TubİŞİm hoŞgeldİn nbr?
SLM HG BENDE SİZE ASSMALI KONAKTA YEMEK YAPIYORUM kaydirigubbakcemile3 Eki Görüntüle 25208
Semacık naber canım İyİsİn ..
kıslar bende sorun bitmiyo yaaaa bugün de kasıklarım ağrıyooomafoldumben
kızlar pazar günü perma yaptırmıştım.
ama saçlarım eski haline dönmüştü pazartesi günü. çoook çok az bir dalga oldu okadar. bugün geri gittim kuaföre. dedim ne nan bu Çok üzgünüm çoook
dediki kusura bakmayın ikinci ilacı sürmeyi unuttum hata benimdi.cuma günü gel yeniden saralım dedi.
zaten saçıma dogru dürüst bir ilaç sürülmediği için yıpranmadı bile
dedim yaptırmıcam cuma günü... kimyasala artık girmicem!
HAKSIZMIYIM KIZLAR? YA HAMİŞ OLURSAM? ALLAH KORUSUN NE KÖTÜ OLUR...
Kİ ZATEN İKİNCİ BİR İŞLEMİ BU SAÇLAR ZOR KALDIRIR GİBİME GELİYOR
herneyse bunun üzerine kuaför ne dese begenirsiniz??
pazartesi günü gelin, size paranızı fazlasıyla iade edeyim. kusuruma bakmayın...
ülen kendi kendini zarara sokuyon. ne bu salak kuaförlerin derdi anlamış deilimklava:
iri sar dedikçe minik bigudilerle sardı. ama olsun sevindim bir yandan da. çok da istemediğimi anlamış oldum :))))
kızlar pazar günü perma yaptırmıştım.
ama saçlarım eski haline dönmüştü pazartesi günü. çoook çok az bir dalga oldu okadar. bugün geri gittim kuaföre. dedim ne nan bu Çok üzgünüm çoook
dediki kusura bakmayın ikinci ilacı sürmeyi unuttum hata benimdi.cuma günü gel yeniden saralım dedi.
zaten saçıma dogru dürüst bir ilaç sürülmediği için yıpranmadı bile
dedim yaptırmıcam cuma günü... kimyasala artık girmicem!
HAKSIZMIYIM KIZLAR? YA HAMİŞ OLURSAM? ALLAH KORUSUN NE KÖTÜ OLUR...
Kİ ZATEN İKİNCİ BİR İŞLEMİ BU SAÇLAR ZOR KALDIRIR GİBİME GELİYOR
herneyse bunun üzerine kuaför ne dese begenirsiniz??
pazartesi günü gelin, size paranızı fazlasıyla iade edeyim. kusuruma bakmayın...
ülen kendi kendini zarara sokuyon. ne bu salak kuaförlerin derdi anlamış deilimklava:
iri sar dedikçe minik bigudilerle sardı. ama olsun sevindim bir yandan da. çok da istemediğimi anlamış oldum :))))
ne oluyo kıssss bu müro ne işler çevirio
semacım naber nasılsın
ANACM HANIMAĞAYIM BILMİMİSİN SEN HANIM AĞALAR KONAKLARDA YAŞAR :roflol:kız müroo napıyon sen oralarda konaklarda falan anacım
NE CEVRCM KIS BARYAMDA GTMIŞTIM GEZDIGIM YERLER kaydirigubbakcemile3ne oluyo kıssss bu müro ne işler çevirio
canım geçmişte okudum bana kırılmışsın patik almadım die
canım inan puanım kalmadı. baksana benim bile yok patiklerim. hediye etme merasimim daha bitmemişti :çok üzgünüm: çok kişiye gönderemedim...
kusura bakma kuşum olurmu? kızma bana senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?