ooooof ablacım gerçekten haklısın benim mutluluğumu kimse engelleyemez allah tan başka ben de bu kadına fırsat vermiyeceğim ama çok huzursuz bırakıyor eşimle neyapsam arkamda bitiyor utanmasa aramızda yatacak nereye gitsem evin içinde eşimle arkamızda
hamilelikten dolayı uyuyamıyorum sıcaklarda var çok zor oluyor gece uyku yok kadına diyom ki sabah beni kaldırma sen kahvaltını yap yok anam nerdeeeeeeeeeeeee gene kaldırıyor
bugün kalmadım kapıya gelsede kalkmıyacam dedim eşim sevise çıkınca uğramış o uyandırdı kadın kahvaltıyı hazırlamış beni bekliyor salak ye işte ne bekliyorsan
ooooff ablacım yazacak okadar çok şeyim varki anlatamam
ama senin dediğini uygulayacağım haklısın
sende kendine iyi bak
yeni memeleketın yenı hayatın hayırlı olsun ablamopuyorumnanaktan
kitty'm canım benım seni görmek çok guzel
gunaydın kızlar opuyorumnanaktan
tubişim gecmiş olsun az kalmıs sık dişini bidenem :teselli: senin ufaklık cok kuduruk olacak elinden cekecegin var gibi geliyor bana haberin olsun kaydirigubbakcemile3 allahım yardımcınız olsun bir nefeste saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin size inşallah :Saruboceq:
evet kittycim bencede kuduruk olucak bu velet yaaklava:
löynn bi düzgün dur diom yok. ha bire eziyet. kitty teyzesinin eline vericem o olucak kaydirigubbakcemile3
keşke senin de dediğin gibi, herkez eskiden oldugu gibi burda olsa. yine çene çalsak boshayallersmile özledim o günleri...
How are you millet?
Nagişim kaynanayı salla gitsin duyma görme boşver hepsi aynılar işte
kim baş edebilmişki biz edelim?
Hayırlısıyla bi doğursaydınız sizlerde yaa sıcaklarda ne zor oluyodur kimbilir
Ama bebklere bakım yönünden daha rahat olucaksınız
Ben 2 aydır cemrenin vücut ısısını şaşırtırım diye aklım çıkıyo
Hemen hemen tüm bebekelrde sıcaklardan dolayı ishal var çok korkuyom kızımda olur diye
Aşılarımız vardı dün olduk bizde maşallah kızıma hiç huysuzluk etmedi
anası gibi güçlü bi kız olucak=))
Bu arada çok özledim bend esizleri
How are you millet?
Nagişim kaynanayı salla gitsin duyma görme boşver hepsi aynılar işte
kim baş edebilmişki biz edelim?
Hayırlısıyla bi doğursaydınız sizlerde yaa sıcaklarda ne zor oluyodur kimbilir
Ama bebklere bakım yönünden daha rahat olucaksınız
Ben 2 aydır cemrenin vücut ısısını şaşırtırım diye aklım çıkıyo
Hemen hemen tüm bebekelrde sıcaklardan dolayı ishal var çok korkuyom kızımda olur diye
Aşılarımız vardı dün olduk bizde maşallah kızıma hiç huysuzluk etmedi
anası gibi güçlü bi kız olucak=))
Bu arada çok özledim bend esizleri
Selam kızlar nasılsınız..
Bugün kontrolümüz vardı sağlığı yerinde çok şükür paşamın ama minik bir bebek olacak kuzum ve ters duruyor hala dr artık dönmez dedi..Bayram ertesi sezaryan ile alabilirler şimdi 2 kg o zamana kadarda 2.750 falan olur sanırım..Sağlıklı olsunda buna şükür diyorum doğduktan sonra tosuncuk yaparım ben onu kaydirigubbakcemile3
kızlar selamm... nasılsınız bakalım??
benim son 20 günüm kaldııı zemuszemus
bugün dr a gittik. maşallah herşey normal çıktı.
daha erken de gelebilirmiş.
hayırlısı bakalım.
arada ugrayın şuraya beaaaaaklava:
Selam kızlar nasılsınız..
Bugün kontrolümüz vardı sağlığı yerinde çok şükür paşamın ama minik bir bebek olacak kuzum ve ters duruyor hala dr artık dönmez dedi..Bayram ertesi sezaryan ile alabilirler şimdi 2 kg o zamana kadarda 2.750 falan olur sanırım..Sağlıklı olsunda buna şükür diyorum doğduktan sonra tosuncuk yaparım ben onu kaydirigubbakcemile3
Çiçekçikten haber varmı ne alemde ??
Bu arada benimde bayram şekerim olacak allahın izniyle bayram öncesi sezeryanım olacak ama tarih belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?