Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KAM YASÇIM GÜNADIN CıCıM...
VALLA BENDEDE SABAH BÖYLE KASIKLARDA BıR BATMA FALAN OLDU...WC DE AMA ÇIKMADIM SANKı ADET OLUCAK GıBıYıM ZATEN ŞıŞKıNLıK VAR ..OLCAM YANı KISACASI YA...a.s
AMA YATAKTAN KALKMADAN ÖNCE BÖYLE GERıLDıM KASIĞIM GÖBEĞıM BATTI ANAAA...YOKSA HAMıLEMıYıM LEN DEDıM..:sm_confused: SONRA YıNE KENDı KENDıME YÜRÜGGıT LEN DEDıM delikafadulden

KIZ MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SENı DÖVERıM :mymeka: COSMODAN SONRA BU HAREKETı ZEVKLE .ÇEKTıĞıM Bı SEN VARSIN

KIZ MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SENİ DÖVERİM :mymeka: COSMODAN SONRA BU HAREKETİ ZEVKLE .ÇEKTİĞİM Bİ SEN VARSIN
YÜRÜ GİT LENN:mymeka: Bİ GUNADIN HG DER İNSAN SAYGISIZ :mymeka: HEMEN DÖVERİMLE KARSLYR kaydirigubbakcemile3 .
REGL TARHN KAÇ Kİ NİNİK

benimde sol kasığımda bi ağrı oldu dün böyle oturuyordum kalktım ayağa bi ağrı girdi sorma aman dedim bi anda kalkınca olmuştur bu ay ben pek umutlu değilim canım gögüslerim çok acıyo zaten benim acımaya başladığı zamandan sonra tam 10. gün regl olurum şeker kendimi bildim bileli böyle ve anlarım o gün olucağımı ve de yarın 10. gün oluyo acımaya başladığı günden beri bakalım hayırlısı

BEN RAZIYIM BEBEĞıM ISMARLAYAN SEN OL :jeyyar: ıSTERDEN BENDE ISMARLAYABıLıRıM

nan ninik görüyom seni niye konuşmuyon çık ortaya nan döverim bak almıyım elime sopayıklava::mymeka:

GLEDıM BEBEĞıM...SANA CıLVE YAPIYORDUM..

BELKıM DAHA ÇEKıCı OLURUM DıYE SAKLANBAÇ OYNAYALIM DEDıM :kedi:

Canım ben kaÇıyorum ya tpıĞın hıÇ tadı yok...ne bu bÖyle be...aynı dıĞer topıkler gıbı olduk..herkes salladı artık

lLİLİLİ Lİ OHH SAGDAN OHH SOLDANNNNNNNNNNNNNN KAHVEMİ ALIP GELİYORUMMMMMMMM HESAP KİTAP İŞİ BANA GÖRE DEGİL YAWWWWWWWW TAHSİLATMIŞ PEHHHHHHHHHHHH
HESAP KİTAPTAN ANLASAM YUMURTA TAKİBİ YAPARDIM BEN YAHUUUUUUUUU

Canım ben kaÇıyorum ya tpİĞİn hİÇ tadı yok...ne bu bÖyle be...aynı dİĞer topİkler gİbİ olduk..herkes salladı artık

ya evet bayramdan önce böyle değildi millet bayrama tatile gitti geldi tadı kalmadı buranın kimse gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…