcek Şeniz:1hugpuyorumnanaktan

üsüdügün icin dusuk cıkmıstır buyuk ihtimalle canım :1hug:

ohoooooooooooooo burda in cin top oynuyor yaw nerde bu millet klava:
hoş geldin canım nasılsın opuyorumnanaktan
ben varım canım ara ara ugruyom gelen giden varmı acep birini yakalarmıyım diye ama yok bugün haftabaşıya işler yogun herhalde

hoş geldin canım nasılsın opuyorumnanaktan
ben varım canım ara ara ugruyom gelen giden varmı acep birini yakalarmıyım diye ama yok bugün haftabaşıya işler yogun herhalde

hafta arasındada bunlar böyle canım yolmak lazım bunların saclarını baslarını geldikleri zamankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

inşallah canım ya sabitlemiştir yeter artık olsun kapansın milletin çenesi imalı bakışları karnımı geriyim şöle allahın izni ile

livaza birazdan gelecem canım simdilik kactım öpuyorum seni gelen olursa yolma görevini sana veriyorum hic acımadan yol saclarını anlastıkmı kaydirigubbakcemile5

inşallah canım ya sabitlemiştir yeter artık olsun kapansın milletin çenesi imalı bakışları karnımı geriyim şöle allahın izni ile

inşallah melegin göbüşündedir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bende bıktım canım herkesten aynı seyleri duymaktan yokmu bebek diye soranlarada gıcık oluyorum artık iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…