Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ÇİÇEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
efenimmmmmmmmmmmmmmmm

HAPÇI KIZIM BU HAPÇIIIIIIIIIIIIIIIIII....HAP İÇMEDEN DURAMAZ...PSİKOPAT MANYAK...

HERKES ÖĞRENDİ ARTIK KIZIM İÇ YÜZÜNÜ...HAHAYYY laelaelaelaelae
kızım o kadar kötüyümkii anlatamammm yaww dün içmedim içmedim gece aman dedim kasıklarım ağrıyor nasılsa regli olacam dedim içtim ama bugün içemiyom işte içmiycemde tatlım merak etme

:roflol::roflol:ANAM COSMOYUDA KENDİ GİBİ HAPÇI YAPMASIN BU KIZ

evet tabiiii biz karaköye gittik bi geçidi,n altınaaaa orda soğukalgınlığı ilacına alıştırdımmm cosmoyuuu
olum ne cinssizniz siz yaaa

[

yatın yatın oh bide söyleyin ben aşeriyorum demedim mi bak nasıl canım çektiiiiiiiiiiiiiiiimirmirmirmir

kızlar testı sabah mı yapmak lazım?yani ılk sabah ıdrarındamı yapmalısın?

kızlar testı sabah mı yapmak lazım?yani ılk sabah ıdrarındamı yapmalısın?

tatlım birde sabah dene belki geç döllenme olmuştur senide boşuna ümitlendirmek istemem ama inşallah hamişsindir. geç döllenme olduysa geç çıkar testlerde tatlım

Niniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çöm cümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
NAbersiniz nan

valla canım benim ben çok iyiyimde bazı sevgili arkideşler sanırsam bazı sorunlarını halaaaaaaaaaaa çözemedilerrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden ben bi çözecemm yakındaaaaaaaaaaaaaa

tatlım birde sabah dene belki geç döllenme olmuştur senide boşuna ümitlendirmek istemem ama inşallah hamişsindir. geç döllenme olduysa geç çıkar testlerde tatlım

inşallah hamileyimdir yaaa:Saruboceq:tamam o zaman sabah bakem bı daa

COSMO LEN BAK TUĞBAYA ÇÖM DEME SENı YERE Bı ÇÖEMRıM GÖRÜRSÜN :mymeka:

Len dıŞımı kırıcam valla oyaaaa hala burdasın anam hayırdırr....?

Oyacım bencede yarın sabahı bekle ve ılk ıdrarınla yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…