Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

HG SEMA HAMıŞLER DRMLRINZ NASIL BAKLM NINIK CANM SEN INNMYRSUN KENDINCE AMA MERCIMK NE YAPYR BAKALIM kaydirigubbakcemile3

Bende sıskıldım ya...Şakraban cosmo hadı eĞlendır bızı...yoksa paŞa dedeme sÖylerım bak senı

SLM KISLR YA İŞLRIM COK YOGUNDU AMA ARADA OKUDUM SİZLERİ NASILSINZ BAKALIM DICEM AMA II DEGLMIŞSINZ GRIP SALGINI VAR TOPİĞDE SANRIM GEÇMŞ OLSN SİZE LEN MISR PÜSKÜLÜ SAKIN HAMİLE KALMA kaydirigubbakcemile3

VİRUS VAR VİRUSSSSSSSSSS
ULENNNNNN ŞU HAMİŞ KALANALRDA BİR BİZE BULAŞSA SÜPER OLACAK EMME....OLMUYOR İŞTE BOZUKLUK VAR ANTEN ÇEKMİYOR......:teytey:

HAPIN GAZABI OLMASSA BEN SÖZMDE DRRDM VALLAH HEM HıÇ OLMASSA GAZA GELıR BIRIMZ COCUK SAHBI OLRDUKkaydirigubbakcemile3

Ne mercıemeĞı len...Öle Şeyler sokmayı kafama...bak moda sokarsanız valla bırakamm yakanızı kırmızıları gÖrÜnce...gÖrÜrsÜnÜz o zmaan...acıelen bırınızın hamıle kalıp bana devretmesı gerekır ona gÖre

Yaa kızlar ıyıce bı konu acında konuŞalım.yoksa gıdıyım ya ben

VİRUS VAR VİRUSSSSSSSSSS
ULENNNNNN ŞU HAMİŞ KALANALRDA BİR BİZE BULAŞSA SÜPER OLACAK EMME....OLMUYOR İŞTE BOZUKLUK VAR ANTEN ÇEKMİYOR......:teytey:

ANTEN DEYINCE AKLIMA BI FIKRA GELDİ kaydirigubbakcemile3 ........Bİ KIRIK ANTEN ONUDA OYNAMAZSAN CEKMİŞYRkaydirigubbakcemile3

LŞen oyaaa...senı eĞlendırmeye mı geldık kız buraya...

KÜÇÜk hanım ne ıstersınız afemmm kımın taklıdını yapalım sıze...bak hamamda bayılan kadın taklıdını cosmo ıyı yapıyor

HAHAHA KOPTUMMMMMMMMMMMMMMM BıRı BENı DURDURSUN delikafadulden delikafadulden naniknanik

ANTEN DEYINCE AKLIMA BI FIKRA GELDİ kaydirigubbakcemile3 ........Bİ KIRIK ANTEN ONUDA OYNAMAZSAN CEKMİŞYRkaydirigubbakcemile3

UY ÇATLAK SENİİİİ KIRIK ANTEN DERKENNNNNNN ................ BAHSEDİYORSUNNNNNNN:roflol::roflol:
AKLIN NEREDE KIZ HEMEN AKLINA O GELDİİİİİ SAPIKKKKKKKKKKK

Bende sıskıldım ya...Şakraban cosmo hadİ eĞlendİr bİzİ...yoksa paŞa dedeme sÖylerİm bak senİ

KIZ COSMO ROMAN HAVASI OYNAMASINI BİLİYORMUKİ ÇIKSIN İKİ DÖKTÜRSÜN ORTALIK ŞENLENİR HEM TAŞLARID AVARDI ONUN ONLARDA DÖKÜLÜRRRlülülülülülülülülülülülü

COSMO HAMAMDA KARILAR NASIL BAYILIR HADı GÖSTER BıZEdelikafadulden delikafadulden delikafadulden

COSMO GDııŞıN MUHTEŞEM AMA DÖNÜŞÜN PEK BıR DURGUN OLDU LENENNNNNNNNNNNNNNNNNNN naniknanik

Kaynana geline devamli söylenirmiş babanın evinden ne getirdin diye.
Gelin sonunda dayanamamış "daha ne getireyim"
gögüslerini göstermiş "kristal avize" demiş,
göbeğini göstermiş "6 metrekare bünyan halı" demiş
ekmek teknesini gösterip "renkli televizyon" demiş
sonra kaynanaya sormus :
"Oğlun ne getirdi, kırık bi anten, o da oynamazsan göstermezkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…