Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar pazar günü perma yaptırmıştım.
ama saçlarım eski haline dönmüştü pazartesi günü. çoook çok az bir dalga oldu okadar. bugün geri gittim kuaföre. dedim ne nan bu Çok üzgünüm çoook
dediki kusura bakmayın ikinci ilacı sürmeyi unuttum hata benimdi.cuma günü gel yeniden saralım dedi.
zaten saçıma dogru dürüst bir ilaç sürülmediği için yıpranmadı bile
dedim yaptırmıcam cuma günü... kimyasala artık girmicem!
HAKSIZMIYIM KIZLAR? YA HAMıŞ OLURSAM? ALLAH KORUSUN NE KÖTÜ OLUR...
Kı ZATEN ıKıNCı BıR ıŞLEMı BU SAÇLAR ZOR KALDIRIR GıBıME GELıYOR
herneyse bunun üzerine kuaför ne dese begenirsiniz??
pazartesi günü gelin, size paranızı fazlasıyla iade edeyim. kusuruma bakmayın...
ülen kendi kendini zarara sokuyon. ne bu salak kuaförlerin derdi anlamış deilim klava:
iri sar dedikçe minik bigudilerle sardı. ama olsun sevindim bir yandan da. çok da istemediğimi anlamış oldum :))))

ii bari ben hiç sevmiyorum öyle yapma olduğu çok belli oluyo doğal hali daha güzeldir eminim

VİŞŞŞ NE GUSEL ISTE BAYRNDA DEGSIKLIK OLDU GERI DÜZLSEDE BOŞVER kaydirigubbakcemile3 PARANI GERI ALIRSIN BELEŞE GRRRSIN kaydirigubbakcemile3 SANRIM SEN KAPALISIN NE YAPCN BOŞR KIMYASALA SOKMA SAÇLARINI

ne oluyo kıssss bu müro ne işler çevirio

canım geçmişte okudum bana kırılmışsın patik almadım die
canım inan puanım kalmadı. baksana benim bile yok patiklerim. hediye etme merasimim daha bitmemişti :çok üzgünüm: çok kişiye gönderemedim...
kusura bakma kuşum olurmu? kızma bana senağlama

kızlar benim çıkmam lazımmm kuşlarımmm teller susmuyor hiç bide fatura kesicem ay sonu ya şu evrak işlerini halledem görüşürüz hamiler bebişlere ii bakın oyarımmmmm szii haaa şikayette etmeyinnnnn dilinizi koparırımmmmmm dünyanın en büyük mucizesi şuan içinizde yaşam savaşı veriyorrrr o kadarda olsun demi ama

hem ben 2 tane istiyorum 1kız 1erkek ama bana 1tane bile göndermemişsiniz artık kendim örerim ben de ne yapimmmmm:hulya::hulya::hulya: kızım ya ne dengesiz bir his bu hep ikizmiş gibi gelio ya bana yok artık dimi belki öyle istiyorum diye öyle geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…