Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

sahi dün gece kalkamamışım ben sahura da oruç tutamadım ama midem felaketti hani oruca bağlıyorum ondan rahatsızoluo diye ama deilmiş aslında midem zaten rahatsız kasımda endoskopi olucam bakalım ne çıkcak

reglim geçeli kaçgün oldu böle olmamıştım hafiften hafiften böle ağrım oluyor 2-3 gündür sancım vardı şimdi öle değil böle tatlı tatlı ağrıyor ne gözel tarif ettim demi

reglim geçeli kaçgün oldu böle olmamıştım hafiften hafiften böle ağrım oluyor 2-3 gündür sancım vardı şimdi öle değil böle tatlı tatlı ağrıyor ne gözel tarif ettim demi :d:d:d

evet yani bravo o nasıl bir ağrı çeşiti ya...ben regl sancısı çektikten sonra ağrı kesici içiyorum ve adetim o şeklde geldiğinde böyle tatlı tatlı ağrım oluyor..rahalıyorum o kan çıktıkça öyle bişey mi ...hani çişin gelirde yaparsın rahatlarsın yoksa böyle bişeymi cadıarzu

reglim geçeli kaçgün oldu böle olmamıştım hafiften hafiften böle ağrım oluyor 2-3 gündür sancım vardı şimdi öle değil böle tatlı tatlı ağrıyor ne gözel tarif ettim demi

kısım senin tablona bakılırsa gerçi pek tecrubem yok ama tablo hakkında sen bebiş geliyor gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…