Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Facıa cosmos geldı canım...estırdı yıne gıttı...anınca hemen gelıyor zaten bırazdan bıter burda merak etme

Bak buda kımse yazmyr dyr bırı yazyrlr az sususn der bırı yazmynz der abawww bu karılrda varya

SUS KIZ CEVAP VERME BAGA BAKİM lmaz: TABİ SİZ AYARI FAZLA KAÇIRIYORSUNUZ BİR BAKARIM SUSMUŞSUNZU BİR BAKARIM ÇENENİZ YERLERDEsositososito ORTASINI BULUCAZ MÜRO SABIR YOLA AZ KALDI

TubıŞım patıkler ıÇın tekrardan teŞekkÜrler bu arada Çanakkale resımlerını gÖrdÜm harıka ellerıne saĞlık..........maŞallah sanada nazar degmesın...

SUS KIZ CEVAP VERME BAGA BAKİM lmaz: TABİ SİZ AYARI FAZLA KAÇIRIYORSUNUZ BİR BAKARIM SUSMUŞSUNZU BİR BAKARIM ÇENENİZ YERLERDEsositososito ORTASINI BULUCAZ MÜRO SABIR YOLA AZ KALDI

KIS NE AZ KALMASI YA GİT LISTEYE BAKTA GÖR 26 EKİM YENİ TARİHİM BENM :çok üzgünüm:senağlama YA HATRLTMA ZATEN COK ÜZÜLYRM senağlama senağlama MENDIL YETMEDI ÇARSAF GETR

Canım bence karnı acıktı yıne ondan sustu bu...

Kız cıvcxıv ban hıÇ demedın nazar deymesın sana dıye

ŞıMDı BEN NE ZAMN YUMRTLUCM YAAAAA ALT ÜST OLDUM HADı GELECEK AYDA ERKN GÖRSEM ADTTIM BTTGNDEMI YUMRTLMŞ OLCM AMA ATEŞ TABLMDADA HıÇ YMRTLDGMI GÖRMEDIM ZATEN RGL BıTELı ÖLÇYRDM BAK GENE BANA HATRLTTNZ SU TABLOYU senağlama

kızlar şu teste bir bakarmısınız? dün akşam üzeri yaptım...
pfff kaam karıştı yhaaa :gitme:
resimde pek belli olmuyor ama ufak bir çizgi var gibi dimi?
kırmızılar gelmeden önce de vardı çizgi... dedim test sorunludur die. eczaneden test aldım yine böle çıktı :bbo:

Canım bence karnı acıktı yİne ondan sustu bu...

:roflol::roflol:NE ZAMAN DOYUYORKİ

Kız cİvcxİv ban hİÇ demedİn nazar deymesİn sana dİye

SANADA NAZAR DEGMESİN BU SON ÖLE SIK SIK NAZAR DAGITILMAZ.....
MÜROYA NAZARIM DEGMİŞ 10 GÜN ÖNC EOLMUŞ VAY BE NEYMİŞİM BENNNNN EE SIK SIK LİSTEYEİ ÇARŞAF GİBİ SERERSEN EGER AYNISI OLUR BAK DEMEDİ DEMEhihoyyyt

Cosmo gelsene kız iştemiisn evdemisin aloooooo sana diyimmmmm
istanbul maceralarını anlat dügün nasıldı kisssssss

ben bişey fark edemedım canm

sanırım benim hormonlarda var bir sorun...
1-2 hafta sonra tekrar yapim. yine aynı olursa dr. a hormon testi yaptırmaya gidiym.
3-4 ay önce yaptırdım ama temizdi.
çok saçma bişey. hep bozuk testler bana mı denk gelir yaa benneyaptımki

tatlım bence başka test al tekrar dene....baktın için esinmiyor kan tahlili yaptır.......resimde bişey belli olmuyor....ben aldığım testin markasını bilmiyorum ama çok net çıkartıyor keramet testtemi bendemi bilmem...4 tl fiyatı...

HEE SANKI ATEŞ ÖLÇME TOPİĞİNDE KIMSE SERMIYR TABLYU CARSAF GIBI ONLARA NEDEN BISEY OLMUYR SENDE BI KERMTLIK VAR DEMKKI AMAN GTME ORAYA BAK KISLR MHFOLUR SONRA BENDEN BILIRLR BURAYA YAZMCM BI DAHA ORAYA YAZCM HEM ORDAKLR YORUMDA YAPIYR HIHH:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…